- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пишкане? Без спам ако може
Ще ми е трудно, не бих го направила. Просто няма да мога да го погледна в очите после, ако съм го ползвала за кенеф.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Идеята не ме привлича много,но ако чак толкова му се иска и го обичам ще го направя,но онбратното НЕ.![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Ами приятеля ми едва ли би го поискал, а и аз едва ли бих го направила...нз гнусно ми е някво такова...все пак секса си е секс, не ходене до тоалетна...но щом теб те възбужда и с приятелката ти се обичате - хмм, нз дали би се съгласила, но ако не пробваш няма да разбереш![]()
Не вярвам да го поиска.Пък и ми се струва малко извратено и мисля,че небих го направила.
Стига бе хора! Извратено било, не знам си кво си било... Не е така, просто за всеки е разли4но.
За някои свирките са извратени, за други - аналния секс..
Ако и двамата са навити - защо не? Няма лошо, щом си правят кефа..
![]()
Робинята на Quench
Аз мисля че как толкова в една враска ,нее необходимо.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
както казва SINDEL няма нищо извратено в една връзка
дори няма нужда да е във връка. не е извратено щом и двамата партньори нямат нищо против него и го искат.Първоначално написано от the_hottie
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
bati horata!!!!!!!!!!!!!! vie sled malko 6te serete edin vyrhu drug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Първоначално написано от Riot
на морето един пич поиска да ме гледа как пишкам,но не поиска да е върху него беше много странно но не е кой знае какво
Няма да коментирам дали е извратено или не. Различни хора имат различни разбирания. Например за мен е нормално да се прави френска на дупето (при перфектна хигиена).
Обаче все някъде трябва да се сложи граница. Помни, че има разлика между фантазия и реалност. Някои фантазии е най-хубаво да си останат фантазии. Не е задължително да споделяш абсолютно всичките си прищевки. Поне част от кирливите ризи може да си ги спестиш само за теб.
Първоначално написано от love^veselka
Дори и да го поиска... НЕ!!! Струва ми се извратено...
Всъщност и това го има като практика.Първоначално написано от soulja_girl4e
Ако смяташ, че ще бъде съгласна й сподели, че ще ти е приятно да го направи... не мисля, че губиш нещо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
6tom mu e fantaziq za6to pak ne i se obi4ate napravi go
И за какъв хуй, трябва да се ограничавам от нещата, които биха ми доставили удоволствие? Това не е да кажеш наркотици, фетишите са истинска благодатПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Не за какъв хуй, а за коя путка - за твойта путка. Защото не винаги хората могат да имат еднакви възприятия. Даже е гарантирано, че е невъзможно да има 100% синхрон. И би било тъпо да подкопаете отношенията си заради нещо толкова дребно. Живота не е едно пишкане върху партньора.
В една връзка, както и в секса, компромисите се правят и от двете страни. В случая с по-нестандартните фантазии компромисът трябва да бъде направен от този, който има фантазията. Да си я запази само в главата.
Между другото когато се сбъднат фантазиите спират да са интересни.
Ако нещо толкова дребно подкопава отношенията на една двойка, то това са били ебати отношенията.
Този тип фантазии не омръзват, когато се изпълнят, стават част от любовната игра.
Общо взето говориш пълни глупости.
А акоо поиска да и се изсересш върху главата.как ще реагирате.
След като е толкова дребно,защо му обръщаш такова внимание !!! Мисля че Crag Hack не говори глупости,защото в действителност човек не е от тези който търпят еднообразието дълго време.Сега ти е фантазия,но като го направите няколко пъти и е напълно възможно да ти писне и да поискаш нещо различно ! Но си помисли и как би се почувствала приятелката ти,ако е по срамежлива или с други разбирания би могло да я обидиш или най-малкото да и стане неудобно !!! Помисли си,но пък може и да си я питаш,ако си сигурен че те обича и най-малкото няма да се отврати !!!Първоначално написано от Тютчев
![]()
Извинявай, но ако смяташ, че е нормално всяко момиче да пишка всеки път върху приятеля си по време на любовната игра, глупостите ги говориш ти.Първоначално написано от Тютчев
Опитай за секунда да влезеш през погледа на нормалното момиче и ще усетиш какви ги дрънкаш. Ти на това ако казваш "нещо толкова дребно" представям си кои са останалите неща - ядене на лайна, секс с животни и кво ли още не.
ОСЪЗНАЙ СЕ
Аз пък съм ужасно директен и съм го казвал на момиче, което даже не ми беше гадже. Но аз да се изпишкам![]()
Ще го направя. И без това по време на акта така притиска мехура ми, че постоянно ми се пишка. Само, че подобна мисъл едва ли ще влезе в главата му скоро(заедно сме 3 години и 7 месеца)Първоначално написано от Ertron