- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- малко съветче ....
Ами така... имам един проблем, който немога да реша сама и си помислих, че тук ще можете да ми кажете кое е правилно... Така... Преди месец-2 се скарах с моя най-добър приятел (не беше за 1 път) не ми пукаше много той постоянно ми пишеше но аз го отблъсквах ,но преди седмица започнах доста често да мисля за него... да му пиша в скайп за дребни неща .... и сега съм много обръкана ... и сякаш само на него мога да споделям дори и когато сме скарани .... Как да постъпя... да поговоря с него за нас и нашето приятелство или ... ?? Благодаря ви предварително !
If everyone loved and nobody lied...
Да, когато едно приятелство може да се спаси няма нужда да се чудиш удачно ли е! Щом сте били толкова близки, значи имате мн общи неща и си струва да поговоритеУспех!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ами да,поговори с него.Обясни му,че го приемаш като най-близък приятел и чувстваш,че можеш да му споделиш всичко,без съмнения,че ще бъдеш предадена.Щом и той ти е писал,явно не е искал приятелството ви да приключваНе се чуди,а си поговорете хубаво,за да си изясните нещата и всичко да си е по старо му
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
ти си тъпа путка. Спокойно- не си единствена, а п0редната![]()
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от comics
е брау бе
А относно темата - най-добре си поговорете да се изясните![]()
Ако сте наистина приятели няма нищо странно в това да обсъждате грешките си и да си казвате,когато смятате,че има някакъв проблем.И по-добре да се карате за дреболии,отколкото да възникват големи и сериозни спорове![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Благодаря ви на всички ... наистина бях много объркана, защото всичките ми приятели ми казваха различни съвети... като например да го оставя и да не се занимавам с него, но явно просто са завиждали или нещо такова... Благодаря ви отново !
If everyone loved and nobody lied...