Не знам дали сте разбрали за това, но ето, сами прочетете и вижте за какво става въпрос!!!
http://news.ibox.bg/news/id_339354048
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама това е ужасно! Яко е да се водиш по някакъв стил или там каквото е,но чак пък толкова! Смятайте за каква култура и за какво образование си говорим при 14 годишните! И на къде отиваме?!
Това е. . . не знам. . . не знам дали даже има виновни.... Родителите? Училището? Средата,в която са? Държавата? Системата? Оле ужас. . .![]()
![]()
![]()
STRUMA lajat ne vervaite![]()
![]()
ina4e i men me draznat emotata ...
пълни балъци - тея емовци са ми мн отвратителни![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Оле..ужас.. просто нямам думи..
Тоя стил и начин на живот като имо много зле влияе на днешното поколение.. Някакви малки пиклювци замаяни от това какво е на мода(нека така да се изкажа),просто подражават на това каквото знаят,не мислят какво правят и ето до къде се стига..
А тази причина,заради която са се самоубили тези две момичета... тъпа е..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
drugia pat barem da sa hvurliat, za po sigurnu
не им е добре ..
...
pfff e takiva sme6ni4ki kat taq samo petnqt grada ni... ebati sme6nite deca... neznaqt kvo e problemi ... ne 4e az znam, dano i da ne znam... aamaaaa awe nemam dumi.... da mriqt ve4e mi pisva ot takia nema da gi gleam...![]()
![]()
Писала съм и в други теми по въпроса, но в момента не ми се търси. Емо-стилът не е само начин на обличане, а и на разбиране. НО Емо-стилът НЕ е насочен към самоубийството. Това е един от най-големите митове, който се върти из интернет, но НЕ Е ИСТИНА. Именно заради простотиите, разпространени из интернет и криво разбраната "емовщина" (кървавите картинки, депресарските клипчета и т.н., които се приемат за дело на Емо-та, а са на много "депресирани" лигли) момичетата са се самоубили/или са направили опит (по-надолу в коментарите пишеше, че са оцелели). А това, че "Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!" е мото на Емо-тата е най-голямата простотия, която съм чела от много време. И последно - когато някой посегне на живота си никога не търсете само външни фактори и причина. Явно и самият човек си е имал някакъв проблем. Ако утре 2 чалгарки се самоубият заради несподелена любов (примерно) няма да гракнете, че чалгарите са склонни към самоубийство. Нали?
ПП. За протокола: не съм нито емо, нито чалгарка.
доколкото разбрах не са успяли да умрът,което е жалко...тъпи емота
neznam samo kak EMO^to ot stil na muzika se prevyrna v sekta ?!?za vsi4ki neusvedomeni.... tva e stil muzika... i prosto ot grupite... tam trygnaha bretonite... oblekloto.... "depresarstvoto..."
televiziqta i neta qvno vredqt![]()
![]()
pfff typi deca...
пфф и аз съм на 14 но никога не бих направила нещо такова това за мен е ебати тъпотията![]()
Egatii..normalni li sa?? Aide da si budat emota,da se oblichat kato tqh ama tva e prekaleno.Zashto vsichki gi e obhvanala taq maniq da sa emota neznam![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
t1pa rauta... He sq to i moita raka e narqzana ma pone ne sa venite .. ne sam emo!!!!!!!!!!!!!
:P
Хихи накъде отива този свят...чак ми става смешно![]()
така е прав си ^^^Първоначално написано от comics
Тея са някъкви откачалки![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
ВИНОВНО Е MTV => ТЕЛЕВИЗИЯТАПървоначално написано от _АнИ_
brao brao brao!
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
teq samo da gi hvane66 nqkade da im hvurli6 edin huav boi da se osuznaqt na k1de sa tr1gnali i da gi ostai6 deba i govedata![]()
![]()
![]()
WaAaZzUuUuP
FUCK OFF EMO-ta gadni nemoga daa gi ponasqm
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Йее,истински имотааа!Аз от кога повтарям...истинските имота са самоубилите се имота![]()
i to v sekta sa bili ujas
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
еми те емотата верно си режат вените,ама чак пък да се самоубиват. От начто училище има цял клас, които са емота и всичките са с резани вени, пиарсинги(повечевто) слушат тяхната си музика и се обличат в емо стилът, но не мисля че искат да се самоубиват. Тези момичета съвсем трябва да са луднали по тая "мода"! УЖАСССС! НАКЪДЕ ОТИВА СВЕТЪТ, СЕГА КАТО ВИДЯТ ТОВА И ДРУГИТЕ ЕМОТА ЩЕ ВЗЕМАТ НОЖЧЕТО И ..... КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИМ ВТЪЛПИ В ТЪПИТЕ ОТКАЧЕНИ ГЛАВИЦИ ЧЕ ТОВА Е УЖАСНОООО.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!