.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Абе хораа как можете на тоя ден поне с нещо малко да се избазикате .. Много сте сдухании .. Съжалявам, ама е така ! Бассии ..Много сте скучни, даже се чудя как приятеля ви издържаа .. ! Ние много добре си се избъзикахме, но и двамата си имаме довериее и знаем, че се бъзикаме ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    in the reality : )
    На мене такъв "готин" и "забавен" номер ми скроиха, че нямам думи. Оттогава изобщо не искам да чувам за Деня на шегата.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Абе хораа как можете на тоя ден поне с нещо малко да се избазикате .. Много сте сдухании .. Съжалявам, ама е така ! Бассии ..Много сте скучни, даже се чудя как приятеля ви издържаа .. ! Ние много добре си се избъзикахме, но и двамата си имаме довериее и знаем, че се бъзикаме ..
    Значи не е бъзик. Трябва така да направите, че да си повярвате и после "Хаха, честит 1ви април, копеле!" Иначе няма никакъв смисъл да си знаете, че е бъзик и само да се правите на "изненадани".
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Не харесвам 1ви Април
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Никак.

Изключително малоумен "празник". Добре, че жена ми не се изгаври с мен, щото...

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    От какъв зор трябва да си правя майтап с един от хората, които най-много уважавам и ценя на света?! Цялата тази история е глупава...
    P.S. По-тъпа идея за шега от тази да кажеш на майтап на приятеля/приятелката си, че късате, не съм срещала! Честно, учудвам се чак от хорската незрялост и детинщина...

В такъв случай значи и двамата сте много ограничени хора без никакво чувство за хумор..ако ми пукаше щях да ви съчувствам.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Аз имам Рожден Ден Днеска станах дъртак xD

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Абе една приятелка каза на гаджето си,че е бременна Много са беше филмирал
    Брях,брях

Най-якия ден !!!! Днеска най-малко 50 човека щяха да ме пребият с приятели по центара на града и с секи срешнат се ебаваме :Д
    * ** ** ** ** ** ** ** *
    Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Значи не е бъзик. Трябва така да направите, че да си повярвате и после "Хаха, честит 1ви април, копеле!" Иначе няма никакъв смисъл да си знаете, че е бъзик и само да се правите на "изненадани".
    Значи, не исках така да прозвучи .. И дваматаа се хванахмее, но после си го честитихмее .. Просто го казах,защото после след шегата все още някои се чудят и се маятт
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Повече от фен Аватара на Nich
    ЩО НЯМА ДЕН НА ИСТИНАТА БЕ МАМКА МУ! ДА ИМА ПОНЕ ЕДИН ДЕН В ГОДИНАТА, В КОЙТО ДА СЕ ГОВОРИ САМО ИСТИНА ?!

Много мразя тоя празник..не че нещо да се изгаврели с мене или са се бъзикнали яко ,но просто мразя да ме лъжат.Затова и аз не го правя..може и скучна да съм както казвате амааа

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    излъгах моя че съм бременна .. укокори се и стоя така 5 минути .. докато не му казах че е шега

Е това ме уби просто

По темата - Не съм се шегувала с приятеля си, нито той с мен, иначе идвамата харесваме празника Той и без да е деня на шегата постоянно се бъзика с мен и то доста умело, понякога му се връзвам, ама друг път става една .... ей така гледам, докато не каже "Бъзикам се бе!"
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от cherry23
    може и скучна да съм както казвате амааа
    Няма нищо по-скучно от това да се гавриш с хората на точно определен ден в годината, само защото някой някога си бил казал, че така ще се прави на този ден.

Ами аз си бях намислила преди няколко седмици за 1 април да му кажа, че искам да скъсаме, много исках да му видя стреснатата физиономия... Обаче бях забравила... И на 1 април му звъня в 11 часа да се разберем къде ще ходим (ама изобщо не се сетих, че е 1 април...) и тъкмо го събуждам. И той вика: "Трябва да ти кажа нещо много неприятно!" И аз се притесних от тона му, от всичко, звучеше изключително убедително, въпреки, че му се спеше... И той само вика: "Искам да скъсаме!" И аз за 1 секунда замълчах и се шашнах, ама изведнъж загрях, защото все пак и аз преди съм обмисляла идеята за точно тази шега... И само си мисля: "Абе кой ден сме днес... Вчера беше 31, днес е 1, да 1 април!" И само като извиках: "Ха, не се хванах, 1 април е!" И после си викам: "Оле, ми ако наистина иска..." Ама да, шега беше, той се ядоса, че не му се хванах Беше сладко, въпреки че ме притесни!

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Цитирай Първоначално написано от cherry23
    може и скучна да съм както казвате амааа
    Няма нищо по-скучно от това да се гавриш с хората на точно определен ден в годината, само защото някой някога си бил казал, че така ще се прави на този ден.
    Така е...и не го правя. [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си