.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 145

Hybrid View

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ще ми е трудно, не бих го направила. Просто няма да мога да го погледна в очите после, ако съм го ползвала за кенеф.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Идеята не ме привлича много,но ако чак толкова му се иска и го обичам ще го направя,но онбратното НЕ.
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами приятеля ми едва ли би го поискал, а и аз едва ли бих го направила...нз гнусно ми е някво такова...все пак секса си е секс, не ходене до тоалетна...но щом теб те възбужда и с приятелката ти се обичате - хмм, нз дали би се съгласила, но ако не пробваш няма да разбереш

Не вярвам да го поиска.Пък и ми се струва малко извратено и мисля,че небих го направила.

Мега фен
    Град
    SF
    Стига бе хора! Извратено било, не знам си кво си било... Не е така, просто за всеки е разли4но.
    За някои свирките са извратени, за други - аналния секс..
    Ако и двамата са навити - защо не? Няма лошо, щом си правят кефа..

Робинята на Quench

Аз мисля че как толкова в една враска ,нее необходимо.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

hottie
    Guest
    както казва SINDEL няма нищо извратено в една връзка

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    както казва SINDEL няма нищо извратено в една връзка
    дори няма нужда да е във връка. не е извратено щом и двамата партньори нямат нищо против него и го искат.
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Там някъде :)
    еми престраши се и я питай,ако те обича толкова много би направила всичко за теб без значение какво е !!! аз не си падам по тези неща,но пък обичам приятеля ми и ако ме помоли за нещо по странно бех го направила !!!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    bati horata!!!!!!!!!!!!!! vie sled malko 6te serete edin vyrhu drug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    OUT OF SPACE
    на морето един пич поиска да ме гледа как пишкам,но не поиска да е върху него беше много странно но не е кой знае какво

Няма да коментирам дали е извратено или не. Различни хора имат различни разбирания. Например за мен е нормално да се прави френска на дупето (при перфектна хигиена).

Обаче все някъде трябва да се сложи граница. Помни, че има разлика между фантазия и реалност. Някои фантазии е най-хубаво да си останат фантазии. Не е задължително да споделяш абсолютно всичките си прищевки. Поне част от кирливите ризи може да си ги спестиш само за теб.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Не бих го направила и се съмнявам той да го пойска.

Дори и да го поиска... НЕ!!! Струва ми се извратено...

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    bati horata!!!!!!!!!!!!!! vie sled malko 6te serete edin vyrhu drug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Всъщност и това го има като практика.
    Ако смяташ, че ще бъде съгласна й сподели, че ще ти е приятно да го направи... не мисля, че губиш нещо.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

6tom mu e fantaziq za6to pak ne i se obi4ate napravi go

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack

Обаче все някъде трябва да се сложи граница. Помни, че има разлика между фантазия и реалност. Някои фантазии е най-хубаво да си останат фантазии. Не е задължително да споделяш абсолютно всичките си прищевки. Поне част от кирливите ризи може да си ги спестиш само за теб.
    И за какъв хуй, трябва да се ограничавам от нещата, които биха ми доставили удоволствие? Това не е да кажеш наркотици, фетишите са истинска благодат

Не за какъв хуй, а за коя путка - за твойта путка. Защото не винаги хората могат да имат еднакви възприятия. Даже е гарантирано, че е невъзможно да има 100% синхрон. И би било тъпо да подкопаете отношенията си заради нещо толкова дребно. Живота не е едно пишкане върху партньора.

В една връзка, както и в секса, компромисите се правят и от двете страни. В случая с по-нестандартните фантазии компромисът трябва да бъде направен от този, който има фантазията. Да си я запази само в главата.

Между другото когато се сбъднат фантазиите спират да са интересни.

Ако нещо толкова дребно подкопава отношенията на една двойка, то това са били ебати отношенията.

Този тип фантазии не омръзват, когато се изпълнят, стават част от любовната игра.

Общо взето говориш пълни глупости.

А акоо поиска да и се изсересш върху главата.как ще реагирате.

Град
    Там някъде :)
    Цитирай Първоначално написано от Тютчев
    Ако нещо толкова дребно подкопава отношенията на една двойка, то това са били ебати отношенията.

Този тип фантазии не омръзват, когато се изпълнят, стават част от любовната игра.

След като е толкова дребно,защо му обръщаш такова внимание !!! Мисля че Crag Hack не говори глупости,защото в действителност човек не е от тези който търпят еднообразието дълго време.Сега ти е фантазия,но като го направите няколко пъти и е напълно възможно да ти писне и да поискаш нещо различно ! Но си помисли и как би се почувствала приятелката ти,ако е по срамежлива или с други разбирания би могло да я обидиш или най-малкото да и стане неудобно !!! Помисли си,но пък може и да си я питаш,ако си сигурен че те обича и най-малкото няма да се отврати !!!

Цитирай Първоначално написано от Тютчев

Извинявай, но ако смяташ, че е нормално всяко момиче да пишка всеки път върху приятеля си по време на любовната игра, глупостите ги говориш ти.

Опитай за секунда да влезеш през погледа на нормалното момиче и ще усетиш какви ги дрънкаш. Ти на това ако казваш "нещо толкова дребно" представям си кои са останалите неща - ядене на лайна, секс с животни и кво ли още не.

ОСЪЗНАЙ СЕ

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Nqma да ми направи лошо впе4атление, оба4е едва ли ще го направя...

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Аз пък съм ужасно директен и съм го казвал на момиче, което даже не ми беше гадже. Но аз да се изпишкам

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Пишкане? Без спам ако може

Цитирай Първоначално написано от Ertron
    Искам да попитам абсолютно сериозно и се надявам на толерантност, а не на поредната поредица от обиди и лок накрая.
    Момичета, как бихте реагирали ако момче, с което ходите от повече от 2 години след поредица от ебавки по темата неочаквано ви помоли да го напишкате, защото адски много го възбужда и му е неосъществена фантазия? Става дума за идилия - прекарвате си супер, обичате се, правите редовно секс - бихте ли го направили заради него и би ли ви било гадно? Ще ви промени ли мнението за него? (Аз съм момчето, но съм се сдухал да не я разочаровам )
    Ще го направя. И без това по време на акта така притиска мехура ми, че постоянно ми се пишка. Само, че подобна мисъл едва ли ще влезе в главата му скоро(заедно сме 3 години и 7 месеца)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си