- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Безмозъчна работа....
Апф те да са емота кат емота а те всичките са позьор. Правят повечето неща защото сега така е модерно явно. Просто страшно куха работа е тва...![]()
Не ги разбирам хич изобщо....тея така наречени "емота" както казах поне по мое мнение в България са позьори...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
^ момичетата до самоубииство стигнали, ебати позата честно ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Е те тия не са позьори..Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Еми тъпа работа кво да коментирам някви си там се самоубили заради мода...я,я да ходат у моргата,ебах го и емото и сичко тва е няква прищявка която залива всичко,то затва България ще я знаят само с 'Кен Лий' а не с нещо хубаво просто за тея двечките няма да коментирам повече,то се вижда кво носи цялата мода...![]()
Току що получих поредната доза тъпотия за деня ... жалко само че не е такава съдбата на всички тъпанари в България!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ахахахаха,аз също съм от седмокласниците.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Тези са маса зле,ама поне са умрели достойно под емовския нож.Сега другите,за да докажат,че са тру,са задължени да последват примера им.
Не мога да повярвам,че има толкова глупави хора.Животът е бил пред тях,а те.
Злета.
Ако сега това го чете някое емо,нека да не остане назад.Вижте,забележете,че имате голяма конкуренция.Давайте,емотат а са с вас.![]()
Боже, боже за коментарите. Ако се беше самоубил някой друг дори и без причина, но не заради емо историите всички щяхте да го съжалявате.
Иначе, жалко за семействата им и за тях... самите надали са си мислели, че така ще стане. Не мисля, че е "ритуално самоубийство", а опит да си направят интересно след като няма какво да правят и им е скучно.
И не е виновно емото за това. Виновна е глупостта и недомислието на едни малки деца.
Много добра идея, но дали някой ще се сети да я осъществи?...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Тук в Канада, голяма част от хората на тази възраст бачкат и сами си изкарват джобните. Може да са всякакви, но в това отношение шапка им свалям.
Незнам дали ще повярвате ако ви кажа, че повечето мениджъри в бачкането ми нямат 18...
кажи ми само че е в добър смисалПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Имали проблеми ли? Много ми е любопитно да разбера какви са толкова сериозните и големи проблеми на две хлапачки,че да ги доведат до самоубийство![]()
Като гледам как е тръгнало след 2-3 години май сегашните седмокласници няма да имат връсници![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Накъде отива света.. Жалка работа.. Още нищо не видели от живота и айде, за да привличат внимание си погубват живота..
Животът е адът описан в Библията!
мене ми е много интересно ..
начи да се правиш на интересен добре ..
нали не че това е интересно
по скоро жалко
ама какъв по дяволите е смисала да се правиш на интересен без да имаш шанс да видиш после какви ще са реакцийте ?!
докато ние тука се чудиме къде им е бил акъла
съм убедена че мазните сектанти - емотата им се кефят ...
сериозно не ми пука вече да мрът всичките
след като нямат акъл да преценят че това не ще ги направи известни и обичани
а по скоро ще потресе всички с липсата си на смисъл
нека за режат там ..
а пък ние да свикваме с безмозъчни копелета
И без това вече станаха много
Къде са емо-тата в тази тема,обикновено коментират.. ама сега нещо си мълчат![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Дам...като им оцелиш слабото място и млъкват...завинагиПървоначално написано от DjBaloon
![]()
Определено е много зле случилото се.. но според мене е хубаво тези емо-та да разберат, че това не е мода и още по-малко начин на мислене.. това да се самоубиеш...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
![]()
не,признавам им го-не се развиват добре
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш