.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Своге

Какво да мисля?!

Излизах с една моя приятелка с компания състояща се от класа й.И там имаше и едно момче,което беше по-малко от тях,ама по-голямо от мен...И мене си ме изкефи И по всичко личеше,че и той ме харесва-гушкаше ме и викаше,че ще си ме взима за жена бла,бла...При което разбрах,че след това е тръгнал с някаква си... И е казал на една съученичка на мойта фр,че адски много съм го била издразнила... И не знам какво да правя...Как да постъпя...Съветче?!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    lol ami otiva6 pri nego gu6ka6 go i mu kazva6 : "nali 6tqhme da se vzimame kakvo stana? da ne zabravi za men?". dobre ne to4no taka no opredeleno trqbva da pogovori6 s nego! Li4no!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Своге
    И на мен ми мина през главата,ама първо,че той нищо не ми е обещавал и второ,че аз почти не го познавам,че да седна да говоря на тази тема с него... Не знам...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

офф я му тегли една майна...!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Офф...Попитай го какво го е подразнило бива ли такива работи да питаш ?!

Град
    варна
    Абе какво ти пука за тоя пръдльо?Забравяш за случката и готово.Било е някакво моментно забавление за него.Не намирам смисъл от разговори и тем подобни.Както казваш ти не сте си обещавали нищо,така че....

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    у вас ;]
    просто това е било моментно състояние, както казаха преди мен, ами поговори с него, излезте пак на кафе например, и ще видиш как ще се държи.. ако те харесва нямам как да не проличи... а ако не, просто го остави, намври си друг да те взима за жена
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Един съвет: Никога не се връзвай напълно на приказките на един мъж, особено когато още не го познаваши и незнаеш за какво става на въпрос! Ще ти изиграе лоша шега

На колко години сте?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Един съвет: Никога не се връзвай напълно на приказките на един мъж, особено когато още не го познаваши и незнаеш за какво става на въпрос! Ще ти изиграе лоша шега
    много правилно.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Мега фен Аватара на koalka
    Понякога хората правят неща, които не можеш да разбереш, като неговата постъпка...Нещо ти се е издразнил, което не означава, че си сгафила наистина, а просто него не го е изкефило.Може би е било една заигравка с теб, преживей го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си