- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да мисля?!
Излизах с една моя приятелка с компания състояща се от класа й.И там имаше и едно момче,което беше по-малко от тях,ама по-голямо от мен...И мене си ме изкефиИ по всичко личеше,че и той ме харесва-гушкаше ме и викаше,че ще си ме взима за жена
бла,бла...При което разбрах,че след това е тръгнал с някаква си...
И е казал на една съученичка на мойта фр,че адски много съм го била издразнила...
И не знам какво да правя...Как да постъпя...Съветче?!
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
lol ami otiva6 pri nego gu6ka6 go i mu kazva6 : "nali 6tqhme da se vzimame kakvo stana? da ne zabravi za men?". dobre ne to4no taka no opredeleno trqbva da pogovori6 s nego! Li4no!
Първоначално написано от Riot
И на мен ми мина през главата,ама първо,че той нищо не ми е обещавал и второ,че аз почти не го познавам,че да седна да говоря на тази тема с него...Не знам...
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
офф я му тегли една майна...!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Офф...Попитай го какво го е подразнило бива ли такива работи да питаш ?!
Абе какво ти пука за тоя пръдльо?Забравяш за случката и готово.Било е някакво моментно забавление за него.Не намирам смисъл от разговори и тем подобни.Както казваш ти не сте си обещавали нищо,така че....![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
просто това е било моментно състояние, както казаха преди мен, ами поговори с него, излезте пак на кафе например, и ще видиш как ще се държи.. ако те харесва нямам как да не проличи... а ако не, просто го остави, намври си друг да те взима за жена![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Един съвет: Никога не се връзвай напълно на приказките на един мъж, особено когато още не го познаваши и незнаеш за какво става на въпрос! Ще ти изиграе лоша шега![]()
На колко години сте?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
много правилно.Първоначално написано от alex_devv
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Понякога хората правят неща, които не можеш да разбереш, като неговата постъпка...Нещо ти се е издразнил, което не означава, че си сгафила наистина, а просто него не го е изкефило.Може би е било една заигравка с теб, преживей го.