- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кфо да направа ?
Значи, аз съм 9 клас и харесвам едно момиче от класа ми.С нея си пишем постоянно в скайп и си мисля че ме харесва,но си има приятел на 19 години.Но досега не съм ги виждал нито един път заедно.Кажете ми какфо да права
Миииии докато си чатите понамекни нещо за гаджето там да разбереш дали наистина е сериозно и има нещо ала бала и действай направо щом я харесваш кажи й.
ми аз и намеквам и тя намеква някакви неща ,каза че и е приятно да си общуваме и някви такива
Аэ бях в същото положение,, мн е ко0фтиПо - добре и кажи, эащото може тя също да те харесва
И ако сега не се усмелиш, след време ще бъде късно и ще съжеляваш..
![]()
А такаДействай
покани я да излезете. от там ще разбереш какво всъщност ще стане. това дали си има приятел или не, не те бърка
пише се "съжАляваш" !!Първоначално написано от ch0kinka
Първоначално написано от Say It Right
Не ме учи как да пиша !!![]()
Нямаш шанс пред баткото,освен ако той не е идиот.Винаги едно момиче ще предпочете човек на който може да се има доверие.Извинявай пичага ама си 9 клас и бас лова,че не си сериозен,но нищо,това е да си тинейджър,няма смисъл да си сериозен.Намери си друго момиче и си прави кефа!Успех!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
shto ne q pitash kfi sa i otnosheniqta s priqtelqt i dali sa seriozni dali go obicha i t.n. i sled tfa i priznai tfa det chufstfash
ами нз може би направи някакъв купон ала бала там настроението ще е по приповдигнато и може да я питаш и да и кажеш ,че имаш чувства към нея..направи и малък подарък..
Определено преди да предприемеш каквото и да било трябва да я попиташ за гаджето и - какви са им отношенията, сериозно ли е, обича ли го и т.н. Ако "да" - веднага я остави и озобщо не пресилвай нещата! С разговори и общуване мн се постига, нали знМъчително е да чакаш някой да се раздели с гаджето и да се надяваш да ти обърне внимание после, за това още от сега обмисли да се преориентираш към някоя друга (незаета).
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ми тя не говори мн за приятеля си,но веднъж беше заминал за варна за една седмица и на нея и беше гадно ,но пък ми беше казала че съм сладък![]()
Абе на мене така ли ми се струва или туй момиче не знае кфо иска![]()
оставам с впечатлението, че е някакси раздвоена м/у двама ви![]()
Ми нз почвам и аз така да си мисля