.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Град
    там където мечтите стават реалност
    Е пич,не го прави,мислел съм го пъти обаче съм жив и се радвам.Винаги има какво да те направи щастлив,понякога просто един летен дъжд и мокра риза...Няма да те лъжа ,че всичко ще се оправи,защото при мен не всичко се оправи,но пък винаги има един красив момент,зад всичките лайна,момент който трябва да видиш,чувство което да изпиташ,дори да трае секунди.Такива неща се помнят цял живот и те правят щастлив многократно.Ае жив и здрав
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Ако искаш можеш да се заколиш с вилица ,, ХАхаХАХахАХхаХАхахХАхахАХ хахАХхах

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Е пич,не го прави,мислел съм го пъти обаче съм жив и се радвам.Винаги има какво да те направи щастлив,понякога просто един летен дъжд и мокра риза...Няма да те лъжа ,че всичко ще се оправи,защото при мен не всичко се оправи,но пък винаги има един красив момент,зад всичките лайна,момент който трябва да видиш,чувство което да изпиташ,дори да трае секунди.Такива неща се помнят цял живот и те правят щастлив многократно.Ае жив и здрав
    О, да...

Мега фен Аватара на koalka
    Е, как искаш да не те разубедим...
    Питаш "как да го направя", нормално е човек да ти каже"недей"..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Колкото и да съм тривиален... намажи се с захар и легни до някой мравуняк на червени мравки. от киселната ще припаднеш и до 2 часа ще умреш.
    Друго любимо ми е да се затвориш във фризер.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не го прави!!!Замисли се колко хора ще страдат за теб след това,а пък момичета колкото си искаш,така че....
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

Am vie seriozno li se hvanahte,4e 6te se samoubiva,be? Ako vseki taka si re6ava6e problemite i turse6e "svetlinkata"na tunela ,gore v raq...na zemqta 6tqha da sa samo ky4etata

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    mn e qko da se hvyrli6 ot nai-visokata sgrada v grada ti! 6te se 4uvstva6 vse edno leti6! vse edno ska4a6 s byndji ama bez byndji
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Re: по какъв начин да се самоубия?

Цитирай Първоначално написано от koreeca23
    та значи темата ми не се свързва с никой от под форумите и затова реших да я постна в подфорум "Любов".вследствие на нешастната ми любов с последната ми приятелка която обичах толкова много и вследствие на раздялата ми с нея стигнах до ръба на самоубииство.въпроса ми е как да го направя.Не се опитвайте да ме разубедите колеги тиинове.ще го направвя но как?мисля да се натровя с хапчета.Вие какво мислите по въпроса.
    Има много на4ини! Просто освободи съзнанието си и сътвоти нещо само да знаеш,че така показваш егоизма и слабостта на характера си и не е решението на нищо,само ще навлечеш главоболия и на другите... успех

Град
    Враца
    С хапчета е най - безболезнено... По - екефтно ще е да дойдеш в нас... и скок през 10-тия етаж.
    Стига, бе... недей така. За едно момиче не си струва... Защо българите сме хора, които не се радват на това, което имат... Ще излзезеш като пълен страхливец... ти си знаеш нататъка
    еlsy

туй за самоубийството е само за слабни хора, бахти лиглиовците, кво момче си е...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    Враца
    Охх човече мн си жалък...Я СЕ СЪВЗЕМИ БЕ!!! КАК ДА СЕ САМОУБИЯ..МИ МНОО ПРОСТО - НЕ ГО ПРАВИ...Ии + тфа ако наистина си мислел да се самоубиваш нямаше да искаш съвет КАК да го направиш...Пфф...Как е почнало тряя да сложат и раздел "Самоубийства"...Накъде пътува тоя свят...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

лапни 1 шепа барут и си удари главата в стената

Град
    Пловдив
    cqla opakovka s valerian

човек ти ок ли сии не га прави!!!зн колко хора ще нараниш??така няя да си решеш проблемите а ще създадеш нови на другите повярвайна 1 инвалид в love

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Такива теми са крайно недопустими. т.12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си