.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Hybrid View

Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!

Две седмокласнички си прерязаха вените заради секта

2 седмокласнички от II ОУ в Благоевград си прерязаха вените с бръснарско ножче, като по този начин спазили ритуала на сектата ЕМО.

Инцидентът станал, след като те приели идеите на нашумялото в последно време младежко движение. Девизът на 14-годишните Мишел от 7 "а" и Нели от 7 "б" бил "Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!".

Директорът на II ОУ "Димитър Благоев" в Благоевград Хр. Манчев и заместничката му Г. Паскалева свикаха спешно родителите и им обясниха тревожната тенденция, обхванала главно 14-годишните ученици.

Информацията е на вестник "Струма".

Sry че не моа да сложа линка ма има няква забрана

Нз дали тва е смешно или плачевно ..

Град
    Враца
    аз пък мисла че е зле
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

дано и другите им себеподобни ги последват
    we give it all.

Супер фен Аватара на bEbsI
    глупави лапетий..завладени от манията да се правят на интересни..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, ние се шегуваме, ама т'ва си е много сериозно. Родителите трябва много внимателно да почнат да се интересуват от децата си и да ги следят дали има разни "имо изблици" и да им го избият от главата, щот животът не бива да се погубва заради подобни простотии.

Град
    Варна морето сините вълни....
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Абе, ние се шегуваме, ама т'ва си е много сериозно. Родителите трябва много внимателно да почнат да се интересуват от децата си и да ги следят дали има разни "имо изблици" и да им го избият от главата, щот животът не бива да се погубва заради подобни простотии.

+1
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    absoluno si prav/a NO kak da stane tva pri polojenie 4e roditelite im izlizat predi tqh 6toto otivat da ba4kat kato ludi za da iskarat pari za fe6anskite dre6ki i se pribirat kam 6-7 kogat pove4eto ni vrastnici sa po kafeta, ot koito se ribirat kam 9-10 primerno, no togava roditelite ni sa si legnali 6toto sa skapani ot 8h raboten den !!!!! koga da obarnat vnimanie?????????

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    absoluno si prav/a NO kak da stane tva pri polojenie 4e roditelite im izlizat predi tqh 6toto otivat da ba4kat kato ludi za da iskarat pari za fe6anskite dre6ki i se pribirat kam 6-7 kogat pove4eto ni vrastnici sa po kafeta, ot koito se ribirat kam 9-10 primerno, no togava roditelite ni sa si legnali 6toto sa skapani ot 8h raboten den !!!!! koga da obarnat vnimanie?????????

UJAS .Nqmam dumi da pazi gospod !!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    варна
    Смешно до един момент,но след като почнат тези неща с вените-не.Не намирам,и няма да намеря,причина,поради която би имало смисъл дете на тази възраст да погуби живота си.След това повечето съжаляват и осъзнават грешката си,но за някои е прекалено късно...
    Заради това и мразя тази имо мания.Тя направо промива мозъците на някои.Хубаво, нека си се обличат в имо стил,да слушат имо музика,но не да стигат до такива крайни действия.Това не е първия,а едва ли ще бъде и последния опит за самоубийство заради тази мания.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Линк към новината - http://www.teenproblem.net/news/s/670.html
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    глупави лапетий..завладени от манията да се правят на интересни..
    +1 глупави моди... шса самоубиват заради тфа ...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaaxaxa 2 14 godi6ni momi4eta v sekta .... stranno pove4e mi prili4a na porednata ne6tasna 14 godi6na decka liubov
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

тъпите хора са си тъпи........ми ок стил стил ми нека се обличат, си слушат музиката, да се правят на най- големите мъченици, с най-многото проблеми smt089 smt089 , ма вече да се самоубиват заради едната мода ми то си е направо смешно, не напрау трагекомично....толкова ли нямат мозък.........ама щом пък искат се режат, режете се вий губите.

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

махко тея хора фред ли са

Голям фен
    Не са ви виновни "ИМО" или "ЕМО" (не знам кое от двете е) изблици. Преди също се самоубиваха деца, обаче тези Емо-имо не съществуваха .. просто лапетата пощуряха и не могат да бъдат спрени. Виновни са родители, приятели, съученици и т.н. Всички сме виновни това да се случи .. !

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Не са ви виновни "ИМО" или "ЕМО" (не знам кое от двете е) изблици. Преди също се самоубиваха деца, обаче тези Емо-имо не съществуваха .. просто лапетата пощуряха и не могат да бъдат спрени. Виновни са родители, приятели, съученици и т.н. Всички сме виновни това да се случи .. !
    Глупости. Самоубиваха се, ама мноооого по-рядко. Ся с тая имо мода започнаха да си втълпяват, че самоубийството е единствения и ,едва ли не, най-правилния изход от ситуацията. Днес децата са умопомрачително разлигавени и при най-малката пречка се отчайват. Преди реваха и бяха злобни, а ся просто се представят за "имо кид" и се самоубиват.

the sad girl, ако искаш нещо, нищо не може да те спре. Колкото и много да работят, колкото и да са изморени, все ще намерят малко време и за децата си - все пак заради тях ходят на работа, за да ги изхранват, обличат и т.н., не мислиш ли?

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    добре де ... защо по дяволите винаги бягате от проблемите ... за какво живеете ... не ви ли е интересно като възникне някакъв проблем да го решите ... после да сте доволни от себе си ... странни хора ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Наистина родителите трябва да контролират децата си,за да не стига до такива инциденти.Не одобрявам ЕМО-тата, не ми пречат, но всичко това е огромна глупост.

Град
    София
    Супер две ревли по-малко.

Град
    Враца
    Тфа е адски тъпо бе хора!!!!! Аз съм на 14 и никога, ама никога не бих посегнала на вените си, кфото и да стане!!! Вече тотално намразих тфа тъпо Емо! Наистина промива мозъците на всички! Ужас...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    хАх лелеле майко0о0о0о0о0 аз съм от Благоевград знам ги тия пикли лелеле тия шо за зле

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Цитирай Първоначално написано от mihichkaaa
    хАх лелеле майко0о0о0о0о0 аз съм от Благоевград знам ги тия пикли лелеле тия шо за зле
    ama naistina li sa martvi 6toto az 4etoh nqkade 4e sa ojiveli

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Аз кво съм виновна?

Мега фен
    Хахх...можете да гледате, че съм се кръстила тъй, ама за нищо на света не бих посегнала на живота си...Даже и стилът ми не е ИМО... Не знам, просто нямам думи... И аз когато се регистрирах тук бях луднала по тоя стил, но тогава просто не знаех що за същества са тези... Божеее, ако всички тръгнат да си оправят проблемите, режейки си вените... Накъде ще тръгне светът?! Той вече е тръгнал де...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си