.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Голям фен Аватара на lmao
    препоръчвам да се сменят вените с някоя артерия,доста по-бързо е и безотказно
    късмет в това начинание на следващите идиоти

честно казано не ми пука
    като са глупави,да си трошат главите
    нали не трошат мойта

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Не са ви виновни "ИМО" или "ЕМО" (не знам кое от двете е) изблици. Преди също се самоубиваха деца, обаче тези Емо-имо не съществуваха .. просто лапетата пощуряха и не могат да бъдат спрени. Виновни са родители, приятели, съученици и т.н. Всички сме виновни това да се случи .. !
    Глупости. Самоубиваха се, ама мноооого по-рядко. Ся с тая имо мода започнаха да си втълпяват, че самоубийството е единствения и ,едва ли не, най-правилния изход от ситуацията. Днес децата са умопомрачително разлигавени и при най-малката пречка се отчайват. Преди реваха и бяха злобни, а ся просто се представят за "имо кид" и се самоубиват.

the sad girl, ако искаш нещо, нищо не може да те спре. Колкото и много да работят, колкото и да са изморени, все ще намерят малко време и за децата си - все пак заради тях ходят на работа, за да ги изхранват, обличат и т.н., не мислиш ли?

Преди мислиш ли, че се даваше гласност, ако станеше нещо подобно? Имо-то е просто извинение на обществото, те били луди, че били еди си какви, а каква е причината да станат такива? И да права си, че лапетата са разлигавени и сега са си злобни, по - скоро зачестиха случаите деца да убиват деца, а не толкова самоубийствата (това е друга тема вече)

Колкото до *Taste the rainbow* какво си виновна ли? Защо според теб повечето лапета се отчайват и се самоубиват.. тормоз в училище, тормоз вкъщи, тормоз на улицата? Ми ако ти си от насилниците дето убиждат точно тези деца , по - слабите от теб.. или по - лошо ти си от безразличните, които не помагат на такива деца и просто гледат отстрани ?!

еМИ тЕ няМАТ проблеми,ама си режат вените,щото така трябва ако искат да приличат на Емота! пРОсти хора няма к'во друго да кажа.... така ме дразнят,че повече не може...

Да ги гази тира емотата ... Що не са умрели , несправедлив свят
    Troll for ever and ever . Never shall we die .

......................

Ебати глупостта е това.Ама верно имало луди хора...

ArTanDra,наистина ли си мислиш,че са го направили заради това??
    и при положение,че са две

Има някой малки момичета на по 13 годинки които когато всичко не става на тяхната и нямат всичко на света което искат мислят че има големеи проблеми и започват уж да се депресират . И от там си мислят че живота ще се оправи като си срежат вените - ми не ! А дори ако оживееш най-вероятно ще ходиш и на психолог хахах ..... не е това начина да си решат незнамителните проблеми . За тях живота още не е запомнал и не знаяет какво значи истински проблеми а не Пешо не ме харесва или защо аз нямам повече пари да изкупя всичките молове ?
    СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !

Съгласна съм с булшинството от вас. Рязането на вените е поредната тъпа Имо мода и често децата просто си търсят причини да го направят, в същото среме има и един логичен въпрос.
    Ако исках да си срежа вените,така че да умра, дали нямаше да успея? Просто щях да резна по-дълбоко. Обаче, нито едно от въпросните Имода до сега не е умряло. Защо? Защото цялата история е да се направим на важни, без да стигаме до твърде крйни методи. Ако мислите, че целта, на Имо-тата е да умрат,...ми да се хвърлят от някъде и готово. Не е там въпроса. Просто модата е голямо нещо.

ArTanDra, смятам, че достатъчно хора обясниха защо приказваш глупости, аз да коментирам повече...

Имо....

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не са ви виновни "ИМО" или "ЕМО" (не знам кое от двете е) изблици. Преди също се самоубиваха деца, обаче тези Емо-имо не съществуваха .. просто лапетата пощуряха и не могат да бъдат спрени. Виновни са родители, приятели, съученици и т.н. Всички сме виновни това да се случи .. !
    Глупости. Самоубиваха се, ама мноооого по-рядко. Ся с тая имо мода започнаха да си втълпяват, че самоубийството е единствения и ,едва ли не, най-правилния изход от ситуацията. Днес децата са умопомрачително разлигавени и при най-малката пречка се отчайват. Преди реваха и бяха злобни, а ся просто се представят за "имо кид" и се самоубиват.

the sad girl, ако искаш нещо, нищо не може да те спре. Колкото и много да работят, колкото и да са изморени, все ще намерят малко време и за децата си - все пак заради тях ходят на работа, за да ги изхранват, обличат и т.н., не мислиш ли?

