- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите?
Зависи от деня
Понеделник се прибирам, ям, уча, излизам, гледам филм кат се прибера, седя на компа за около 15-20 минути и лягам
Вторник - Прибирам се към 3 от даскало заради 8-те часа, уча и т.н.
Сряда и четвъртък - прибирам се в 3:30 заради даскалото и СИП-овете и пак същото кат другите дни
Петък - навън почти цял ден![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
амии сега както съм втора смяна нямам мн време за каквото и да било след даскало .. ее едно кафенце няма да откажано като се прибера си пиша домашни,ала бала :P сутрин също нямам мн време .. кофти е с тая втора смяна ,..
![]()
Illusion never changed into something real..
Изкъпвам се, преобличам се, ям, гледам телевизия около 30 мин. и сядам да уча. Свършвам с уроците към 16 часа. След това се обличам подходящо и отивам на стадиона. Връщам се, седя на компютъра и след това си лягам.
ям, сядам на компа за малко, уча си, гледам тв /понякога/, влизам в банята, лягам си![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Прибирам се ако имам да уча, уча , излизам , прибирам се малко на компа и пак същото на другия ден ;д![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Сега съм втора смяна така че след училище най-често направо излизам някъде с гаджето и приятели.Понякога ако свърша училище по-рано минавам през нас да се преоблека и после пак излизам.... След като се прибера вечерям,после на компа,баня и си лягам![]()
Ям, стоя на компа, слушам музика, къпя се, говоря по телефона, не винаги са в този ред.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
qm,spa,qm,kompa,spa
+1Първоначално написано от tinky_winky
![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
или не се прибирам веднага след у-ще, или като се прибера обядвам, или пускам компа да видя какво ново в нета
Аз съм втора смяна.
Понякога излизаме с девойките от моя клас-това, ако не ме мързи.
Иначе се прибирам вкъщи, преди това минавам до магазива за студен чай и нещо сладко, това ако са ми останали някакви пари.
После в нас се прибирам, къпя се, зяпам ти-ви или седя на пс.
Вечерям, звъннам ня някоя приятелка и така (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Eми ако съм 1ва смяна излизам с фр или някой от даскало а ако съм 2ра се прибирам ям и сядам пред компа![]()
хмм 1 вариант прибирам се ям и сядам да уча.. 2 вариант прибирам се уча и ям едновременно отивам спя и пак уча ако има какво.. 3 вариант.. прибирам се .. спя.. ставам пиша си домашното а 2 минути и излизам на някъде ако има с кого..![]()
поспивам малко.малко на компа,уча и излизам![]()