- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите?
Понеже ми е скука,реших да си драсна един,два реда...Споделете какво правите след като се приберете от даскало
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
влизам в банята,сядам да ям пред компа и по някое време меже да изляза и тн..![]()
+ 1Първоначално написано от ZuCkI
![]()
ami tv comp gsm i taka no to4no sega gledam music idol i se opitvam da nau4a stihotvorenie 2 lista i polovina![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми като съм 2-ра смяна сега... прибирам се, мия ръцете, лицето... преобличам се, включвам компютъра... играя що играя... ям, пак на компютъра... музика... телевизия... сън. Едно и също... А понякога е: прибирам се, мия ръце, лице... преобличам се, взимам пари и излизам навънка някъде![]()
еlsy![]()
чеша си хуяя
Първоначално написано от Say It Right
Сядам на компа, след това вечерям, пак на компа и в леглото!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Лягам да спя и после излизам.
Е,не винаги,де,ама в повечето случаи..
Еми мисля да лягам да спим![]()
Зависи...
ако съм първа смяна,проскам се на леглото.Един или два часа спане,после ям,после уча.След това се глася и излизам.
Ако съм втора смяна,излизам или си мързелувам в нас.![]()
1 смяна - влизам в банята за душ, сядам на компа, правя се че уча :P и след това излизам.
2 смяна - ям, след това компа, къпя се и след това в леглото.
Когато съм първа смяна-->Прибирам се,в банята .. после ям,после на компа,лягам да спя,ставам към 6-7 .. оправям се и излизам,прибирам се .. в банята,ям,на компа,Тв и сън .. едно и също почти. Общо взето,ядене,спане,харчене на пари,комп.ядене,спане,харче не на пари,комп и така ..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ми аз съм първа смяна и като се прибера 1-во хапвам...лягам да поспа 1-2 часа.. после на кафе...после се прая че уча(докато гледам тв) ...и после на компа седя.....![]()
![]()
![]()
PeOpLe AlWaYs LeAvE....
Банята и компааа веднага напоследък. Или чета някоя книжка. После гледам тв или пак на компа. Къртя малко и тей ...![]()
Memento moriendum esse!
спя,уча...
Обичам само един човек и това съм аз.
Първа смяна-Ям,сядам на компа,уча,спа,вана,легло![]()
Втора смяна-Ям,комп,вана,спа![]()
кат са прибера първата ми раута си опрая леглото, после сядам на комп да изтъпея малку , а след тфа на вън с фр или пък малку баскет
ми влизам в банята,после ям,чета списание,гледам TV,уча малко и си лягам![]()
влизам в банята,после ям,сядам малко на компа,уча,после може да дремна или излизам![]()
Суетата.Моят любим грях.
ем мия се,ям,пуша (понякога!),уча и на pc-то ...и след тва спя...
п.п. първа смяна съм![]()
Шофирай разумно - стигни жив!