.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Имам прoблем с общуването с момичетата !!

Molq vi help .Ako govorq s nekoq momi4e se iz4ervqvam ,dori i da ne go haresvam .Mn sam zle

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    lol mi... lekuvai se!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

hah tnx za helpa malko po-podrobno

Град
    40 Miles from the Sun
    Ние няма как да ти помогнем, дори и ако вървим покрай теб и ти повтаряме да не се срамуваш. Всичко си е в твоята глава и сам трябва да се справиш с този проблем.

общувай по често с женска компания и ще свикнеш ти пък споко какво толкова се изчервяваш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    dam naistina za nqkoi ne6ta nikoi ne moje da ti pomogne osven samiq TI!vij sega... vsi4ko e v glavata ti! (of malko kato na lud ti govorq ama de da te znam kyv si! )

Град
    варна
    както му се вика психическа нагласа.Няма какво да се стряскаш от нас,ние сме от добрите не хапем(е има изключения,но те са рядко срещани )

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    както му се вика психическа нагласа.Няма какво да се стряскаш от нас,ние сме от добрите не хапем(е има изключения,но те са рядко срещани )
    da we ima6e edin ot foruma deto be6e pusnal tema 4e gadjeto mu go hape! seriozno ! eeeee ot4aqh mom4eto! aaaa ne ni slu6ai nie gluposti si govorim pove4eto ne hapqt - spravka moq milost

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Проблема е на психическа основа има нещо което те подтиска и не те отпуска в компанията на момиче опитай се да не се вдървяваш като по филмите и най вече не говори лъжи и не се прави на такъв какъвто не си

Мега фен Аватара на Blab
    Отговори си на няколко въпроса:
    Защо е така?
    Страх?
    Несигурност?

От другата страна стои човек, може би и по-лесно раним от теб.

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    da we ima6e edin ot foruma deto be6e pusnal tema 4e gadjeto mu go hape! seriozno ! eeeee ot4aqh mom4eto! aaaa ne ni slu6ai nie gluposti si govorim pove4eto ne hapqt - spravka moq milost
    от типа маце-зверче

Не тук наистина не можем да ти дадем рецепта,която да спазваш и смелостта ти да дойде.Бъди по-уверен в себе си.Не приемеай момичетата като момичета,а като приятелки(тъпо прозвуча,но имах предвид да гледаш на тях,както гледаш на момчетата си приятели и познати).

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Според мен е от възрастта.Като поотраснеш ще видиш че тоя проблем ще изчезне от самосебе си.Даже ще почнеш да ги въртиш на малкия си пръст Успехчета!
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    общувай по често с женска компания и ще свикнеш ти пък споко какво толкова се изчервяваш
    Точно. \/
    Излизай по-често в женска компания и си лафете и ще свикнеш.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Като говориш с тях и те те видят че си се изчервил, кажи че си алергичен към момичета и затова е така - да не ти се смеят!
    The Spark

Къв е тоя ник бе

И аз бях така ама сега в клас с 20 момичета въобще не ми прави впечатление

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Да бе и аз като искам да преписвам от някой хич не се притеснявам, независимо дали е най-грозната или най-яката пичка на света
    The Spark

Град
    у вас ;]
    общувай с момичета без да се притесняваш, имай самочувствиее, защо повечето момчета ги е страх от момичета..? миналата седмица с един приятел се засякохме в едно кафе случайно, а тои беше с някакъв негов приятел и седнаха на нашата маса, и аз само като го погледнах и приятеля му се изчерви целия и едвам си каза името.. и си нямам и на представа защо се притесни толкова..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    WOW...amii kvo da ti kaja osven da ne se pritesnqva6,za6toto nqma ni6to stra6no da ob6tyva6 s momi4e.Otpusni si du6ata i davai napred stiga s tva pritesnenie
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Ve4e go preodolqh tnx za helpa

hah sq ako moe nekoi da mi help da svalq temata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си