... Снощи пак сънувах бившия си ... Така както го помня - хубав и усмихнат. Охх как ми липсва ... Ходили сме два пъти ... Първия път аз скъсах с него без особена причина просто той ме притискаше ... После се събрахме по негова инициатива... Ходихме какво ходихме и той поиска да се разделим. Не ми каза особено причина, поради която късаме ... Според мен си беше намерил някоя с която да спи, тък като аз не му давах нужното... Може би аз съм виновна ... Може би не ... отначало си мислех,че ще го забравя. Дори може би малко се радвах,че така се получи.Опитвах се да бъда силна-заради себе си,а и заради приятелка,в подобна ситуация ... Днес почти месец по-късно го видях.Усмихна ми се.Момичето което беше с мен каза че е излезнал нарочно навън за да може да ме види ...Ахх онази негова чаровна усмивка...Плаче ми се.не издържам повече. Не съм плакала откакто се разделихме,но мисля че днес това ще се промени.Опитах се да продължа напред,но май не мога.Дори изтрих смсите му и номера му. Искам го,а знам,че не може.Две раздяли ... няма да понеса трета...не мога да го потърся .. не мога дори да го погледна.А знам че ме иска...Страшно много ми липсва.. Искам да го гушна, да му кажа всичко което ми е на сърцето ...... Боли ме! ...... Отново искам невъзможното,отново искам поредния тъпак...