- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напълно ме разби...
Какво стана! Какво... Беше перфектният... добрият, милият, грижовният, обичливият! След година заедно той е грубият, обиждащият, лъжещият... и днес чашата преля. Всичко преля. Не знам... чувствам се напълно, тотално разбита от думите му. Не, вече не сме заедно, но колко пъти се връщаше назад, за да се извинява за лъжите и изневерите си? МНого. Колко пъти събирах сили и казвах край, а той все ме връщаше назад. Днес, унижена и отчаяна, всеячески исках да не го прави, но той го направи. Обиждаше ме... накрая ме изтри отвсякъде, блокира ме... и каза да не го търся никога повече. Какво направих... къде сбърках и най-вече за какво по дяволите съжалявам? Нали се държи с мен така? Защо едва преглъщам? Защо не мога да приема факта, че за такъв нещастник не трябва да си тровя душата? Какво не ми е наред и кога нещата ще си дойдат на мястото? Кога ще престанаха да се самосъжалявам заради него? И да осъзная, че той не ме заслужава? Кога...?Искам да свърши вече... А нямам никаква надежда за нищо. Какво да правя...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...