- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не ви ли писна?
Ei sega gledah novinite , porednoto dete nahapano do smart ot ku4eta.I nqkakvi prodaljavat da se jalvat da ne ubivat uli4nite ku4eta .A kak nqma tva e napravo ujasno momi4enceto ve4e go e strah da izliza ot vka6ti.NE E LI SRAMOTA
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Има едно решение - пайове от кучета,
дали ще върви бизнеса, как мисилте?![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
mai si prekalil s Swiny Tod nali ?Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
I temata e napulno seriozna bez ebafki za6tot na sedmica ima okolo 2 nahapani deca ,bez da govorim za vazrasnite![]()
Шапкарю .....
Имам женски полови белези!Първоначално написано от hex_girl
![]()
Иначе, що бе страхотна идея си е....
А, относно проблема, то си го има от години ...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Y na6e selo nema opraviq nerazbrahte li, to 6teha da gi prebirat pak da gi prespivat drun drun i kvo pak prodaljavat da dav4at horata![]()
![]()
![]()
Вие тъпи ли сте?!![]()
Как може да кажете,че трябва да убият кучетата?!
Вие хора ли сте?!
Според мен ВИНОВНИ са УПРАВНИЦИТЕ!!!!![]()
Нали важната им работа е да ни пазят и бля бля...![]()
мен ме е хапало улично куче..преди година,година и половина някъде.
както си вървях-ей така,без нищо да му правя- ме захапа за крака.
после кви ваксини,кво нещо е докато не се уверят,че си добре...
а и 2 месеца след това накуцвах и крака адски ме болеше.
имам и белег много голям..
пък и какви големи кучета има /не само бездомни/,които ги пускат по улиците.
не е шега работа това.
Мамайм оправа ако мога сичките ще ги застрелям барабар с кучетата който обича кучета да си ги гледа.Аз напримерно имам куче но го искарвам само със синджира.
x
hm nima e po hubavo primerno nekvai nenormalni babki deto hranqt uli4nite ku4eta i gi sabirat po kvartalite i se obarzzuvat gludnici koito kato ni6to mogat da te izqdatПървоначално написано от *Звездичка
Шапкарю .....
Първоначално написано от mindphaser
Нямах точно това предвид...
Исках да кажа,че тази злоба няма да доведе до никъде...
За пример мога да дам избиването на вид вълци в Северна Америка,защото тъпите селяни си мислели,че вълците им нападат овчиците...
Само за няколко години са заличили един животински вид!!!
И не казвам,че така ще се случи и тук...но показвам безотговорността на глупаците,наречени хора!!!![]()
samo deto ku4etata ne sa iz4zva6t vid i nie ne si mislim 4e hapqt decata a te naistina GO PRAVQT !!! Ne mi preigravaite kato prirodo za6titnici ,za6toto v slu4eq problema ne e takuv . Za bezdomnite ku4eta sme vinovni nie i nie trqbva da se pogrijim .Първоначално написано от *Звездичка
Шапкарю .....
x
Кучетата не са ти виновни.Не са тези, които имат разум и т.н...Адски ограничено е да мислиш, че са виновни и трябва да се убиват.
Виновни са тези, които не си вършат работата, които не взимат мерки да не се разхождат злобните по улиците, че не всички ги кастрират и т.н.
И, ако не си гледала новините, глутница кучета беше нападнала някой, обаче хората нищо не могат да направят, защото там няк`ва си жена ги пуска, все едно ги осиновява...
[quote="hex_girl"][quote="*Звездичка"]Можеш ли да четеш?!Първоначално написано от mindphaser
![]()
Първоначално написано от koalka
Ето човек,който не е с ограничено мислене!!!
Разгеле....
[quote="*Звездичка"][quote="hex_girl"]v konteksta zvu4e6e ina4eПървоначално написано от *Звездичка
Шапкарю .....
Първоначално написано от hex_girl
Мммм...не!
Преди месец имаше подобна тема.Първоначално написано от *Звездичка
Няма смисъл пак да я обсъждаме, тук са герои (еххх колко обичам тая думичка), които си мислят, че те могат да определят кой да живее и кой не.
Колкото и да им обясняваш те си знаят - кучетата са им виновни на тях.
И едва ли не няма друго решение, освен да се избиват. И не, това не е решение и не е правилно.
За кучетата трябва да има приюти и някой да се грижи за тях. Само че никой не си мърда пръста, за жалост...
бтв скоро ще има протест..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами да...на хората им е най.лесно да си набележат жертва и карай да върви...Първоначално написано от Lady Death
Но дано някой ден да се осъзнаят и най-важното - да не е прекалено късно....![]()
А за протеста...много ми се иска да дойда...ама не мога...ъх...
Va6eto e 4isto 4ove6ko licemerieПървоначално написано от *Звездичка
![]()
Шапкарю .....
Първоначално написано от hex_girl
Ххахах....не ме разсмивай!
А не е ли егоизъм това да се подлагат на избиване невинни животни,забележете,за благото на хората,господарите на света....бля...
ЕГОИСТИ!!!![]()
Ne vqrvam v horata kato za vis6a rasa i taka natatak nie sa6to sme jivotni kato drugite .No zamisli se kakvo stava kogato v edno stado drugi jivotni izbivat malkite im izbivat gi slu4eqt e sa6tiq.Pomislete malko predi da pi6ete.Pak i problema s ku4etata sme si go sazdali sami i sami trqbva da se opravim .I dokato ima hora deto si kopuvat ku4eta i kato im pisne gi hvarlqt ,a ina4e se pravqt na golemi prirodo za6titnici ,6te ima i problem s ku4etataПървоначално написано от *Звездичка
![]()
Шапкарю .....
е,то няма как да избият всички улични кучета,и не е нужно.
просто всички да ги приберат в кучкарници и оттам нататък добрички и грижовни хора като Звездичка* и Lady_Death да си ги взимат за домашни любимци,да се грижат за тях и да не ги пускат по улиците.
би било добре,а?
ама няма как да стане,щото нали знаете,държавата е калпава.
ше хапят/убиват хората,а разни там природозащитници да ги защитават....
е не знам кучешкия или човешкия живот е по-важен за вас.
Първоначално написано от extreme_
Ха-ха-ха....
И какво като се застъпваме за тях...?!
По тази логика дай да избием лъвовете,`щото са нападали хора,да унищожим всички хищници...нека сме си само ние и тревопасните...докато не ги изядем...![]()