- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пишкане? Без спам ако може
прочетох всички мнения и искам да кажа че 80% сте адски елементарни и абсолютно нищо не разбиращи от секс тинейджъри който само чупите стойки и сте всички най големите ебачи докато някой не ви свали на земята..както се случва постоянно!
ТОВА Е ФЕТИШ-фантазия,сексуална фантазия ,нещо което те възбужда нещо което не можеш да обясниш на простия и уеднаквен човешки индивид,по-голямата част от вас просто правят секс-секс който е супер елементарен и в крайна сметка рецесьозен ,но има и едни други хора ,хора който знаят че сексуалната игра и споделянето и осъществяването на своите и неините фетиши те вкарват в друг свят на секса
но както и да е по цял ден ви гледам по кафета и градинки,паркове и заведения все големи ебачи и ебачки сте иначе чеп за зеле не става от вас !
Eваларка,съгласна съм.Мен лично не ме влече и не,не бих го направила.Но различни хора,различни вкусове.
хахахахах абсолютнооооПървоначално написано от Jeuelle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а кенефа ще си тиПървоначално написано от beb4yy
![]()
Като изключим грубият тон и множественото число което , употребяваш поста ти е перфектен.Първоначално написано от djssss
mmm emi bih go napravila oba4e ne vijdam koe mu e priqtnoto[stava v1pros za mom4eto]
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
Човече, мисля че това твоята приятелка ще ти го каже.... Всеки човек е различен...Първоначално написано от Ertron
За мен примерно това е адски гадно....
Надявам се да не попадна на такова момче ...
И НЕ,не бих го направила![]()
Ем ако ти не искаш да пикаеш момичето не виждам какъв е проблема
Офф.. темата е стара и авторът надали чете отговорите, но все пак може да е важна за някого.
Та..
Като ми го кажат на мен, ще иска време да свикна с идеята. Ако обаче е много важно за него, ще го направя. Просто ще трябва много да ме обича после.
Пък и съм чела, че на много хора почва да им харесва отпосле.
Ако е със случаен човек, никога не бих се навила. Би ми звучало глупаво.
е кво искате да кажете (към тея дето сте анти писсинг настроени) - че примерно в Холандия, където над 80% от двойките го практикуват са ненормални и уруди ли ?!
хехе това вече дори не се смята за "странност" в секса там, а за безобидна любовна игра
a тези с по-освободено от предразсъдъци мислене бих ги посъветвал ако намерят удобен случай да го пробват, дори и в началото да имате леки съмнения в резултата от изживяването, в последствие ще се насладите на въздействието от усещането
...със сигурност!![]()
I'll take your brain to another dimension
Не бих го направила,защото аз самата ще се засрамя много
Аз невиждам нищо вазбуждащо в това
Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш
Абее що бе... Ненормално е, наистина, но писингъст го приемам далеееч по-добре от скат, или тая екстра с драйфането, още не й знам наименованието... Те за мен вече са недопустими, докато пишкането, може би за веднъж бих го направила. Фантазията описана по-горе ми харесва... ама много, но не знам дали в действителност бих могла да се възбудя пишкайки... мисля, че не.Първоначално написано от Stefchyy
Някои хора се ликуват с урина, като я пият, а вие го смятате за гнусно.
Има стара легенда, че мъжът ако изпие урината на любимата при любовен акт, ще я обича цял живот.
Така че, момичета, пробвайте с този, на когото особено държите, и разкажете.
Аз лично съм пробвал с 2-3 момичета и все още си ги обичам, макар сега да съм с друга.
Ами малко е странно, но не пречи да е забавно и/или приятно... Ако и двамата искатаз едва ли бих го направила, но не бих нарекла хората,които се наслаждават на уринирането върху половинките си-уруди..
![]()