- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- уролог...видове изследвания.
въпроса ми е към тези които са посещавали уролог поради проблеми с пениса.въпроса ми е:има ли някакви видове изследвания на фунскциалността на пениса.какви са те.пиша тази тема защото имам проблем с ерекцията и се чудя от какво е.как да си проверя пениса работи ли както трябва.
up
Какво не му работи викаш?
Я, по-подробно
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Цистоскопията е много приятно изследване.
Изследването е следното: отиваш там събуваш гащите лягаш на гинекологично магаре. (слагат ти упойка по желание) и доктора сяда м/у краката ти, фаща ти онаята работа и ти навира една метална тръбичка в нея и я ръчка напред-назад. после ти е малко некомфортно, но това не го забелязваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а някакво друго освен цистоскопия.при мен проблема е че не може да се изправи,а и също така усещам лека болка при свиване на мусколите на таза и на там всичко от доло.имам чувството че тръбиичката на пениса ми е разширена и затова не може да еректира пениса.или пък тррабичката е запушена от нещо и ми боде при свиване на мусколите с цел изтласкване на кръв към пениса и с цел ерекция.
Аз не знам,не мога да ти кажа как седят нещата при мъжете. Най-добре е просто да отидеш и да се довериш на въпросният уролог. Той си знае работата.
up
К`во стана. как мина и въобще ходи ли ?Първоначално написано от koreeca23
Доктора се оказал пе***ас - та сега ще пита от къде да си купи най-евтино една туба вазелин за следващия преглед след 1 седмица![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сри не можах да се сдържа
Силата на гравитацията![]()
Иди на уролог да те прегледа мисля 4е тои 6те ти помогне много пове4е отколкото коментарите по темата![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...