Хора, искам да си намеря тоя разказ, обаче... не помня автора. Записах си го най - прилежно, казах си, че ще го намеря ... и си дадох тетрадката.
Ако някой го е чел и знае автора, моля да помогнеА за да се сетите - става въпрос за 12 годишно момиченце, слугинче в господарска къща, където трябва да се грижи за бебе, което не престава да плаче 3 дни и момиченцето не може да спи. Накрая за да се наспи го удушава.
Ако някой се сеща - моля , моля , моля !
![]()
П.п. : В баси доброто настроение съм ^^, Пз - Maiden - The thin Line Between Love & Hate ^^.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
еlsy![]()
трябва да си вземеш тетрадката обратно(и да напишеш тука заглавието,че ми стана интересно
)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Като го намериш - кажи - това ще мн психарско и яко. Искам и аз да го прочета![]()
Memento moriendum esse!
И аз,и аз :P .Първоначално написано от ThunderGoddess
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Мега яко звучиПървоначално написано от lonely in my live
И аз бих го прочела
![]()
iskam i az ot mnogo vreme ne sum 4ela takiva knijki![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Окей, какво е якото? Аз ще напиша разказ за едно момче, което работило като учител, ама децата не го слушали и ги изколилНе знам, мисля, че в интернет и като цяло в художествената литература съществуват толкова интересни и по-заплетени неща, които си струва да бъдат прочетени, че направо си губите времето с такива...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ъ, не , не си губя времето с тоя разказ, защото звучи "психарски", а защото ми е работа да го намеря и да мога да правя едни умни неща по него. Аз ако искам психарска литература знам къде да си намеря.
Хъм, забравих да уточня, че разказът е народно творчество, не е на чужд автор.
Та ако някой го е чел - ще се радвам. Ако не... ще питам пак даскала ми, въпреки че звучи супер тъпо да кажа, че ще се подготвя по дадено произведение и да забравя автора...
Но когато го разбера, щом има толкова интерес, ще го напиша.
![]()
Заглавието е "Спи й се", търся автора.трябва да си вземеш тетрадката обратно Shocked (и да напишеш тука заглавието,че ми стана интересно Embarassed )
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
с google пробва ли...може нещо да излезе.... успех с търсенето
и моля да пуснеш после автора и евентуално къде може да се намери![]()
Sarabi, нали не се разсърди, че казах, че звучи тъпо? Не искам да се заяждам, или да се обиждаш, просто така ми звучеше, а и имам добро мнение за теб и ми се стори странно да ти харесват такива неща. Дано да не съм те засегнала, не съм искала![]()
аз не съм чувала за тфа ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
$orry ne s@m go 4el@ , @ i ne $e6t@m z@ @vtor@.
Голям размер на картинката! /machoka/
хващам бас че повечето хора не са гоПървоначално написано от Co0kIe
![]()
![]()
![]()
.!.
тука кви способности тряа да има човек..заниня по древни езици или квоПървоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
.!.
Макс 10 годишна!Първоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
Не съм чел книгата , но ми звучи интересна!
Говориш глупости на килограм. В интернет има една дузина автори, които са толкова некадърни, че никой не ги чете и затова не могат да издадат книга. Когато някой издаде книга, тя се продава и остане в историята като велик автор, значи е написал нещо стойностно. Тези в интернет не ги брой. Гадост са - поне повечето.Първоначално написано от sherry
Memento moriendum esse!
Tи не си ме разбрал! Не говорех за некадърниците, които разпространяват безсмислените си неща в нета, а за класическата литература, която вече я има и в онлайн вариант!Първоначално написано от ThunderGoddess
След като мога от интернет да си сваля нещата на Ричард Бах например, смятай какви стойностни неща има...
Ето някои линкове, които го доказват:
http://knigi.start.bg/
http://www.izvorite.com/downloud/results.php
+1Първоначално написано от woshia_style
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Да, хубаво е, че има и такива неща онлайн, но аз лично предпочитам да са на книжен носител. Въпроса е, че човек, който е успял да издаде нещо, заслужава най-малкото уважениеПървоначално написано от sherry
Иначе разказа изглежда интересен. Не бързам да си правя заключения преди да съм го прочела
![]()
Memento moriendum esse!