Здравейте малко тъпо ,че пиша,ама исках да пиша!
Знчи преди една седмица да ви кажа бях на екскурзия с приятели!И едно момче,с което сме си много близки приятели седна при мен и моя фр и бяхме трима на една седалка!Преди той ме привличаше ,но не се оставих това привличане да развали всичко и го забравих!Той обаче когато седна при нас на двете седалки стана леко тясничко... той ме прегърна и си слушахме заедно музика.Обаче на мен ми се приспа и първоначално облягах главата си назад,но ми беше неудобно и се обърнах към него ,облегнах се на гърдите му и си затворих очите.Той облегна главата си на мен...пя ми от песните...миришеше ми косата... аз него и така стана нещо между нас ,почувствахме се много близки ,през целия ден бяхме заедно ,закачахме се туй,онуй оставахме сами,ала бала... хората ни питаха от кога ходим ей такива... проблема е обаче,че аз си имам сериозен приятел и за да не разваляме връзката ми и двамата ссе спряхме навреме и не продължихме това,което ставаше.Когато се върнах обаче нещо отвътре ме измъчваше и реших да кажа за случилото се на приятеля ми ,след което той много ми се ядоса и вече ми няма такова доверие.Сега продължаваме да сме заедно,но макар нищо толкова да не съм направила на екскурзията той ми се сърди и знам,че най-голямата ми грешка беше,че му казах за случилото се.Сега той постоянно ме напада,държи ми сметка с какви приятели ще съм и чувстваМ ,че отношенията ни се разпадат всеки ден все повече!ЧУДЯ се вече какво да правя по въпроса,,, как да се държа с него и дали да продължаваме да сме заедно още/// има още много дръги заплетени неща но просто не знам от къде да започна... моля ви кажете мнението си по въпроса,,.. много съм объркана...