- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво е за вас свят без работа
просто --> СКУКА
^
Много вярно..
![]()
Робинята на Quench
ще ви доскучае
Преди всичко - поредната глупава утопия. Доколко въобще би могло да има не-глупава такава. А за теб?![]()
Ако не ми се налагаше да ходя на лекции, сигурно щях да ходя на работа. Не мога да си представя да стоя вкъщи или дори да излизам денонощно насам-натам. Не стига, че са ми омръзнали всички възможни кафета и др глупости, ами и да продължавам да го правя примерно. Абсурд!
Мен сега ме хваща понякога саклета, докато стане време за лекции или като се прибирам от такива. Моментално си намирам няк'во занимание, че иначе.... пфф. Още повече и когато се случи приятелите ми да са заети, когато аз съм свободна..
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Зависи ако разполагаш с много пари....някой с който да се разкарваш и да си правите компания ще бъде супер
...
6te bade super.... :P![]()
![]()
![]()
Ами... трудно ми е да си го представя. Аз живея, заради нещата, които върша.. учене, курсове, рисуване, от време на време работа. Нямам почивни дни, излизам вечер основно, а през деня ... действам.
Свят без работа... без ангажименти - невъзможно за мен. По-добре да се гръмна от сега...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Свят без работа = сбъдната мечта....
Да не върша нищо по цял ден = празник за мен.....
Това е главната цел в живота ми - да не работя нищо и да се занимавам само с хобитата ми.....![]()
какво имаш предвид под работа?да не вършиш нищо или просто да не вършиш нищо платено?на първото няма как да съм навита ,тъй като не мога да бездействам нон стоп ,но да не ходя на работа мисля ,че бих могла (за даскало не мога без него ,но ако никой др не ходеше сигурно щях да си организирам повече занимания успешно)
Имам предвид да не върша нищо което съм задължена....Хобитата ми си ги обичам.....Най-тежко ми идва раннотто ставане и да издържа целия ден да седя на работа......
palna skuka
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
аз след месец ще видя какво е![]()
25 дни отпускаааааа![]()
![]()
THUG
CORE
4
LIFE
щастие докато има къде да се бърка после си е направо АДПървоначално написано от _Cuddly_
ама някой ше ни дава ли пари ?!но пък те за кво ше са ни ... никой няма да работи за да призвежда нещо,което мога да си купя ... не ми тряя свят без работа .... тряя ми свят,в който аз да не работя,но да ми дават пари
![]()
![]()