- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Двулевка ли сте ?
Не разрешавам да ми плащат сметката.
Вадим едновременно по една банкнота и по-малката печели.![]()
Предпочитам да си пия, к'вото ми се пие, в крайна сметка всеки за себе си... иначе е тъпо... и се чувствам длъжна.
Когато изляза на кафе с момче сама си плащам сметките..Да го оставя той да плаща та после да се чувствам неловко и да му бъда задължена по някакъв начин..Как ли пък не?...Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Оставям да ми плаща сметките, само когато има повод да черпи.Много пъти съм се карала за това,дори с приятели,но не смятам, че някои e длъжен да ми плаща.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
I az taka mislq,ne sum ot momi4etata koito samo gledat da izrusqt mom4eto.Ne se vuzpolzvam dori i mom4eto da ima kinti,ne znam ne mi e priqtno.Първоначално написано от olive_oil
![]()
mi i az taka .. piq tfa koieto vinagi si piq .. kola fanta ili frape :P![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз винаги пия това за което имам пари в джоба .
Не обичам да ми плащат .
Единствения вариант е в последния момент да са ме викнали на кафенце и аз да нямам пари а да настояват да съм там . И дори и в такъв случай по скоро някоя приятелка ще ми плати - Пред нея няма да се чувствам 'Длъжна' просто следващия път аз ще черпя .
рядко го правя![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Пия каквото ми се пие.
И гледам да имам пари за това в джоба си - за всеки случай.
Гледам да не съм много нахална финансово, да не говорим, че попринцип не обичам да ми плащат сметките...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!