Това е най-правилното мнение по темата.Даже най-правилното изобщо за имотата.Това че тези момичета са си нарязали вените не ги прави такива.А този "девиз" толкова пъти съм го срещала по скайп че не знам вече...И нито той нито разянето са признак че даден човек принадлежи към тази култура.Те са начин да получиш внимание-кога основателно,кога не(в мнозинството от случаите)...Първоначално написано от drebosy4eto
kakvo re6ava samoubiistvoooooootooooooo?!?!?!!?!? kakvo kam tova spored men pribqgvat slabite horaaaa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За да прекратиш живота си също се изисква смелост...Това е по принцип,този случай е малко по-особен.
Боже , хора ! Те и емотата не са нормални , ама и вие да им желаете смъртта ?!![]()
Нямам нищо против "истинските емота" . Те са си избрали стила и начина на мислене , нямаме право да им се бъркаме живота . И казвам истинските , защото са милиони тези ,които го праят защото е модерно (и кой знае и тези две момичета са се самоубили , защото е модерно!
А и искам да ви кажа още нещо "истинските емота" не си признаат , че са емота . И не всеки , който носи гуменки и има 2 значки на чантата си е емо , защото мен зареди това ме опреличиха на емо
![]()
mmm nemoje i da im go vtalpi6 ne te slu6at imame edno emo ot klasa i celiq klas mu drankame ama ni priema ni predavaПървоначално написано от gabi_94
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
abe to tva si e stil na obli4ane nishto pove4e ama mn me drazni nqkoi kato zapochne'' da si emo ne e samo stil a na4in na jivot drun drun''na4ina ti na obil4ane ne moje da ti promeni haraktera i misleneto ti
![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
pfff mai ne si naqsno s EMO style tva e kat sekta be 4ovek nali imam edno takova izrud4e s klasa i kat si be6e normalna be6e basi pe4enata sa kat stana emo na6li kolko se promeni i ne e edinstvenata takava deba nemoga da gi ponasqmПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
metalisti nenormalnici drogirat sa i si rejat wenite noo kriwi psihiki i noo tejjki harakteri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az haresvam emotata, no nikoga ne bih si prerqzala venite ili ne6to takova... sega e moderno da si emo ama dogodina nikoi nqma da si spomnq za emotata...
пффф... много са тъпи тия емота беи аз сън на 14,но никога не бих направила тази тъпотия да стана емо
![]()
Най-болезненият начин някой да ти липсва е той да стой точно срещу теб,а ти да знаеш,че не можеш да го имаш!
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
da bqxa 2, na den po 40 emofci si rejat veniteПървоначално написано от drebosy4eto
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
sega ako e moderno da si emo.. dano 2009 da ne e moderno obrqzvaneto 4e mnogo 6te se smeqПървоначално написано от babylove
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
да си посегнат на живота или да сложат краи на него-за мен това са хора с някакви психични отклонения...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п