.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен
    Град
    na edno mqsto

и при вас ли е така?

не знам какво ми става...с приятеля ми ходим от три месеца,той найстина знае как да ме направи щастлива. вси4ко е може да се каже идеално...но аз все се притеснявам не знам защо...страх ме е от вси4ко и най-ве4е от края...дори разумът ми да ми казва "той те оби4а" сърцето ми сякаш не вярва,а той найстина се старае да ми докаже любовта си. 4уВСТАли ли сте и вие това..да ви е страх да не ви оставят и въобще нон стоп да си мислете глупости,които не са вярни,но пустата любов....кажете нормално ли е и как го преодолявате?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

аз се чувствам коренно различно,но имам подозрения,че приятелят ми се,чувства като теб
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Един съвет: Престани да се страхуваш и се наслаждавай на любовта ви,защото когато наистина свърши вече ще е късно!
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    понякога и аз се чувствам точно така , и не знам защо си мисля такива глупости които не са верни . знам че той ме обича много , но винаги ме е страх . страх ме е че ще изгубя човека който най-много обичам . и до ден днешен не знам какво да правя .

Град
    dosta go smenqm
    Разбирам те ... със сегашния си приятел ходя вече 2 години . Отначало и аз се чудех дали ме обича и какво ще стане с мен ако ме зареже . Защото аз никога до сега не бях изпитвала такава любов към някое момче. А той е такъв човек ,че рядко ми казва, че ме обича ,но за сметка на това го доказва . Имала съм приятели, които ми казваха двойно по-често ,че ме обичат , но едвали са ме обичали наистина по-този начин .
    No martini .. no party..

Град
    Сф

Re: и при вас ли е така?

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    не знам какво ми става...с приятеля ми ходим от три месеца,той найстина знае как да ме направи щастлива. вси4ко е може да се каже идеално...но аз все се притеснявам не знам защо...страх ме е от вси4ко и най-ве4е от края...дори разумът ми да ми казва "той те оби4а" сърцето ми сякаш не вярва,а той найстина се старае да ми докаже любовта си. 4уВСТАли ли сте и вие това..да ви е страх да не ви оставят и въобще нон стоп да си мислете глупости,които не са вярни,но пустата любов....кажете нормално ли е и как го преодолявате?

Da, и мен ме гонят паранои... въпреки,че моето момче е с мен и се държи страхотно...аз не спирам да си въобразявам глупости..... но пък най-добре е да се радваш на момента....а не да мислиш за края,така когато един ден останеш сама и се обърнеш назад ще видиш 4е си изживяла пълноценно връзката си

Супер фен
    Град
    Панацея
    Случвало ми се е и на мен
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    Наслаждавай се на любовта му,докато още я имаш,че като се променят нещата ще си биеш главата в стената
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Pri men pochti postoqnno e taka az strashno mnogo si obichkam moeto momche do takava stepen che e stanal vsiechko za men i sam postroila moq svqt pokrai negoviq..Neznam kakvo shtqh da pravq ako ne be6e toi i samo da si pomislq che moje da sam bez nego stava mi tolkova kofti..vsichki uhbavi neshta imat svoq krai,no az ne bih iskala za men tozi krai da idva..radelqli sme se nqkolko pati pri koito shtqh da poludeq..daje nashte se chudeha kakvo da pravqt s mene..staraq se da ne mislq za kraq..napravi i ti taka
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да мислиш и най-вече да говорите за края, защото имам чувството, че така по-скоро идва.Края несъмнено ще дойде някой ден, но няма смисъл да се мисли за това и да ви става зле.

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena

Mi kvo da ti kaja,zaradi tiq 6antavi gluposti moje6 da go zagubi6...Edin den 6te mu pisne da ti pokazva liubovta si,togava li 6te si gi izbie6 ot glavata?

Град
    The Land Of The Doomed

Цитирай Първоначално написано от pepita87

Mi kvo da ti kaja,zaradi tiq 6antavi gluposti moje6 da go zagubi6...Edin den 6te mu pisne da ti pokazva liubovta si,togava li 6te si gi izbie6 ot glavata?
    +1
    Наслаждавай се на момента и му показвай и ти колко го обичаш и спри да се притесняваш - нали е с тебе

Град
    БуРГаС бИЕ
    Хах ми мила какво да ти кажа и аз съм така Попринцип когато съм щастлива си казвам давай да се радвам на макс щото после много ще боли И от това ми става още по-гадно и накрая

а пък според мен въобще не трябва да се притесяваш щом наистина те обича и ти го е казвал а пък и ти го е доказвал поне доколкото те разбрах просто престани да си мислиш такива глупости аз ходя с моито момче от 3 месеца а и тои не е от моя град обаче си иаме доверие и всичко е ок просто трябва да му вярваш и ама въобще да не се съмняваш в него. Успех
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Stigaa si se pritesnqvalaa! Ne misli za kraq-vij kolko ste dobre zaedno i ste shtastlivi..Jivei za miga! Ako vi e pisano da ste zaedno-znachi shte e taka.Ne misli za takiva gluposti izobshto-momcheto si te obicha
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    у вас ;]
    не мисли за такива неща, наслаждавай се на времето ви заедно, все пак и да се приятесняваш че ще се остави, и да не се притесняваш, това няма да промени нищо, освен че няма да можеш да се отпуснеш и да се наслаждаваш на хубавото време, което прекарвате заедно
    и щом ти доказва че те обича, значи е така, няма да ти доказва напразно
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не трябва да мислиш и най-вече да говорите за края, защото имам чувството, че така по-скоро идва.Края несъмнено ще дойде някой ден, но няма смисъл да се мисли за това и да ви става зле.

Не ми се е случвало.Мисля,че щом си с един човек и той се старае да докаже любовта си,то ти трябва да си спокойна.Мисли за това,което ти се случва,не за това,което предстои!
    Just haters make me famous! εĭз

Ако са те наранявали преди е съвсем нормално да се притесняваш така и да се чувстваш несигурна .. ако не са,незнам .. да и аз съм се чувствала така,доста пъти ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си