Значи обърнал съм вниание на един много странен феномен при момичетата 15-18.В момената съм на 22 ,когато учех още в гимназията говорим за времето преди 6-7 години когато съм бил на 15-16 тогава моите връснички от училището масово си имаха гаджета на по 21,22,23 и тн това бяха прости келеши с мизерни работи за по 300лв на месец и караха коли от рода на опел вектра кадет,голф 2,3 ,бмв 3 от преди 90 и др боклуци които за времето си минава за "гъзарски коли" с други думи отворени селянчета които не са постигнали нищо.Но заради такива не оставаха хубави да не кажа почти никакви момичета за нас (момчетата от този набор).Някой би си казал съвсем нормално не ви е дошло времето като пораснете тогава не може "барабар Петко с мъжете изка да бъде човек"

Незнам какво се случи последно време ,но съм обърнал внимание и не само аз ,че само при опит за контакт на момче на възраст 21-22 с момиче на 15-16 се занмават само с суполивци на тяхната възраст дори и по малки и ни изкрват по долни и от педофили .
Нека не се обаждат тъпанари с изказването ,че тва си е педофилия дето да казват каде са тръгнали тия 21 годишни да се занимават с 16год момичета .Просто защото не така по законите в реп България пълнолетно лице няма право да има сексулен контакт с лица под 14годишна възраст ,нищо несе говори за тези межди 14-18.
Според вас на какво се дължи този феномен дали нямат вина медите или нещо друго