- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На екскурзия ;(
0фф, хораа моля ви за помощ!!Гаджето ми замина на екскурзия с едни от най-готините момичета на 8 клас...Аз не отидох,защото родителите ми не ме пуснаха,защото нямаше никой от нашия клас ... аз сам 7 клас а най-добрите ми приятели са от 8-ми клас и те заминаха на екскурзията....Другата ми най-добра приятелка,която е от моя клас е болна и сам сама... гаджето ми не ми отговаря на СМС-те от два дни нищо не пише..Аз му вярвам той ми обеща че няма да направи никаква глупост единсвения ми проблем е как да прекарам 6-те дни без всички, как да си убия времето... ;( Помогнете ми, МОЛЯ ВИИ !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си чувала за спорт?
абе като не ти отговаря на смсите не му пишиЗапочни да излизаш,ходи на кафета,с приятели..толкова ли няма с кой??Почети книга..абе изобщо-почини си от него!!
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
явно не е![]()
медитирай..знам ли, може би това е моментът в който ще си намериш нови фр
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Дааа...)) Ходя на танци
Всеки ден ама последния пат тази вечер си трагнах на барзо защото... не бях в настроение и тренирката ми каза аиде трагвай си утре ще се видим с една дума ме изгони
![]()
ебат се в моментаако ти е верен няма нищо да направи
Мастурбирай бе
we give it all.
ддаа... мерси за идеите...)))
![]()
ми комп нали имаш .... земи си поиграй на нещо или некоя програмка или върви излекуваи приятелката си![]()
![]()
Олее моля ви дайте и други савети щото вече за 2-ва дни прочетох книга с 350 страници...![]()
Щом не ти отговаря на смс-ите сигурно си е хванал някоя от мацките там... Обещал ти той, да бе да![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Еи ся ми писа смс и в него пише '' Geriii mn te obichax n0 vsichko svarshi sega iskam da sam sam.. mn mi e tejko s teb i sled tezi 3 meseca v koito xodexme dosta se promneix blagodarq za vsichko no kasame... '' И сега... какво да правяяя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry mackaПървоначално написано от iva_16
![]()
Първоначално написано от Riot
Еми казах ти, забил си е някоя от онези пикли там![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
МуХахахахПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Zashto vsichki sa takiva!!!![]()
Ех спокойно де, все ще го преживееш. Знаеш кви са момчетата на тая възраст. Защо мислиш е отишъл на екскурзия, да гледа забележителности ли, след като има и яки мацки.... ?!Първоначално написано от iva_16
Просто не си заслужава да го мислиш толкоз..
ходи на фитнес- освен за формата, помага и за нервите![]()
Първоначално написано от Say It Right
eeee 4akaite malko we toi toku 6to i napisa sms 4e q zarqzva pyk vie ve4e i vikate "zabravi go!" ostavete q da se pouspokoi![]()
ако на тебе са ти проблем 6 дена, то тогава аз какво да кажа когато моя ще заминава за 15 дена на майната си няйде към Разлог или нещо от сорта бешеще е на другия край на България за две седмици, при положение, че откакто сме заедно не сме се разделяли за повече от два дена и то беше, защото аз бях на командировка в Банско. тъй че 6 дена не би трябвало да са ти проблем. ходиш на даскало, като си свободна гледаш да учиш, да излезеш за по кафе с приятелка, обърни и малко внимание на ваще в къщи и дните бързо ще минат. най-важното е да не мислиш постоянно за него
AWE HORA 4ETETE MALKO!!!!!! MOMI4ETO KAZA 4E I E PRATIL SMS 4E Q ZARQZVA! STIGA STE I DAVALI AKYL DA NE SE PRITESNQVA 4E 6TE Q SKYSA 6TOTO TOI VE4E GO NAPRAVI!![]()
![]()
не се ядосвай, тегли му едни майни и ареее... няя да е едниствения... не те заслужава щом няма даже смелост да ти го каже в очите ми пише смс... поне да се беше обадил...Първоначално написано от iva_16
гледай си кефа, на тебе да ти е добре и го забравяй![]()
По дяволите ти си на 13 години о0 кво се шашкаш това се случва приживяваш го не всички са такива има време."За всеки влак си има пътници"![]()