- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Двулевка ли сте ?
Към момичетата.Вие двулевки ли сте ? Имам предвид когато излезете на кафе с момчето по-принцип , то трябва да плати , та мисълта ми е вие , когато знаете ,че някой друг , ще плати взимате си това което пиете принципно или нещо по-така ?Общо взето оръсвате момчето или си пиете това , което си пиете винаги?!
Някой да каже капачка!
Комбинезон! Ъъ, така де...КАПАЧКА!
ПаЛиШ пАЛиШ мОйТо тЯло ЩоМ гО пОГаЛиШ!
ГаЛиШ гаЛИш уСтНИтЕ тАка Ги ПаЛиШ!
ГаЛиШ гАЛиШ в МеН сЪрЦЕто ЩоМ мУ сЕ вРиЧАш
ПаЛиШ пАЛиШ вСиЧкО В мЕн Щом мЕ оБиЧаШ!
...
Първоначално написано от {{AliSiA RocKs My SoCKs}}
Да те ебе лисица!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА ХА
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА ХАХ
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ
П.П. Деа къв съм забавен.
Са някой да каже трактор!
Трактор!
ПП: Тва звучи малко като таратор бе...^^
...
Първоначално написано от {{AliSiA RocKs My SoCKs}}
Да те ебе лисица!
ХАХАХАХАХАХАХАХХААХ
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
Честно не съм ли най-веселия тип, който сте виждали ?
Първоначално написано от dedencety
Тя каза трактор! Има бати якото чувство за хумор нали ?
Тцтц, тука е пълно с флуудъри и спамери бе...бати тиквениците!Първоначално написано от dedencety
...
От опит ти казвам. Всички момичета с които съм излизал никога не са злоупотребявали и винаги са си вземали нормално питие. Даже аз съм настоявал да и купя нещо по - добро, а с няколко съм се карал жестоко кой да плати сметката. Е има си и нахалници , но явно още не съм ги срещал
Хапсолютно +1 и аз такаПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Никога не бих "оръсила" нарочно някого.Поръчвам си това,което ми се пие,като винаги имам пари в себе си,за да го платя.Не очаквам другия да го направи,все пак не е длъжен.Настоявам да си платя сметката и се случвало да има нещо като караница(пресилено де...) и понякое време се отказвам,няма смисъл да вървим и да се караме по улицитеА и кой би си прибере парите,ако преди това е казал,че ще черпи,някакси странно е...Още в началото знам,че каузата ми е обречена,но не мога да не опитам,както вече казах,не мисля,че момчето е задължено да плаща(особено ако още не се познаваме добре).Иначе ако става въпрос за гаджета-днес единия черпи,утре другия и така...Иначе няма лошо момчето да почерпи де.
А тая дума "двулевка" за пръв път я чувам![]()
ми пия си кот по принцип, ко да кажа... аз съм от добичките![]()
![]()
![]()
ей на, ZuckI да каже![]()
винаги пия каквото и по принцип, дори гледам да си взема нещо по-евтино. Незнам защо, но някак ми е гадно да го изръся с няква ебаси сметката.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
поръчвам си това, което пия обикновено и никога не съм целяла да уръся момчето , даже понякога когато излизам с някое момче аз сама си плащам каквото съм изпила , а не го оставям той да плаща![]()
ШШш тихо ве шокофредоПървоначално написано от tinky_winky
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от olive_oil
П.П.Тук някои не са си пили хапчето!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Пия си каквото по принцип![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Казвате пия какво си пия по-принцип това ме довежда до мисълта , че всички сте двулевки поне за сега!Това означава ,че момчето не трябва да се оръси доста за да ви спечели.
![]()
Първоначално написано от NightGuardian
Откъде пък знаеш. Може просто да ги мързи да пишат и да копи пействат първия, който го беше написал.
ми хубаво. по-добре ли ще ти е да излезеш с някоя, дето като ви донесат сметката да ти призлее?Първоначално написано от NightGuardian
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
+1Първоначално написано от olive_oil
Ами не ,но на вас като ви се отдава възможност ми е интересно ,защо не се възползвате!![]()
ми защото момчето не е длъжно да работи/да пести пари само за да му ги изхарча. А пък то момчето ако си е с пари, ще си проличи според това къде ще ме заведе колко мога да похарча.Първоначално написано от NightGuardian
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on