- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 април- как да се пошегуваме с гаджето?
Абе хораа как можете на тоя ден поне с нещо малко да се избазикате .. Много сте сдухании .. Съжалявам, ама е така ! Бассии..Много сте скучни, даже се чудя как приятеля ви издържаа .. ! Ние много добре си се избъзикахме, но и двамата си имаме довериее и знаем, че се бъзикаме ..
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
На мене такъв "готин" и "забавен" номер ми скроиха, че нямам думи. Оттогава изобщо не искам да чувам за Деня на шегата.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Значи не е бъзик. Трябва така да направите, че да си повярвате и после "Хаха, честит 1ви април, копеле!"Първоначално написано от pussucetka
Иначе няма никакъв смисъл да си знаете, че е бъзик и само да се правите на "изненадани".
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Никак.
Изключително малоумен "празник". Добре, че жена ми не се изгаври с мен, щото...![]()
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
В такъв случай значи и двамата сте много ограничени хора без никакво чувство за хумор..ако ми пукаше щях да ви съчувствам.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Абе една приятелка каза на гаджето си,че е бременна![]()
![]()
Много са беше филмирал
![]()
Брях,брях
Най-якия ден !!!!Днеска най-малко 50 човека щяха да ме пребият
с приятели по центара на града и с секи срешнат се ебаваме :Д
![]()
![]()
* ** ** ** ** ** ** ** *
Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии
Значи, не исках така да прозвучи .. И дваматаа се хванахмее, но после си го честитихмее .. Просто го казах,защото после след шегата все още някои се чудят и се маяттПървоначално написано от loliii
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
ЩО НЯМА ДЕН НА ИСТИНАТА БЕ МАМКА МУ! ДА ИМА ПОНЕ ЕДИН ДЕН В ГОДИНАТА, В КОЙТО ДА СЕ ГОВОРИ САМО ИСТИНА ?!
Много мразя тоя празник..не че нещо да се изгаврели с мене или са се бъзикнали яко ,но просто мразя да ме лъжат.Затова и аз не го правя..може и скучна да съм както казвате амааа![]()
Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
Е това ме уби просто
![]()
![]()
![]()
По темата - Не съм се шегувала с приятеля си, нито той с мен, иначе идвамата харесваме празникаТой и без да е деня на шегата постоянно се бъзика с мен и то доста умело, понякога му се връзвам, ама друг път става една ....
ей така гледам, докато не каже "Бъзикам се бе!"
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Няма нищо по-скучно от това да се гавриш с хората на точно определен ден в годината, само защото някой някога си бил казал, че така ще се прави на този ден.Първоначално написано от cherry23
Ами аз си бях намислила преди няколко седмици за 1 април да му кажа, че искам да скъсаме, много исках да му видя стреснатата физиономия...Обаче бях забравила... И на 1 април му звъня в 11 часа да се разберем къде ще ходим (ама изобщо не се сетих, че е 1 април...) и тъкмо го събуждам. И той вика: "Трябва да ти кажа нещо много неприятно!" И аз се притесних от тона му, от всичко, звучеше изключително убедително, въпреки, че му се спеше... И той само вика: "Искам да скъсаме!" И аз за 1 секунда замълчах и се шашнах, ама изведнъж загрях, защото все пак и аз преди съм обмисляла идеята за точно тази шега... И само си мисля: "Абе кой ден сме днес... Вчера беше 31, днес е 1, да 1 април!" И само като извиках: "Ха, не се хванах, 1 април е!" И после си викам: "Оле, ми ако наистина иска..." Ама да, шега беше, той се ядоса, че не му се хванах
Беше сладко, въпреки че ме притесни!
Така е...и не го правя.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
[/b]