.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: EMO

Град
    Razgrad Cartel

EMO

Не знам дали сте разбрали за това, но ето, сами прочетете и вижте за какво става въпрос!!!

http://news.ibox.bg/news/id_339354048

Град
    RuSe

Ама това е ужасно! Яко е да се водиш по някакъв стил или там каквото е,но чак пък толкова! Смятайте за каква култура и за какво образование си говорим при 14 годишните! И на къде отиваме?!
    Това е. . . не знам. . . не знам дали даже има виновни.... Родителите? Училището? Средата,в която са? Държавата? Системата? Оле ужас. . .

STRUMA lajat ne vervaite ina4e i men me draznat emotata ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    пълни балъци - тея емовци са ми мн отвратителни
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Оле..ужас.. просто нямам думи..
    Тоя стил и начин на живот като имо много зле влияе на днешното поколение.. Някакви малки пиклювци замаяни от това какво е на мода(нека така да се изкажа),просто подражават на това каквото знаят,не мислят какво правят и ето до къде се стига..
    А тази причина,заради която са се самоубили тези две момичета... тъпа е..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

drugia pat barem da sa hvurliat, za po sigurnu

Град
    Русе
    не им е добре ..
    ...

pfff e takiva sme6ni4ki kat taq samo petnqt grada ni... ebati sme6nite deca... neznaqt kvo e problemi ... ne 4e az znam, dano i da ne znam... aamaaaa awe nemam dumi.... da mriqt ve4e mi pisva ot takia nema da gi gleam...

Цитирай Първоначално написано от _АнИ_

Ама това е ужасно! Яко е да се водиш по някакъв стил или там каквото е,но чак пък толкова! Смятайте за каква култура и за какво образование си говорим при 14 годишните! И на къде отиваме?!
    Това е. . . не знам. . . не знам дали даже има виновни.... Родителите? Училището? Средата,в която са? Държавата? Системата? Оле ужас. . .
    spored mene sa KOMPLEKSITE !!!!

Писала съм и в други теми по въпроса, но в момента не ми се търси. Емо-стилът не е само начин на обличане, а и на разбиране. НО Емо-стилът НЕ е насочен към самоубийството. Това е един от най-големите митове, който се върти из интернет, но НЕ Е ИСТИНА. Именно заради простотиите, разпространени из интернет и криво разбраната "емовщина" (кървавите картинки, депресарските клипчета и т.н., които се приемат за дело на Емо-та, а са на много "депресирани" лигли) момичетата са се самоубили/или са направили опит (по-надолу в коментарите пишеше, че са оцелели). А това, че "Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!" е мото на Емо-тата е най-голямата простотия, която съм чела от много време. И последно - когато някой посегне на живота си никога не търсете само външни фактори и причина. Явно и самият човек си е имал някакъв проблем. Ако утре 2 чалгарки се самоубият заради несподелена любов (примерно) няма да гракнете, че чалгарите са склонни към самоубийство. Нали?

ПП. За протокола: не съм нито емо, нито чалгарка.

Град
    Razgrad Cartel
    доколкото разбрах не са успяли да умрът,което е жалко...тъпи емота

neznam samo kak EMO^to ot stil na muzika se prevyrna v sekta ?!? za vsi4ki neusvedomeni.... tva e stil muzika... i prosto ot grupite... tam trygnaha bretonite... oblekloto.... "depresarstvoto..."
    televiziqta i neta qvno vredqt pfff typi deca...

пфф и аз съм на 14 но никога не бих направила нещо такова това за мен е ебати тъпотията

Egatii..normalni li sa?? Aide da si budat emota,da se oblichat kato tqh ama tva e prekaleno.Zashto vsichki gi e obhvanala taq maniq da sa emota neznam
    When You Live Forever,What Do You Live For??

t1pa rauta... He sq to i moita raka e narqzana ma pone ne sa venite .. ne sam emo!!!!!!!!!!!!!
    :P :P :P :P

Хихи накъде отива този свят...чак ми става смешно

Цитирай Първоначално написано от comics
    пълни балъци - тея емовци са ми мн отвратителни
    така е прав си ^^^

Тея са някъкви откачалки
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_

ВИНОВНО Е MTV => ТЕЛЕВИЗИЯТА

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    brao brao brao!
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

deba i otrepkite

teq samo da gi hvane66 nqkade da im hvurli6 edin huav boi da se osuznaqt na k1de sa tr1gnali i da gi ostai6 deba i govedata
    WaAaZzUuUuP

Град
    Улицата
    FUCK OFF EMO-ta gadni nemoga daa gi ponasqm
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на rakiQ
    "kuhniata, noja ,venite-krai na problemite"

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Йее,истински имотааа!Аз от кога повтарям...истинските имота са самоубилите се имота

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    i to v sekta sa bili ujas
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми те емотата верно си режат вените,ама чак пък да се самоубиват. От начто училище има цял клас, които са емота и всичките са с резани вени, пиарсинги(повечевто) слушат тяхната си музика и се обличат в емо стилът, но не мисля че искат да се самоубиват. Тези момичета съвсем трябва да са луднали по тая "мода"! УЖАСССС! НАКЪДЕ ОТИВА СВЕТЪТ, СЕГА КАТО ВИДЯТ ТОВА И ДРУГИТЕ ЕМОТА ЩЕ ВЗЕМАТ НОЖЧЕТО И ..... КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИМ ВТЪЛПИ В ТЪПИТЕ ОТКАЧЕНИ ГЛАВИЦИ ЧЕ ТОВА Е УЖАСНОООО.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си