.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Абе, ние се шегуваме, ама т'ва си е много сериозно. Родителите трябва много внимателно да почнат да се интересуват от децата си и да ги следят дали има разни "имо изблици" и да им го избият от главата, щот животът не бива да се погубва заради подобни простотии.
    ТОЧНО!!!

за мен тези "емота" са хора с големи психически проблеми...

ЕДИТ: ако са хора де
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    AFT, ptav/a si e naistina roditelite bi trqbvalo da namirat na4in da obra6tat vnimanie no az mislq 4e ima i dr problem > spored men mn malko roditeli sa naqsno kakvo zna4i vsa6tnost "EMO" (to nie samite ne sme naqsno kakvo e), ako moje vuob6te da se dade nqkakvo opredelenie za tqh

Град
    В АдА
    Да не е дошла модата да се мре

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Да не е дошла модата да се мре
    Май май
    Имаше няк'во малоумно споменче, което преди много се пишеше по лексикони -> "Живей, докато не е дошло на мода да се мре"

ПП. Тъй тъй съм тръгнала имаше и още 1 много глупаво -> Живей бързо, умри млад, бъди красив труп! Абе еееей еееееей еееееееееееей! Голяма простотия, думи нямам ;]

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    AFT, ptav/a si e naistina roditelite bi trqbvalo da namirat na4in da obra6tat vnimanie no az mislq 4e ima i dr problem > spored men mn malko roditeli sa naqsno kakvo zna4i vsa6tnost "EMO" (to nie samite ne sme naqsno kakvo e), ako moje vuob6te da se dade nqkakvo opredelenie za tqh

Да, но определено ще забележат как децата им се обличат, ще забележат как се държат и че има нещо, което ги тревожи.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Aз не определям като забавно или правилно това, което се е случило.. по-скоро е трагично и жалко.. Не мога да си обясня какво може да ги накара да се самоубият по такъв начин (е, освен нашумялата имо мода, която промива хиляди недорасли мозъчета) - едва ли имат чак толкова фрапиращи проблеми и терзания, че да посягат на живота си.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен
    Град
    Варна
    Как не се осъзнават тези деца?!?Имат ли поне капка здрав разум в тия глави?Ама и аз си задавам отговори...Много детинска постъпка, според мен в стремежа си да се покажат правят големи глупости!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

tva super golemi gluposti.
    kuxnqta noja venite i krai na problemite.pfffffffffffffffffff tva e JT
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Никакъв разум в тези глави покрити с грозна имо коса

..this world is watching me..

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    дано и другите им себеподобни ги последват

пз за вас:
    I'm an emo girl in an emo world...
    Live is a mistic, it's fantastic...
    you can cut my veins
    with a knife and strings...
    all is sadness, there's no madness....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    И какво умряли ли са ? :> Май да .. еми кофти ..идиоти деца много са прости не мислят за родителите си... Аз ако имам дете след време живот и здраве и разбера че прави нещо такова, такъв бой ще му хвърля че да се откаже от сякакви секти и темподобни
    The Spark

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    И какво умряли ли са ? :> Май да .. еми кофти ..идиоти деца много са прости не мислят за родителите си... Аз ако имам дете след време живот и здраве и разбера че прави нещо такова, такъв бой ще му хвърля че да се откаже от сякакви секти и темподобни

ama az dokolkoto 4etoh nqkade si (nqmam spomen kade ) ne sa ymrqli a sa ojivqli ama znam li????

Off taq sekta EMO im e izpila mozyka na tezi hora
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Aaaa , sega razbiram zashto trqbva da mrazim emotata ! Ujas ! To biva da si emo , ama chak puk tolkova ...

Абе, ние се шегуваме, ама т'ва си е много сериозно. Родителите трябва много внимателно да почнат да се интересуват от децата си и да ги следят дали има разни "имо изблици" и да им го избият от главата, щот животът не бива да се погубва заради подобни простотии.
    absoluno si prav/a NO kak da stane tva pri polojenie 4e roditelite im izlizat predi tqh 6toto otivat da ba4kat kato ludi za da iskarat pari za fe6anskite dre6ki i se pribirat kam 6-7 kogat pove4eto ni vrastnici sa po kafeta, ot koito se ribirat kam 9-10 primerno, no togava roditelite ni sa si legnali 6toto sa skapani ot 8h raboten den !!!!! koga da obarnat vnimanie?????????

