- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Music idol
Някой ходил на концертите и какви са ви впечатленията?
Един приятел е бил на чалгиятаДоволен беше.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Искате ли да ви кажа кво ще стане другата или по-другата седмица в мюзик айдъл?
Кажи ми че Тома Здравков ще спечели... уникално изпълнение и както каза Фънки: Я каква хубава песен имал Азис... :P
Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...
мне...ще пуснат вот
"трябва ли да бъде изгонен иван"
(вече казах няколко пъти...ама пък +1пост)
ми дано го изгонят... в началото много го харесвах, мислех че просот е по устат, ама ся неговото изби на селения....
няма да го изгонят...той е най-вероятния победител
тия даже и по телевизията не ги гледам, па камоли да ида на техен концерт - НИКОГА!
цените на билетите за концертите какви са горе/долу някои има ли представа?
Първоначално написано от battistrada
![]()
Да,аэ ходя на концертите.
[size=7][b][u]fosse cos
сички в тва предаване са тъпи педали, лигльовци или чалгари без Тома и Фънки- само те са свясни. Тоя Иван мн ми падна в очите. А онова педалче Дениславали къв беше не мога да го търпя. Есил дюран - патка абсолютна тъпа чалга певачка. Оня дъртия арменец да ходи да се завре някъде - кви глупости разправя само.... Ами оная световно неизвестната поп певица от къде се зе и тя кат есил - тъпа кат ръб на кръгла маса.
Човече,жалко ,че има такива глупави хора като теб.Първоначално написано от joalbrito
[size=7][b][u]fosse cos
звънЕ ли му?Първоначално написано от BallFace
![]()
и що да съм тъпПървоначално написано от Presley`n`Sum
всеки си има право на лично мнение,но е тъпо да сладаме етикети, че са чалгари и педераси и т.н. За едно обаче съм напълно сигурна Тома е НОМЕР 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от battistrada
offline forever!
В тоя форум се събрали всичките метъли .. и всички само Тома .. ми томата пее само в един тембър иначе е пълен боклук .. пък и няма визия ..казвате,че Иван е селянин , а Тома какъв е .. "пръцкам и оригам" - Бай Ганьо ..
Иван ПРЕЗИДЕНТ ..![]()