.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Моля помогнете :)

Добър ден.От Варна съм на 15 години.Харесвам едно момиче,но то си има приятел ама той е някав тапак само за секс я ползва.Та..познаваме се общуваме ..може би подозира че я харесвам в предвид жестовете които правя..но искам да и покажа че я харесвам с нещо голямо,огромно което няма да забрави никога и да и стане хубаво и да разбере че я харесвам дайте някакви съвете.
    Благодаря предвърително.

помогнете бе много ви моля

Град
    Своге
    Еми първо й купи едно цвете и на нея ще й стане мило Знам ли...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

това вече го направих..благодари ми прегърна ме вика мн мн ти благодаря...някви такива..ама искма нещо голямо.....супер голямо да направя..

Плюшена играчка... или цветя
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ooo yes edna hubava tema!
    ako skoro ima rojden den podari i edno golqmo pliu6eno syrce! ... dobre moje da ne e syrce a primerno nekvo jivotin4e!
    moje6 da i ostavi6 buket rozi pred vratata i da napi6e6 nqkakva karti4ka, bez ime, no da e s tvoq po4erk (nali za da razbere 4e si ti)!
    moje6 sy6to i serenada ili stih4e ama tva ve4e e malko banalno... no vse pak nikoga nqma da go zabravi!
    The choise is up to you!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Своге
    Еми купи и например сребро (злато) -верижка на която пише "Обичам те" или нещо подобно-и тя би трябвало да се сети
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

ми да тва с цветятя и плюшената играчка ще го направя..още идей плс .. ще направя и невъзможното точно за това момиче

ще направя така ще и купя и букет с рози и една плюшена играчка и ще и ги уставя пред вратата това е добро като за начало..някакви други идей.. по големи по запомнящи се..никога да не го забрави

Град
    ooo sega se setih ako iska6 moje6 da napravi6 nqkakvo pismo ili stih4e v koeto i se obqsnqva6 i da go pyhne6 pod vratata!

давайте още идей искам утре да действам

Град
    Цитирай Първоначално написано от svetliovn
    давайте още идей искам утре да действам
    aaaa egati pi4a! mn me kefi6! oh ima li o6te takiva kato tebe? EHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?

Град
    40 Miles from the Sun
    СПРИ СЕ,БЕ! Пич, няма как да не е разбрала, че я харесваш, но ако тя не дава признаци, че те харесва, по-добре я остави на мира. Всеки обича подаръците,ама ти я задушаваш, а още дори не сте тръгнали. Аз бих те напсувала. о.О

абе показва ми че и тя ме харесва като се срещнем по коридорите ми се усмихва щипе ме хахаха ...

Град
    40 Miles from the Sun
    абе показва ми че и тя ме харесва като се срещнем по коридорите ми се усмихва щипе ме хахаха ...

Т'ва и аз го правя. Та аз на всеки познат се усмихвам! о.О Вместо да я засипваш с подаръци, отиди и я целуни / говори с нея и ще разбереш по-много по-безплатен начин дали те харесва.

хахаха абе човек не ме събарят парите.. ако трябва всеки ден по 100 рози ще и купувам

Град
    варна
    Наемаш от онези самолетчета дето пускат пушек и оставят следи.Излизате на разходка само двамата,а самолетчето над вас изписва "Обичкам тие биее"

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

е тва е тъпо за мен..още..

аре бе дайте още някъв съвет

Град
    варна
    е тва е тъпо за мен..още..
    е добре де..но го имай в предвид аз трябваше да се разпиша пък ти си решавай :P

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

ami kupi i roklq,obuvki i gi opakovai otgore slozi cvetq i edna karti4ka na koqto pi6e 4e q kani6 na restorant i otiva6 pred vratata i tq pro4ita tova i q vodi6 na restorant. mn romanti4no ako si zapazil masata i si kazal da slozat cvetq i sve6ti

Цитирай Първоначално написано от malkata_shmatka
    ami kupi i roklq,obuvki i gi opakovai otgore slozi cvetq i edna karti4ka na koqto pi6e 4e q kani6 na restorant i otiva6 pred vratata i tq pro4ita tova i q vodi6 na restorant. mn romanti4no ako si zapazil masata i si kazal da slozat cvetq i sve6ti
    мерси това е добро но в малко по късен етап може би след цветята и плюшената играчка..
    още предложения...нещо ГОЛЯМО..запомнящо се

Град
    40 Miles from the Sun
    хахаха абе човек не ме събарят парите.. ако трябва всеки ден по 100 рози ще и купувам
    Ти въобще не четеш кво пиша,а? Ми, добре, продължавай да и' правиш подаръци, но съм сигурна, че накрая ще изляза права.

абе чета аз просто..абстрахирай се от това което мислиш в момента и моляте кажи някакъв голям жест ще ми бъдеш доста по-полезен по този начин

Град
    40 Miles from the Sun
    абе чета аз просто..абстрахирай се от това което мислиш в момента и моляте кажи някакъв голям жест ще ми бъдеш доста по-полезен по този начин
    Момиче съм. И ти казвам, да не правиш това, което си намислил. Остави я да диша за малко и ще видиш, че ще станат нещата. Виж ми подписа:"Всичко, което се повтаря, губи своя чар!" Замисли се малко поне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си