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    дано и другите им себеподобни ги последват
    +1...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ако така всички си решаваха проблемите...

Сигурно преди да си ги прережат са си пеели "Кухнята, ножа вените - край на проблемите" в ала-токио-хотел-имо-стил.
    Скоро сигурно се очаква епизод две - "Банята, ножа, вените - край на проблемите".
    *очаква с нетърпение*
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

absoluno si prav/a NO kak da stane tva pri polojenie 4e roditelite im izlizat predi tqh 6toto otivat da ba4kat kato ludi za da iskarat pari za fe6anskite dre6ki i se pribirat kam 6-7 kogat pove4eto ni vrastnici sa po kafeta, ot koito se ribirat kam 9-10 primerno, no togava roditelite ni sa si legnali 6toto sa skapani ot 8h raboten den !!!!! koga da obarnat vnimanie?????????
    Абсолютно си права,напълно подкрепям мнението ти
    Аз в момента също съм на 14 години,но НИКОГА не бих посегнала на живота си за каквато и да било секта или нещо подобно,най-малкото което е,е че не бих си позволила да стана няква откачена сектантка,която да си реже вените защото сега е бил "моят ред" ННИКОГА!!!!!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Вече го четох това, ко да кажа незнам... Просто в България всичко се изопачава и променя... Така и неразбраха тея лапетии какво означава да си емо... Някакви чалгарчета, дето като им звънне телефона се чува амет, мехмед и т.н. станаха емота...
    А за тея двете просто думи нямам, кой знае кви проблеми са имали -може би едната си е счупила нокът или пък нз си ко...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Еми....ненормална работа .Сега край на майтапа.Наистина мисля,че е много сериозен проблем в БГ в този момент и в този период на тииновете.Просто не разбирам как може такива хора да си мислят,че имат проблеми,при положение,че на 14 животът тепърва започва....
    Just haters make me famous! εĭз

Ami ponqkoga jivota naistina e gaden. Momi4etata ne sa izdarajali. Az moje da ne sam EMO no gi razbiram. Tova 4e gi razbiram ne zna4i 4e odobrqvam deistvieto im samo gi razbiram.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Tоку що прочетох статията за въпросните момичета и 1во умрях от смях. Съжалявам, ако разочаровам някой, ама понеже животът е гаден, дайте всички да почнем да си режем вените, да се хвърляме от някъде и кажи-речи да се изтрепем до крак по най-разнообразни методи... Освен това не мога точно да се сетя какво му е толкова гадното на некви пикли в 7ми клас, които мама и тати ги издържат, купуват им всичко, най-вече Имат мама и тати и всичко им е уредено, освен това живеят при що-годе нормални за страната условия, учат се развиват. Кажете ми кое точно му е "гадното" на този безгрижен живот, защото ако те си режат вените, то горките им родители, които се скъсват да ги изхранват, да плащат сметки и такси и да отглеждат децата си, сигурно трябва отдавна да са се закопали някъде доста на дълбоко....

Без милост ще кажа още, че ми е все тая кой и как си реже вените, беси ли се или нз...Тва показва само един слаб характер, нестабилност и съответно личност, неспособна да се псрави в живота. Такива хора, нито уважавам, нито искам да си имам работа с тях, нито са от особена необходимост на здравомислещото общество.

Забавлявах се и на ужасТно "запознатите" автори на въпросната статия, маркирали наименованието ЕМО като Емоционално Малтретиран Обект....
    Нека ги светнем, че името всъщност е Имо и идва от англ. имоушънъл (еmorional), а ако толкова дърат да има определение и на Бг, веднага бих предложила ЕНО - Емоционално Нестабилен Олигофрен (примерно)

Изобщо, в последно време чета такива статии за да си разведра ежедневието, ма то нали и ние трябва да се посмеем малко...

Град
    СофиЯ
    На къде отива този свят??? В Бг вече всички са ЕМО-та Това ми е страшно смешно!!!Аз съм си фешънче,не от тия долните,а сладко,готинко!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

като са психопатки да са режат. ако е възможно сичките тия сектанти да са изрежат та да оттарвът майката земя от болните им мозъци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си