- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжете и изневярата...
Леле, колко ми е трудно да си формулирам въпроса...
Идеята ми е следната...
Мъжете изневеряват.(Ако не всички, то поне повечето.)
Моля за необмислени отговори. Интересувам се чисто инстинктивно какво избирате.
едит: втора серия
а жените не? .. мъжете изневеряват с представители на чужди цивилизации
П.П. айде да не съм много нагъл, аз не изневерявам, но тези, които изневеряват около мен не го правят с момичета, приличащи на приятелките... а дали е нарочно или не, това не знам
Щом съм с моето момиче значи тя е най - доброто, което бих могъл да имам от този тип, следователно няма за какво да търся нейно подобие. Отговорът определено е пълна противоположност.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Зависи от размера на циците, задника и другите природни дадености, а не дали си приличат, или не.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
мъже=благородни, мили, разбрани, сериозни !
жени=развратни, агресивни, жестоки, зли !
Не съм мъж и все пак когато са ми изневерявали, било е със съвсем разли4но от мен моми4е. И като визия и като характер.
![]()
Робинята на Quench
Ех, недей, де.Първоначално написано от OtherDimension
Любопитно ми е.
Замислете се. Как се случва обикновено.
Не питам "защо" или "дали"![]()
ПП:Никъде не пише, че жените не изневеряват, но това няма нищо общо с питането ми.
Първоначално написано от OtherDimension
Доколкото разбрах, авторката не иска да обвини мъжете, че кръшкат, а да разбере какъв би бил обектът на една евентуална изневяра.![]()
Иначе и аз не подкрепям безпричинните обивения към мъжете.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
be_true
това е въпрос без отговор
безсмилено е
няма да стигнеш до никакво заключение![]()
Не ми се пра'и, отговори ми.![]()
няма такива неща
подобие, противоположност
която се излъже... тая![]()
Да беше сложила нещо друго в анкетата. Мъжете изневеряваме защото една жена никога не би ни стигнала и полигамията е в кръвта ни, изневеряваме и за разнообразие. Ако искахме момичето да прилича на приятелката ни нямаше въобще да го търси а щяхме да отидем при нея...
Няма значение каква е,важното е да е чужда.Според мен мъжете го правят заради тръпката и егото си,а не заради това,че еди си коя мадама им е харесала.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Изневяра->Прелюбодейство->ГРЯХ!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Всеки е роден в грях, братко.Първоначално написано от Initial_D
![]()
Матей 5:27Та така... :р27 Чули сте, че е било казано: "Не прелюбодействувай".
28 Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си.
^е, да де![]()
Дайте натам.
И все пак, някой е гласувал за първия вариант...
Къде натам да даваме?Първоначално написано от be_true
Аз не бих "забегнал към друго".
![]()
Стига де, не искам да ми затварят темата.
Натам, демек... възраждам си темата
Слееедващияяяят!![]()
Хм... ами, нормалните хора обикновено се отдават на момента, когато изневеряват - оставят първичното да ги води. От което би следвало, че в изневярата няма смисъл, логика или причина - тя просто се случва. Ако става дума за влюбване в друга, тогава нещата опират по-скоро до чара на новата, от колкото до това дали си прилича със старата... а ако става дума за секс, то тогава си е просто секс - видял е хубава и я е яхнал.
Мисля, че трябва да има 3ти отговор в анкетата - не зависи от това дали любовницата си прилича с приятелката.
Но пък от друга страна.. има теория, че цял живот излизаме с едни и същи хора, т.е. ако очакваме някви определени качества в "идеалния партньор", то ние ще си подбираме половинките, според тези качества, от което следва, че всичките ни партньори малко или много си приличат...
Явно си е строго индивидуално.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ако е подобна...няма да има смисъл
Първоначално написано от RAWRRR
Тук според мен има много истина.![]()
Съдейки по мойте приятели... различни момичета. Не пълни противоположности, но просто да се различават до някаква степен от техните приятелки.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Е то затова и аз вече избягвам да гледам жените по улицата .. свеждам глава .. разбира се това ми носи някои прякори!Първоначално написано от Christ
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
както и от това на колко водки съм и дали е достатъчно тъмно за да не забележа какъв динозавър еПървоначално написано от Felis_Dirus
![]()
![]()
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ! Защото срамни мисли изпълват главата ти нали, грешнико?Първоначално написано от Initial_D
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от Initial_D
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни