Цитирай Първоначално написано от love_devil3
zna4i purvo iskah da kaja 4e ne sum takuv 4ovek koito luje drugiq i go naranqva ne 4e NE SUM 4OVEK ... zaebete za poreden put sujalqvam 4e popitah ... ima nqkolko svestni v toq forum no sa NQKOLKO ... drugite samo znaqt da obijdat e mersi vse pak na tezi koito spokoino si kazaha mnenieto a na drugite edinstvenoto koeto im pojelavam e nqkoi nqkade i na tqh taka da im dade suvet - ako moje taka da se nare4e
Поствайки такава тема и искайки съвет винаги бъди с настройката че ще бъдеш критикувана. Научи се да държиш на критика. Дори ти самата се нарече тъпа => не очаквай да те третирам като по - голяма умница и като не ти оттърва се оправяй сама. Искаш ли помощ се дръж по смирено колкото и гордостта да ти пречи.

Че казваш не си човек който наранявал и изневерявал. Само това че излизаш с момче към което си изпитвала и продължаваш да изпитваш ( в това съм 101% сигурен) чувства би могло да нарани другия и да предизвика хиляди нежелани мисли в главата му. Но какво ли говоря? Ти нямаш желание да разбереш какво ти се говори. Очакваш си положителните и успокоителни отговори които са една жалка заблуда а батко ти Алабалапорткола е реалист и ти тръшка действителността в очите. Трябва да ми благодариш, а не да ме обиждаш...

Без да те познавам разбирам що за стока си. Човек който лесно се поддава на изкушението. Точно такива като тебе са склонни към изневяра. И по - добре смени мрачната физиономия от заглавието на темата щото знам че вътрешно си умираш от кеф. Прекалено добре познавам женската природа за да спориш...