- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да свалиш бившия за секс за 1 нощ?
Да ви имам и умозаключенията. Ако той наистина вече няма абсолютно никакъв интерес към нея, най-вероятно не би имал интерес и към моментно сексуално преживяване с нея, без значение какво прави тя, за да го свали.Първоначално написано от aanitogb
Преди време водих полов живот с бившия си просто ,защото в леглото се разбирахме много добре.И просто една вечер му казах,че съм сама в къщи и ако иска да ми дойде на гости.И така явно и той го е искал и после дълго време правихме секс.
Докосвайки ме можеш да усетиш пламъка,който гори в мен!
За к'во ти е да правиш секс с бившия?Беля на главата. Разделили сте се - разделили сте се. Мъже - бол. Пък и щом ти е само за секса, не ти е необходим единствено 'бившия'.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хвани го за кура вкарай мил поглед и го драпни в стаята от там на татак е ясен мача
nz kak 6te stane no uspex macka
Ei tova se opitvam da kaja.Първоначално написано от Barbie
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от bequick
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Хехе много лесно начи вариантите са няколко.
Ако е толкова добър в леглото че искаш отново само за една вечер просто му го кажи и че не се искаш нищо друго освен физическото,е се пак ако вече си има друга можеш да забравиш освен ако не е някой тъпкач,но ти каза че е сериозен.Ако се надяваш с това да си го върнеш пак може да забравиш щом вече те е скъсал,а ако си толкова загоряла за единия секс и той нито не е няква машина или нямаш надежди да си го върнеш защо просто не си намериш някой друг за една вечер и се пак ако е първото просто му звънни и му го казваш,всяко оважаващо себе си момче би приело![]()
Щото никога няма да пропусне да и го сложи още 1 пътПървоначално написано от FOREVAR_ALONE
![]()
![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..