- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той и аз
zdr horaaa...ta zna4i ot skoro razbrah 4e edno mom4e me haresva i toi si go pokazva vapreki 4e otri4a... i kazva 4e go int samo fytbola toi mi dava nqkvi nameci otnaalo ne me int no v period na isvetno vreme razbrah 4e i az izpitvam ne6to kam nego
kat go vidq mi sa podkosqvat karaka dran dran.... ta iskam da vi popitam poneje i dvamata se haresvame no nikoi ne moje da naprai parvata kra4ka poneje
i dvamata nie leko sram i kat se vidime samo se gledame v o4ite i se ysmihvame
ta az mislq az da napraq parvata stupka puk kvoto stane q kajete praivlno li 6te postapq ili
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Моляяя...айде на кирилица бе хора.
оф,кфи са тея теми![]()
Еми правилно ли ще постъпиш?! де да знам,щом той не иска да направи първата стъпка я направи ти .. едвали ще сгрешиш .. всъщност кфо толкова срамно има?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от MartyParty
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ми пр0бвай пък, поне няма да те е яд, ако нищо не стане![]()
Първоначално написано от Say It Right
Давай смело,чакането никога не е от полза-личен опит
![]()
НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОСТАПИШ ПРАВИЛНО НАЛИ ВСЕ ПАК НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ПАРВАТА КРАЧКА И АКО МОМЧЕТО НЕ МОЖЕ ТОГАВА ДАВАЙ ТИ , НЯМА КАКВО ДА ЧАКАШ !![]()
Az sam momiche e ne otdavna napravih purvata stupka..Kazah na momcheto che si go haresvam i ne sajalqvam !
Sega sme si dobre zaedno..ta taka ili inache koito riskuva-pecheli ! Probvai !! :P
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ако не единия то другия.Ми давай,мисля,че няма нищо срамно.![]()
чи така си е - Къци г0 е казал - риск печели, риск губиПървоначално написано от m3ch3ncee
![]()
Абе момиче...действай! Какво се чудиш тука дали да правиш първата крачка или не.. Ем ей така с чакане нищо не става - в живота трябва да се рискува.. Тей че..напред към него и успех..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ако си напълно сигурна в неговите чувства към теб-давай смело![]()
+1 ...Първоначално написано от desert_rose''''....
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
хехе това пък колко ми е познато...![]()
същата случка беше и при мен.. айде няма да си разказвам дългата история.... ама накрая се събрахме... той си призна :P
не е лошо да си кажеш кфо изпитваш, че не е хубаво така![]()
действай! едва ли ще съжаляваш.. ако наистина те харесва ше се получи нещо между вас, а ако не.. поне няма да си пилееш повече времето с него и ще си намериш друг![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от kiss_me{P}
Ами, ако го харесваш - действай, а не го чакай, защото може да е наистина срамежлив.Покани го да излезете, сближи се повече с него.Само не можах да разбера защо толкова отрича.