Преди мислиш ли, че се даваше гласност, ако станеше нещо подобно? Имо-то е просто извинение на обществото, те били луди, че били еди си какви, а каква е причината да станат такива? И да права си, че лапетата са разлигавени и сега са си злобни, по - скоро зачестиха случаите деца да убиват деца, а не толкова самоубийствата (това е друга тема вече)

Да, но преди тази вълна, са се самоубивали, защото са мислили, че няма друг изход, а сега освен, че мислят, че нямат друг изход, го правят и защото така е модерно. Какво ли не би направил един тийн днес, за да бъде признат...

Град
    У дома пред компютъра
    Като им е толкова акъла...

Това е доста странно , но всеки човек със своите разбирания . До колкото знам хората почитатели на стила "емо" си прерязват вените , защото прекалено чувствителни и често са малтретирани от хората , които не ги възприемат . От тази гледна точка явно се стига до крайности !

хаха е не лек xD ебати позъорките дет са
    мн се тфаря на някви лапета дет си мислят че имо е да си режеш вени, да плачеш а у така и не разбраха че е стил към музика
    но какво да се прави заради такива глупави момиченца
    който си втълпяват че имото е да се самонараняваш а то си е просто стил музика

EMO-SUX.....da si slojij krai na jivota ZARADI NQKUF SI 6IBAN STIL....roditeli6e trqbva po-seriozno da se otnasqt kum decata si ..........

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ДЕБИЛИ

Хич не е смешно,тук става въпрос за човешки животи и то на деца!
    Не знам каква е тая мания по въпросния стил "ЕМО" и каква е целта...До колкото аз съм запозната те ходят с недоизкусурени прически,провиснали дрехи,реват през 5 мин без причина и залагат на черния цвят за всичко-грим,дрехи и т.н.То хубаво,нека си принадлежат към тая група като искат,но нека не се стига до такива трагедии...
    Сега родителите как ще си обясняват постъпките на дъщерите си?!Кой да обвиняват-себе си ли,децата си ли или приятелите им,принадлежащи на същото 'движение'??
    Не знам,ама на това му се вика разпасана работа!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен единствената прилика между сектанството и имотата е в това, че завършвват с летаргичен край.
    Емотата сами решават, че трябва да сложат край на живота си.Преиначават си мисленето и правят и най-дребният проблем неразрешим.
    Сектантите, в почевето случаи са емоционално нестабилни хора, търсещи упора в живота.Лесно се подават на провокации, могат да бъдат манипулирани.Сами се оставят да им се насаждат погрешни мисли, да се пълнят с негативизъм.В един момент всичко лошо насъбрало се в тях, трябва да се излее някъде.Следва самооубийство...

Малко се поотклоних от темата, но все пак исках да коментирам и това.

Колкото до нелепата смърт на децата-Каквото и да кажа, би било излишно, те вече не са част от този свят.Жалко, че не са успели да опознаят живота и възможностите, които дава.

Колкото и проблеми да са имали, това определено не е бил правилният начин за решавенето им.Всичко е възвратимо, но не и смъртта!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

до къде опря света..ЦъЪъ
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Боли ме лявата китка, да я резна ли само нея или от лакътя през вените да мина?
    The Spark

Докато си почнал от лявата бой по дясната

Град
    у вас ;]
    всеки има проблеми... някои от проблемите са много трудни и ни се струва че никога няма да се оправят нещата.. но не е така.. макар и трудно всичко пак се оправя...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

добре ,че не се дрогират да спестяват тревата
    lonely walker... Лицааааааа..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Град
    Tampere, Finland
    Според мен това не е вярно. Познавам толкова много хора дето са Емо и са все още живи и здрави и си живеят живота. А това с рязането на вените си е чисто позьорство според мен...Какво толкова може да ти се случи, когато си само на 17... Живота предлага толкова гадни случки. Ако всички се самоубиваха след като им се случи нещо кофти нали на тая земя никой нямаше да живее. Така или иначе- SHIT HAPPENS!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си