.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 145 от общо 145
    прочетох всички мнения и искам да кажа че 80% сте адски елементарни и абсолютно нищо не разбиращи от секс тинейджъри който само чупите стойки и сте всички най големите ебачи докато някой не ви свали на земята..както се случва постоянно!
    ТОВА Е ФЕТИШ-фантазия,сексуална фантазия ,нещо което те възбужда нещо което не можеш да обясниш на простия и уеднаквен човешки индивид,по-голямата част от вас просто правят секс-секс който е супер елементарен и в крайна сметка рецесьозен ,но има и едни други хора ,хора който знаят че сексуалната игра и споделянето и осъществяването на своите и неините фетиши те вкарват в друг свят на секса
    но както и да е по цял ден ви гледам по кафета и градинки,паркове и заведения все големи ебачи и ебачки сте иначе чеп за зеле не става от вас !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Eваларка,съгласна съм.Мен лично не ме влече и не,не бих го направила.Но различни хора,различни вкусове.

За съжаление...не

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    ....И ако му се ядосам някога , с основание ще му кажа : "СМЪРДИШ НА КЕНЕФ"...
    хахахахах абсолютноооо

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    ....И ако му се ядосам някога , с основание ще му кажа : "СМЪРДИШ НА КЕНЕФ"...
    хахахахах абсолютноооо
    а кенефа ще си ти

Цитирай Първоначално написано от djssss
    прочетох всички мнения и искам да кажа че 80% сте адски елементарни и абсолютно нищо не разбиращи от секс тинейджъри който само чупите стойки и сте всички най големите ебачи докато някой не ви свали на земята..както се случва постоянно!
    ТОВА Е ФЕТИШ-фантазия,сексуална фантазия ,нещо което те възбужда нещо което не можеш да обясниш на простия и уеднаквен човешки индивид,по-голямата част от вас просто правят секс-секс който е супер елементарен и в крайна сметка рецесьозен ,но има и едни други хора ,хора който знаят че сексуалната игра и споделянето и осъществяването на своите и неините фетиши те вкарват в друг свят на секса
    но както и да е по цял ден ви гледам по кафета и градинки,паркове и заведения все големи ебачи и ебачки сте иначе чеп за зеле не става от вас !
    Като изключим грубият тон и множественото число което , употребяваш поста ти е перфектен.

mmm emi bih go napravila oba4e ne vijdam koe mu e priqtnoto[ stava v1pros za mom4eto]
    LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!

Re: Пишкане? Без спам ако може

Цитирай Първоначално написано от Ertron
    Искам да попитам абсолютно сериозно и се надявам на толерантност, а не на поредната поредица от обиди и лок накрая.
    Момичета, как бихте реагирали ако момче, с което ходите от повече от 2 години след поредица от ебавки по темата неочаквано ви помоли да го напишкате, защото адски много го възбужда и му е неосъществена фантазия? Става дума за идилия - прекарвате си супер, обичате се, правите редовно секс - бихте ли го направили заради него и би ли ви било гадно? Ще ви промени ли мнението за него? (Аз съм момчето, но съм се сдухал да не я разочаровам )
    Човече, мисля че това твоята приятелка ще ти го каже.... Всеки човек е различен...
    За мен примерно това е адски гадно....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Надявам се да не попадна на такова момче ...
    И НЕ,не бих го направила

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ем ако ти не искаш да пикаеш момичето не виждам какъв е проблема

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Офф.. темата е стара и авторът надали чете отговорите, но все пак може да е важна за някого.
    Та..
    Като ми го кажат на мен, ще иска време да свикна с идеята. Ако обаче е много важно за него, ще го направя. Просто ще трябва много да ме обича после.
    Пък и съм чела, че на много хора почва да им харесва отпосле.

Ако е със случаен човек, никога не бих се навила. Би ми звучало глупаво.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    е кво искате да кажете (към тея дето сте анти писсинг настроени) - че примерно в Холандия, където над 80% от двойките го практикуват са ненормални и уруди ли ?!
    хехе това вече дори не се смята за "странност" в секса там, а за безобидна любовна игра

a тези с по-освободено от предразсъдъци мислене бих ги посъветвал ако намерят удобен случай да го пробват, дори и в началото да имате леки съмнения в резултата от изживяването, в последствие ще се насладите на въздействието от усещането
    ...със сигурност!
    I'll take your brain to another dimension

Супер фен Аватара на Shia
    Не бих го направила,защото аз самата ще се засрамя много

Град
    София
    Аз невиждам нищо вазбуждащо в това
    Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Stefchyy
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    ммм да вида че момиче се е напикала мн ще ме възбуди
    мн пъти си представям някоя с мокри гащи и как се пипа през тях..и как искам да я лижа напикана
    хахаХХАХаххахахахххахахаХ ахаххаха... ЗАЕБИ !! ахаХА
    Абее що бе... Ненормално е, наистина, но писингъст го приемам далеееч по-добре от скат, или тая екстра с драйфането, още не й знам наименованието... Те за мен вече са недопустими, докато пишкането, може би за веднъж бих го направила. Фантазията описана по-горе ми харесва... ама много, но не знам дали в действителност бих могла да се възбудя пишкайки... мисля, че не.

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Не бих го направила,защото аз самата ще се засрамя много
    +1

Някои хора се ликуват с урина, като я пият, а вие го смятате за гнусно.
    Има стара легенда, че мъжът ако изпие урината на любимата при любовен акт, ще я обича цял живот.
    Така че, момичета, пробвайте с този, на когото особено държите, и разкажете.
    Аз лично съм пробвал с 2-3 момичета и все още си ги обичам, макар сега да съм с друга.

Град
    ВаРнАаАа
    Ами малко е странно, но не пречи да е забавно и/или приятно... Ако и двамата искат аз едва ли бих го направила, но не бих нарекла хората,които се наслаждават на уринирането върху половинките си-уруди..

Град
    Хасково
    Блях... Тва не е за мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си