Каква музика харесваш? Хубава

Македонска и Родопска,Ера,Аеросмит,Найт иш,Металика,Продиджи,Епизо д,отделни песни на Сторкрафт,Сабатон..
А каква не? ЧАЛГА,мразя чалгата,циганизмите,кючеци те.Крайно ненавиждам и откровено мразя всеки,който слуша подобно недоразумение,за мен музиката и облеклото говори много за човека.Не мога да бъда приятел с такива хора.Също не понасям особено добре и кристина агилера,бритни спиърс,гангстерите и подобни..
С какво може да те подразни човек? С външния му вид,с музиката,която слуша,с държанието му,с разсъжденията му..Обикновено не е трудно да ме подразни човек..
А с какво може да те впечатли? със същите неща,с които може и да ме подразни.Особено добро впечатление ми правят хора,които не носят кецове,колани на дупки,дънки в няколко цвята,якенца с пухчета с надпис харисон...
Спомена, че имаш приятелка - мислиш ли, че тя би могла да е "голямата любов" и изобщо вярваш ли, че има такова нещо? да,би могла да бъде.Но като цяло не мисля,че има само един подходящ партньор.Смисъл да, любов съществува,но "голямата любов"...Може да бъде изпитана с много партньори...
Обичаш ли родителите си? хаххаха,трябва ли да отговарям?Понякога...
Каза, че не ходиш на театър, малко четеш... а как разширяваш общата си култура? Малко чета романи,поеми,стихотворения и така нататък.Харесвам иначе,научни статии,документални филми,списания,книги...Пък и в момента се намирам в страна,която определено помага за общата ми култура..
Според теб кой е най-големият недостатък на съвременния човек?Овчедушието,погрешното схващане,че е по-ценен от изгнил лемур,нихилизмът,много неща са..