.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Колко време след акта се прави тест?

kolko vreme sled akta se pravi testa za bremennost za da e veren

т.7
    krem4et0

Oколо 7 дни след акта.
    People always leave!

Има тестове,който отчитат вече и след 7 дни.Но,ако теста се окаже положителен след още 7 дни го повтори за по-голяма сигурност.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от KaITLyN_
    Oколо 7 дни след акта.
    Глупости. 2 дни след закъснението или 2 седмици след вероятния ден на забременяването
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от KaITLyN_
    Oколо 7 дни след акта.
    Глупости. 2 дни след закъснението или 2 седмици след вероятния ден на забременяването

Има такива,който отчитат и на 7 дни

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Глупости. 2 дни след закъснението или 2 седмици след вероятния ден на забременяването.
    Съгласно
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

ako testa e polojitelen hap4etata 6te prekasnat li bremennostta

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Цитирай Първоначално написано от kikos
    Ми...не... То кат се е стигнало до там и господ не мое те спаси..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Хапчетата за спешна контрацепция се пият до 72 часа след рисковия акт,така че дори и да установиш бременност след 7 или повече дни,вече ще е късноза този метод и ще се наложи намесата на лекар за прекъсване на евентуалната бременност.
    People always leave!

тези които се отчитат след 7 дни - не са 100% сигурни
    затова след седмица след като и закъснее - това трябва да пробвате
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU

Re: Test

kolko vreme sled akta se pravi testa za bremennost za da e veren
    няма кво да си правиш тест...ако до 9 месеца след акта не си родила, значи със сигурност не си бременна :>
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Re: Test

Kакви тестове бе хора пазете се ,сексса го приемате като игра,неможете даси представите колко е тръдно ако забременеете и то когато нее времето.Аборта да ви тежи цял живот ,че сте yбили човешки живот или да го отгледате,готовилисте на това?
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Dneska e deseti den ot poloviq akt i o6te ne mi e do6lo- nali sled kato se pie escapelle po princip ti idva na shesti, sedmi den ot izpivaneto na hapcheto. Vchera napravih edin test- "Sure check"- beshe otricatelen, no, chak sled kato go napravih razbrah, che toi otchita bremennosta ot pyrviq den sled zakysnenieto na cikyla. Dneska napravih vtori test- "Easy check"- na negovata opakovka pishe, che otchita bremennost edna sedmica sled zachevaneto. I toi beshe otricatelen. Ima li vyzmojnost da e stanala greshka v otchitaneto? V plan sym sled nqkoi den pak da si napravq test.

Абе тест се прави 14 дни след акта...ако щеш 100 теста си направи като са по рано нищо не правиш

Еми има хапчета които помагат само до 3 дни след секс..ако са минали повече вече нищо не можеш да направиш,освен аборт.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от ancika
    Dneska e deseti den ot poloviq akt i o6te ne mi e do6lo- nali sled kato se pie escapelle po princip ti idva na shesti, sedmi den ot izpivaneto na hapcheto. Vchera napravih edin test- "Sure check"- beshe otricatelen, no, chak sled kato go napravih razbrah, che toi otchita bremennosta ot pyrviq den sled zakysnenieto na cikyla. Dneska napravih vtori test- "Easy check"- na negovata opakovka pishe, che otchita bremennost edna sedmica sled zachevaneto. I toi beshe otricatelen. Ima li vyzmojnost da e stanala greshka v otchitaneto? V plan sym sled nqkoi den pak da si napravq test.
    Да,няма да е зле пак да си направиш след 3-4 дни .
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

sled 1 sedmica sled riskoviq akt

Kakvo 6te kajete za tozi Easy check test?

Izperkvam napravo dokato doide toq 4etirinadeseti den

И аз имам пдообен проблем . Мила , и на мен ми закъсня този месец и всички приятелки подозираме,че е зареди неопределеното време . Един ден топло , един ден студено.Аз се надявам да ми няма нищо и за теб се надявам.Тъй като беше с презервати (не се скъса),правих си тест и дано всичко е наред.А съм чувала за някакви хапчета , които до 1 месец действат.

5 секунди

Цитирай Първоначално написано от Janity
    И аз имам пдообен проблем . Мила , и на мен ми закъсня този месец и всички приятелки подозираме,че е зареди неопределеното време . Един ден топло , един ден студено.Аз се надявам да ми няма нищо и за теб се надявам.Тъй като беше с презервати (не се скъса),правих си тест и дано всичко е наред.А съм чувала за някакви хапчета , които до 1 месец действат.
    Tiq hap4eta ne gi znam koi sa, pyk e i malko nenormalno da deistvat do edin mesec ako si gi pil sled sex-a. A obiknovenite protivozachatychni mai se piqt vseki den i togava mai mogat da deistvat i pove4e ot edin mesec.

ne sam pravila seks ot tri meseca tai kato priqtelq mi go nqma ot togava..parvite dva meseca mi doide..no tozi mi zakasnqva veche s nqkolko dena.. az sashto si go obqsnqvam sas glupavoto vreme.. neznam..

Цитирай Първоначално написано от blblbl
    ne sam pravila seks ot tri meseca tai kato priqtelq mi go nqma ot togava..parvite dva meseca mi doide..no tozi mi zakasnqva veche s nqkolko dena.. az sashto si go obqsnqvam sas glupavoto vreme.. neznam..
    Щом ти е дошло първите 2 месеца нищо ти няма

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    2 дни след закъснението или 2 седмици след вероятния ден на забременяването
    Точно
    [img] [/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си