- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам прoблем с общуването с момичетата !!
Molq vi help .Ako govorq s nekoq momi4e se iz4ervqvam ,dori i da ne go haresvam.Mn sam zle
![]()
![]()
![]()
lol mi... lekuvai se!
Първоначално написано от Riot
Ние няма как да ти помогнем, дори и ако вървим покрай теб и ти повтаряме да не се срамуваш. Всичко си е в твоята глава и сам трябва да се справиш с този проблем.
общувай по често с женска компания и ще свикнешти пък споко какво толкова се изчервяваш
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
dam naistina za nqkoi ne6ta nikoi ne moje da ti pomogne osven samiq TI!vij sega... vsi4ko e v glavata ti! (of malko kato na lud ti govorq ama de da te znam kyv si!)
както му се вика психическа нагласа.Няма какво да се стряскаш от нас,ние сме от добритене хапем(е има изключения,но те са рядко срещани
)
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
da we ima6e edin ot foruma deto be6e pusnal tema 4e gadjeto mu go hape! serioznoПървоначално написано от krisi_bep
! eeeee ot4aqh mom4eto!
aaaa ne ni slu6ai nie gluposti si govorim
pove4eto ne hapqt - spravka moq milost
![]()
Проблема е на психическа основа има нещо което те подтиска и не те отпуска в компанията на момиче опитай се да не се вдървяваш като по филмите и най вече не говори лъжи и не се прави на такъв какъвто не си![]()
Отговори си на няколко въпроса:
Защо е така?
Страх?
Несигурност?
От другата страна стои човек, може би и по-лесно раним от теб.
Първоначално написано от soulja_girl4e
от типа маце-зверче
![]()
Не тук наистина не можем да ти дадем рецепта,която да спазваш и смелостта ти да дойде.Бъди по-уверен в себе си.Не приемеай момичетата като момичета,а като приятелки(тъпо прозвуча,но имах предвид да гледаш на тях,както гледаш на момчетата си приятели и познати).
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Според мен е от възрастта.Като поотраснеш ще видиш че тоя проблем ще изчезне от самосебе си.Даже ще почнеш да ги въртиш на малкия си пръстУспехчета!
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Точно. \Първоначално написано от evelinka1122
/
Излизай по-често в женска компания и си лафете и ще свикнеш.
Като говориш с тях и те те видят че си се изчервил, кажи че си алергичен към момичета и затова е така - да не ти се смеят!
The Spark
И аз бях така ама сега в клас с 20 момичета въобще не ми прави впечатление![]()
Да бе и аз като искам да преписвам от някой хич не се притеснявам, независимо дали е най-грозната или най-яката пичка на света![]()
The Spark
общувай с момичета без да се притесняваш, имай самочувствиее, защо повечето момчета ги е страх от момичета..?миналата седмица с един приятел се засякохме в едно кафе случайно, а тои беше с някакъв негов приятел и седнаха на нашата маса, и аз само като го погледнах и приятеля му се изчерви целия и едвам си каза името.. и си нямам и на представа защо се притесни толкова..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
WOW...amii kvo da ti kaja osven da ne se pritesnqva6,za6toto nqma ni6to stra6no da ob6tyva6 s momi4e.Otpusni si du6ata i davai napred stiga s tva pritesnenie![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!