- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!
ТОЧНО!!!Първоначално написано от AFT
за мен тези "емота" са хора с големи психически проблеми...
ЕДИТ: ако са хора де
Неподходящ размер на снимка в подпис!
AFT, ptav/a si e naistina roditelite bi trqbvalo da namirat na4in da obra6tat vnimanieno az mislq 4e ima i dr problem > spored men mn malko roditeli sa naqsno kakvo zna4i vsa6tnost "EMO" (to nie samite ne sme naqsno kakvo e), ako moje vuob6te da se dade nqkakvo opredelenie za tqh
![]()
Май майПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Имаше няк'во малоумно споменче, което преди много се пишеше по лексикони -> "Живей, докато не е дошло на мода да се мре"![]()
ПП. Тъй тъй съм тръгнала имаше и още 1 много глупаво -> Живей бързо, умри млад, бъди красив труп!Абе еееей еееееей еееееееееееей! Голяма простотия, думи нямам ;]
Първоначално написано от the sad girl
Да, но определено ще забележат как децата им се обличат, ще забележат как се държат и че има нещо, което ги тревожи.
Aз не определям като забавно или правилно това, което се е случило.. по-скоро е трагично и жалко.. Не мога да си обясня какво може да ги накара да се самоубият по такъв начин (е, освен нашумялата имо мода, която промива хиляди недорасли мозъчета) - едва ли имат чак толкова фрапиращи проблеми и терзания, че да посягат на живота си.
You are broken, I can fix you...
Как не се осъзнават тези деца?!?Имат ли поне капка здрав разум в тия глави?Ама и аз си задавам отговори...Много детинска постъпка, според мен в стремежа си да се покажат правят големи глупости!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
tva super golemi gluposti.
kuxnqta noja venite i krai na problemite.pfffffffffffffffffff tva e JT
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Никакъв разум в тези глави покрити с грозна имо коса![]()
..this world is watching me..
Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пз за вас:
I'm an emo girl in an emo world...
Live is a mistic, it's fantastic...
you can cut my veins
with a knife and strings...
all is sadness, there's no madness....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И какво умряли ли са ? :> Май да .. еми кофти ..идиоти деца много са прости не мислят за родителите си... Аз ако имам дете след време живот и здраве и разбера че прави нещо такова, такъв бой ще му хвърля че да се откаже от сякакви секти и темподобни
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
ama az dokolkoto 4etoh nqkade si (nqmam spomen kade) ne sa ymrqli a sa ojivqli ama znam li????
![]()
![]()
Off taq sekta EMO im e izpila mozyka na tezi hora![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Aaaa , sega razbiram zashto trqbva da mrazim emotata !![]()
![]()
Ujas ! To biva da si emo , ama chak puk tolkova ...
![]()
Сигурно преди да си ги прережат са си пеели "Кухнята, ножа вените - край на проблемите" в ала-токио-хотел-имо-стил.
Скоро сигурно се очаква епизод две - "Банята, ножа, вените - край на проблемите".
*очаква с нетърпение*
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Абсолютно си права,напълно подкрепям мнението тиПървоначално написано от the sad girl
Аз в момента също съм на 14 години,но НИКОГА не бих посегнала на живота си за каквато и да било секта или нещо подобно,най-малкото което е,е че не бих си позволила да стана няква откачена сектантка,която да си реже вените защото сега е бил "моят ред"ННИКОГА!!!!!!!
Вече го четох това, ко да кажа незнам... Просто в България всичко се изопачава и променя... Така и неразбраха тея лапетии какво означава да си емо... Някакви чалгарчета, дето като им звънне телефона се чува амет, мехмед и т.н. станаха емота...
А за тея двете просто думи нямам, кой знае кви проблеми са имали -може би едната си е счупила нокът или пък нз си ко...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еми....ненормална работа.Сега край на майтапа.Наистина мисля,че е много сериозен проблем в БГ в този момент и в този период на тииновете.Просто не разбирам как може такива хора да си мислят,че имат проблеми,при положение,че на 14 животът тепърва започва....
Just haters make me famous! εĭз
Ami ponqkoga jivota naistina e gaden. Momi4etata ne sa izdarajali. Az moje da ne sam EMO no gi razbiram. Tova 4e gi razbiram ne zna4i 4e odobrqvam deistvieto im samo gi razbiram.![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tоку що прочетох статията за въпросните момичета и 1во умрях от смях. Съжалявам, ако разочаровам някой, ама понеже животът е гаден, дайте всички да почнем да си режем вените, да се хвърляме от някъде и кажи-речи да се изтрепем до крак по най-разнообразни методи... Освен това не мога точно да се сетя какво му е толкова гадното на некви пикли в 7ми клас, които мама и тати ги издържат, купуват им всичко, най-вече Имат мама и тати и всичко им е уредено, освен това живеят при що-годе нормални за страната условия, учат се развиват. Кажете ми кое точно му е "гадното" на този безгрижен живот, защото ако те си режат вените, то горките им родители, които се скъсват да ги изхранват, да плащат сметки и такси и да отглеждат децата си, сигурно трябва отдавна да са се закопали някъде доста на дълбоко....
Без милост ще кажа още, че ми е все тая кой и как си реже вените, беси ли се или нз...Тва показва само един слаб характер, нестабилност и съответно личност, неспособна да се псрави в живота. Такива хора, нито уважавам, нито искам да си имам работа с тях, нито са от особена необходимост на здравомислещото общество.
Забавлявах се и на ужасТно "запознатите" автори на въпросната статия, маркирали наименованието ЕМО като Емоционално Малтретиран Обект....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нека ги светнем, че името всъщност е Имо и идва от англ. имоушънъл (еmorional), а ако толкова дърат да има определение и на Бг, веднага бих предложила ЕНО - Емоционално Нестабилен Олигофрен (примерно)
Изобщо, в последно време чета такива статии за да си разведра ежедневието, ма то нали и ние трябва да се посмеем малко...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На къде отива този свят???В Бг вече всички са ЕМО-та
Това ми е страшно смешно!!!Аз съм си фешънче,не от тия долните,а сладко,готинко!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
като са психопатки да са режат. ако е възможно сичките тия сектанти да са изрежат та да оттарвът майката земя от болните им мозъци