- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ли съм?
Наскоро ме попитаха този въпрос и аз бях потресена от себе си, че не можех да отговоря. Така се случи по няколко причини...първо ако аналния и оралния секс се считат за секс, това прави ли ме не девствена. Освен това не знам дали съм правила вагинален секс някога...просто не знам. Една нощ бяхме на една вила до Софията, на едно студентско парти и на следващата сутрин се събудих гола до едно момче, което беше цялото оповръщаноПомогнете ми...девствена ли съм или не съм? Какво да какзвам на приятелките си?
Мразя лъжата, изневярата и лицемерието!!!
Днеска ми става все по смешно като чета глупостите тукаНие как да знаем ти дали си правила секс като ти самата не знаеш.
+1 А и как така си правила анален,но не и вагинален сексПървоначално написано от Kras4eto_lp
Незнам,но винаги съм си мислила,че е много по-трудно момиче да се навие на анален вместо на вагинален
А по темата - ми отиди на друг такъв купонама тоя път ако ще правиш нещо поне помни дали е имало кръв или не
![]()
Айде сега сериозно - ми питай това момче дали сте правили нещо,а ако и той не помни нищо ... е тогава нз...
Много просто: бръкни с пръст. Ако ти влезе пръста -да, ако не - не![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Ей са пускам разознаването и до довечера щи кажа ма ако искаш да си по сигурна ела при мен и поне ще си знаеш че не си![]()
Аз момиче, което е правило анален секс, не мога да нареки девствено по никакви параграфи.
gaberot po-tapo i nekompetentno izkavane ne bqh 4uvala (4ela)....
...i te taka
mi glei sq prafila si oralen seks i da kaish che si detstfena ne vurvi se pak i tfa e seks
![]()
"девствена ли съм" ....
![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
![]()
![]()
![]()
Ходи на врачка...
az glasuvam za "da"analniq i oralniq seks ne pravqt dupka na himena...
ama tva s vilata ..mmm ne ti e 4ista rabotata
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Първоначално написано от ~Runaway~Angel~
Аз пък не мисля,че оралните ласки могат да се броят за секс
Е вярно е,че ги водят секс,но...просто според мен (и сигурно според доста хора тук) след орална любов момичето/момчето не може да каже,че е загубило девствеността си...
По твоята логика значи ако някое момче пъхне пръстче в матката на момичето,то вече не е девствено...![]()
еми момиче ти бива ли да не знаеш, че се продават такива уреди, които отитат дали си девствена или не си? 50-60ст струва жълт е на звят и мирише на банан. Ак0 влезе- не си, ак0 не влезе- все 0ще си![]()
Първоначално написано от Say It Right
в матката? У0у бахти дългия пръст дет тря да имаПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
![]()
+ 1Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
Гласувах, че не си девствена.Супер смешма анкета честно! А ти как така не помниш дали си правила вагинален секс? Много странна работа. Попринцип не съм чувал момиче, да не помни първия си път (вагинално), за това мисля че темата е ебавка. => мноо тъпи теми пускате бе!
еми попитаи мом4ето кфо сте правили или някои от купона може да знае нещо![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Сега ще погледна в кристалното кълбо... Виждам... Виждам... Че си вс др, ама не и девствена - звездите ми го говорят!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
sha gledam po zvezdite i 6ti kaja q stiga si se izlagala we
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
utre 6te se posuvetvam s "qsnovidci"te po btv.
ma ako iska6 za tvoe uspokoenie moje da pi6e6 do vestnik "li4na drama",tam nqkoi moje i da znae verniq otgovor,mn qsno 4e ne e tvoe azdaljenie da znae6 koga kvo s koi i kak si pravila![]()
![]()
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ем така ще кажеш тиПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Ооооо,даааПървоначално написано от StEaLtHy_girl