.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)

1 април- как да се пошегуваме с гаджето?

Здравейте!
    Утре е 1 април! Намислили ли сте как ще се пошегувате с гаджетата си,какво ще ги излъжете? Давайте интересни предложения, от които да се възползваме всички! Нещо по-оригинално, не... "изневерих ти", "целунах се с еди кой си" и т.н. Дано има хубави идеи! Вие сте...

Мега фен Аватара на iiirish
    незнам кой го е измислил тоя 1-ви април, че е ден на лъжата, но определено е най-тъпото възможно нещо, което се отбелязва през годината нямам намерение да се "шегувам" нито с гаджето, нито с колеги, нито с приятели, нито с който и да било друг

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    незнам кой го е измислил тоя 1-ви април, че е ден на лъжата, но определено е най-тъпото възможно нещо, което се отбелязва през годината нямам намерение да се "шегувам" нито с гаджето, нито с колеги, нито с приятели, нито с който и да било друг
    И аз така.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

И аз съм на това мнение,просто е много тъпо да лъжеш някой,пък ако ще и да е ден на лъжата
    Да можеш да обичаш е невероятно.А да можеш да оцениш обичта на някого е върховно..!

Супер фен
    Напий го едно хубаво, правете секс и на сутринта докато още кърти в леглото вземи една ножица и му резни пишката. 100% ще му хареса тази небрежна шегичка

Не харесвам 1ви Април
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    И аз така.
    Аз също..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хахахахха Как може бе!!Тва е ебаси якия ден!!

--------------------------------------------------------

И аз попринцип нося на майтап,ама не си падам по грубите шеги,които могат да наранят човек..Аз на моя приятел няма да му прая номер,но със сигурност очаквам нещо голямо и гадно от него Просто си го познавам и знам,че много ще се забавлява! Аз по-скоро бих си направила малки шегички с приятели и накрая естествено всички трябва да се смеем,а не да плачем и да се с1рдим,щот тва е тъпо

napi6i mu na sms :iskam da sk1same........................................... .......................................4ar6afite ot sex

pacata113 хаххаха после ще гледа като извънземно и ще се пита отде ти е дошло,ако въобще прочете смс-а докрай

Аз забраих да дам идеи амииии на една приятелка и напраихме мн гаден номер:Приятеля ми й каза,че е влюбен в нея и иска да е с нея и аз и се обадих и й казах,че сме скъсали и тя направо полудя и се почувтсва адски виновна,а като и казахме,че е ташак..няма да обяснявам къде искаше да ни натика и 2та (тва е и хубав начин да изпиташ приятелството на някой)
    И пак пример с приятеля ми ще дам(щот в тва отношение е цар на гадните ташаци!):Значи каза на един негов приятел,че приятелката му е бременна от него(т.е. той е забременил приятелката на приятеля си(ако добре си спомням така беше)) и оня направо откачил,стоял и не знаел какво да каже.. и като му казали,че е ташак ест. искал да ги убие..
    Мда и аз веднъж бях пратила брат ми на среща с една "уж мн готина мацка" .. и доста инт смс-и получавах след това айде стига толкова примери :P

Момичетата да ги избъзикат,че ... "май са леко бременни" )
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Мега фен Аватара на koalka
    Избъзикай го, че късате...ама после не отговарям за последствията.
    Не, в интерес на истината не трябва да се шегуваш за сериозни неща, а за нещо малко и незначително.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кажи му,че имаш спин.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    И аз така.
    Аз също..
    Eгати стдуханите хора... това е супер як ден базикам се с всичко и всички и се забавлявам супеер яко :P
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Middle of nowhere
    За тези дето не знаят, 1ви април всъщност е ден на рибарите, а рибарите се водят най-големите лъжци (само прочетете няколко вица и ще зацепите за какво иде реч), а шегите са просто за бъзик, денят е уникален, не виждам какво има да не му се харесва
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    аз бих се избъзикала че късаме,ама не искам да го шашкам милия
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    kazva6 "milo, masturbirah s dezedorant i kapa4kata ostana vytre!"
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Пловдив
    xiax na men mi kaza che shte me izlaje che se razdelqme.. a az mu kazah che sam bremenna : D

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    От какъв зор трябва да си правя майтап с един от хората, които най-много уважавам и ценя на света?! Цялата тази история е глупава...
    P.S. По-тъпа идея за шега от тази да кажеш на майтап на приятеля/приятелката си, че късате, не съм срещала! Честно, учудвам се чак от хорската незрялост и детинщина...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    денят е уникален, не виждам какво има да не му се харесва
    кое му е уникалното?! всеки знае, че на 1-ви април се правят бъзици и само най-заблудените се хващат. не виждам в това нищо уникално

a az shoto imam problemi v kashti bashtami samo mi trovi nervite she go izbazikam che zaminavam v garciq pri maika mi

6o we qko si e da se gaburka6 s nekoi 1 vi april vinagi pada qko smex az nz kfo da izluja gajeto mi ama ne iskam da e nogo seriozno ne6u po takooa se pak nema da se dokarame do infarkt
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Град
    СОфия
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Хахахахха Как може бе!!Тва е ебаси якия ден!!
    хахаха напълно съм съгласна =) лъжата рулз!!! много си е яко и не е интересно без нея
    а когато се съберат 2+ лъжещи лица става и борба на характери и просто си е супер..

а на тия дето не им изнася що пишат...
    аз бих излъгала някой че ме е блъснала кола
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Абе ние на 1ви април (утре) правим 2 месеца и сега се чудя какво да му скроя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си