- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да го целуна ??
Значи ,,от скоро (1-2 седмици) започнах да излизам с едно момче ..ся си се гушкаме ,,ходим си за ръчичка ..ама има един проблем -- ОЩЕ НЕ МЕ Е ЦЕЛУНАЛ ..обръщам се 1во към вас ,,за да не направя някоя глупост ..Та исках да питам дали трябва да го питам или нз да изчакам ли ,,ддз ?? Той ми говори супер миличко ,прави ми комплименти,ама като ме изпраща само ме гушка ..къде според вас е проблема ,,че още не ме е целунал ??!!
НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..
ако ходите няма от какво да се притесняваш да го целунеш![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
На колко години е момчето? .. може би не иска да прибързва или де да знам не съм момче ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Еу я по-спокойноПървоначално написано от m`bez`f
ТцТцтЦт... какво поколения само ...
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Щом сте в такива отношения му забий една целувкаааа (някой път като се гушнете)![]()
Може би той не е сигурен дали и ти го харесваш толкова, колкот той теб.
Ам...Целуни го ти.Няма нищо срамно-аз моя първа го целунах.Човек не трябва да бърза.В днешно време на първия ден почват да се мляскат,като невидели,а на втория месец вече само търсят място къде да се чукат.Не бива толкова бързо.
дамм не е сигурен, затова![]()
Първоначално написано от Say It Right
наеби го !
опитай и го целуни , най-вероятно и той се притеснява и затова не те целува . давай смело няма да сгрешиш![]()
Буу абе какви са тези изрази бе?Момичето тука ви пита и моли за съвет,вие тука глупости ръсите.Глупави хора.Първоначално написано от m`bez`f
Ами цункай го според мен няма нищо страшно.Мисля,че той ще ти отвърне.
Така е,това е проблема,срам го е,и аз бях такаПървоначално написано от blessthefall
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ми казвам и да го наебе кое му е глупавото ?!
пусни още едно такова мнение и ще те наеба аз!Първоначално написано от m`bez`f
Еми според мен момчето не е сигурно дали и ти го искаш простотака че по-добре деистваи ти първа
Успех
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Emi pokaji mu che mn iskash vsichko da se poluchi( po otnoshenie na celuvkata de) ili ti go celuni. Haide uspeh![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
MartyParty май са опитваш да ма възбудиш а![]()
И аз съм в същото положение само че съм по-срамежлива (а той изобщо) и за това не предприемам нищо (за сегаПървоначално написано от Marinceto
)
Расистка съм,националистка и нациска...Още ли искаш да те възбудя?Първоначално написано от m`bez`f
ооо дааа ... ( не бях сигорен че си жена) и гледаш моя сериаллл ОТХ и още как мацеее
травестит съм...Първоначално написано от m`bez`f
пьахьахха не са базикай веее падам си по русичките и от долу и отгоре![]()
![]()
![]()
Не съм руса,съжалявам.Айде стига толкова ,че осрахме темата на момичето.Аз дадох компетентното си мнение.
Не иска да бързатеаиде гудлък!!!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...