- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ме4та с чужденец
Имали ли сте ме4та да ходите с 4ужденец, заради някоя, характерна за нацията му 4ерта и каква е тя.
Коя нация според вас е най-секси, атрактивна и красива и защо?
Аз примерно винаги съм си ме4тала за исландец- някакъв мн едър със светли о4и и мн светла коса (шведите също са така)
Въпреки това пък харесвам пове4е тъмнокоси, шоколадови мом4ета.Бе, да ми се нена4уди6...
Мразя чужденците.
Бих го правил с някоя туркиня, ма някоя бясна кюченикя, хаха.
Аз също съм много навит на туркиня , както и на някоя латиноамериканка![]()
Тц, нещо 4ужденците не ме блазнят особено.. Латиновците са ми някви мазни такива.. северняците са отблъскващо руси, бледи и безцветни като цяло.. абе, не си е работа
![]()
![]()
Робинята на Quench
Ами латиноамериканците си ги бивамного са игриви.
Но като цяло българите са номер 1.
^_^ Номер едно чобани и грубияни ли?
Аз пък искам с някакъв расов,по-черничък(не циганин,просто мургав!)..ммм...![]()
Ами ако ти попадаш на грубяни и "чобани" аз не. Всеки си подбира компанията.Първоначално написано от psihqsala
Да не мислиш, че един мулат е по-добър или с по-голяма пишка? Не е вярно.(личен опит). Според мен българите са много надарени![]()
Важно е отношението, мила... А не само онова,което крие в гащите..Първоначално написано от the_hottie
Темата няма как да насочва към отношението на чужденците, тъй като тук 90 процента даже не са помирисвали границата, пък от къде да знаят какво е отношението на чужденците, та да мечтаят.Първоначално написано от psihqsala
Отношението на доста Българи е доста над това на чужденците, личен опит имам, тъй като аз съм един от тия 'шопари' но се отнасям прекрасно с хора, които заслужават.
Пък и в гащите си имам.
Имам голям опит с чужденци и мога да кажа, че и по отношение и по атрибути българите са най-добриПървоначално написано от Цеци Пенев
е не съм преспала с целият свят но общо казано и като съм си говорила с приятелки българите са несравними просто
![]()
да де и аз на неяПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Хехех и аз не се оплаквам от липсата на опит и мога да сравнявам именно заради това. Засега да ви кажа ми хареса доста с един руснак и един американец,така че нз дали са по-добри тооолкова от българите(сравнение с тези,с които аз съм била,може и това да се каже..) и да,показвала съм си носа извън Бг доооста пъти и знам как седят нещата..е да изказах субективно мнение,но пак на базата на някви преживявания.
определено си има чужденки, които си заслужават ако трябва да се позовавам на личния си опити винаги съм имал мерак да го направя с японка кефят ме, също така и азиатките като цяло ме кефят
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
абе всеки си има различни фантазии,желания и т.н.Първоначално написано от psihqsala
така,че няма нужда да спорим .
Бих се метнал на всичко чуждо освен:
1. циганка
2. англичанка или американка (говоря за тези с големите габарити)
3. японка или китайка (просто не са ми приятни, а и всички ми изглеждат еднакво)
Все пак за предпочитане са европеидната раса![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Denmark![]()
![]()
![]()
Обожавам пичовете идващи от там,страхотни са...!!!
Французите са ми едни живи такива, но... абе Франция... пфф...
Англичаните са просто секси!
Ако ще е чужденец, да е от Кралството.![]()
aз искам някоя мацка от Швеция ако като Шведките от филма "Разходка с лодка" :P :P![]()
![]()
И, специално, ИнгаПървоначално написано от 1nnocenT
![]()
Оу, не... треньорката.![]()
Курви са си българките. Пред нас се правят на сериозни, почтени и дори леко високомерни, а като дойде и най-изпадналия оръфляк от запад, отварят широко краката. Преди се ебяха с негри и араби, а сега с отрепки и бродяги от Западна Европа и САЩ (чат пат и с някоя изглеждаща като свиня мутра )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
испанци![]()
![]()
мургави и сладкиии
някой ден ще се омъжа за испанец
![]()
Една латина много би ме зарадвала![]()
А за момичетата,един негър,да ги рънчи с оная пръчка,та да ходат на един крак после цял месец![]()