Цитирай Първоначално написано от Liar
Казваш че има чувства и от другата страна...В какво се изразяват тези чувства(флирта го остави)?
Има ли някаква причина която ви пречи да сте заедно от нейна страна(строги родители приятели,които не те харсват,нещо което са и казали)?
Ако не можеш да отговориш на тези въпроси те съветвам да я оставиш за малко.Тя ще продължава да се държи така докато е наясно че ти си и под
ръка.Остави я насаме в чувствата и и после виж какво ще ти каже...
Успех.
Значи по-голям съм от нея,тя е добро и възпитано момиче,аз също съм интелигентен,но съм дивак.Имам интересно минало за което тя знае,но не мога да кажа,че имам лоша репутация.Не харесва приятели ми,това едва ли е проблема,защото рядко се виждам с тях и все лошо говоря пред нея за тях,защото вече не са ми приятели.
Мисля,че има строги родители,почти сигурен съм.Не съм ги виждал,но имам информация от един неин познат.Момичето много си учи уроците,не води активен живот,през повечето време е с тъпите си приятели,които са безброй много.Знаете какво е да бъдеш част от компания и уж всички да сте приятели а да се плюете.Лапешки истории,нейната компания е такава.Тя е готина и умна,обаче е недорасла психически,сама ми е признавала.Аз съм се сблъсквал донякъде с живота,а за нея малкия проблем е причина да спре.
Тук идва разликата.