- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете :)
ок.извинявай.но според мен ако стоя и не правя нищо..нищо няма да стане тя ще си ходи с оня оръфляк..и тва ще е .. а ако и напрвя някав голям жест .. ще се замисли по въпроса..Първоначално написано от AFT
6to we mene mnogo me kefi ideqta ti! vij sq vseki si ima mnenie! primerno na AFT ne bi i haresalo, az bih si umrqla ot kef! Trqbva da si poznava6 momi4eto - da znae6 dali haresva romantikata ili ne! ako da zna4i postypva6 pravilno spored men![]()
Първоначално написано от Riot
ми точно..харесва да и се правят подараци..романтиката точно за тва искам да направя нещо..но търся подходящото има много идей който ми се стръват твърде клиширани за такъв важен човек какъвто е тя за мен..точно за това искам да направя нещо супер голямо за нея и никога да не го забрави поне 1 ден само за тва да си мисли хахаПървоначално написано от soulja_girl4e
dobre, qsno, napravi go (nali tam kakvoto re6i6), no na men mi e interesno kakvo 6te kaje "oryflqka" po vyprosa...
Първоначално написано от Riot
ми той да внимава кво ще каже щото доста мога да му стъжня живота.. но все едно изобщо не ми пука за негоПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
давайте още предложения..
моля давайте още предложения...искам да е нещо голямо което никога да не забрави
е аре бе дайте няква идея искам да я осъществя по скоро
Купи и проше Кайен.
originalen si![]()
Според мен не е нужна голяма играчка,цвете или сърце...Когато не се чувства добре отиди при нея помоли я да ти сподели и след като си поговорите кажи и в очите...думите , които си искал да и кажеш това е)))
ако си на 15 и от 15 години живееш във варна просто ще ме разбиешПървоначално написано от svetliovn
![]()
Първоначално написано от svetliovn
ba4e, az sum malko po golqm ot teb i znam kvo e? I az imah edno momi4e koeto super mnoo me kefe6e ama ima6e i edin "uryflqk". Ot men da znae6 ei takiva uryflqci sa GOLQM PROBLEM. Napast ti kazvam, ako uspee6 da go otstrani6 ot putq si evala. No trqbva da se zamisli6 ne samo za podaracite, a imenno za "oryflqka".Uspeh!
ъъ...тва звучи се едно питаш как да се надървиш о.ОПървоначално написано от svetliovn
ПаЛиШ пАЛиШ мОйТо тЯло ЩоМ гО пОГаЛиШ!
ГаЛиШ гаЛИш уСтНИтЕ тАка Ги ПаЛиШ!
ГаЛиШ гАЛиШ в МеН сЪрЦЕто ЩоМ мУ сЕ вРиЧАш
ПаЛиШ пАЛиШ вСиЧкО В мЕн Щом мЕ оБиЧаШ!
...