.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Действат спонтанно, заслепени от желанието да спазят традициите, без да чуят собствения си глас и да мислят за нататъшните последици.

Терминът ЕМО/ИМО превърна значението си в "лигав депресиран индивид" само защото повечето "емота" са си чисти позьори и, понеже нищо не разбират, режат вените си. И така имо си променя значението.. |-( А иначе си е само разновидност на рока.

Попаднах веднъж на 13-годишен индивид (на профила му, по-точно) и там пишеше някой да плати сметката вместо нея, тя не била поръчала такъв живот...
    И какво му е трудното на живота й? Това, че най-сетне родителите й са се сетили да я карат да учи и да наблегне върху подобряването състоянието на бележника и с това малко да позареже сайтовете за запознанства (и лигавите снимки в не знам си какви пози, но иначе на фона на мръсната тераса или банята с подочистачката и хавлиите), френдчетата/прототипите си и безразборното харчене на пари за дрешки, които никога няма да се носят повече от 1 (или 2) пъти, гримчета, глупости, истории...
    На 13 (а и на повече) нищо не си преживял. Подигравки ли - нали си "гъзе", по-скоро ти се подиграваш на другите! Най-ужасното е да надживееш детето си (народна мъдрост). (Да не дава Господ..)
    Същото това момиче в сайта си в Piczo беше отредила (подобно на много други) специална секция "Емо", пълна с някакви позьорски и "скийн" снимки, но иначе самата уебмастърка твърди, че не е емо. Добре, не си емо, но защо пускаш неща, които сме виждали вече 1000 пъти?
    Същото това момиче (преди време го имах в Skype) си беше написало в ника: "амфетка бонбонче и после на купонче" - няма да цитирам буквално. Но самата тя (имаме общи познати) до такива работи не прибягва.
    Толкова е ш*бано да се правиш на това, което не си...

хммм

Случват се и такива неща

Град
    in your sweet dreams
    Кухнята, ножът ...

Салатката , ракията ....

а пък тияя 12-13 годишните емотаа ... само се пишат колко им е смотан живота ... абе кфо ви е толку смотано беее пффф ?! нали секи ден родителите ви дават по 5 или повече лв да харчите (за кафенета и т.н.) нали си пишете из профилите мойта най-добра фр и тем подобни (т.е. и приятели си имате) и родители си имате ... апф кажете кфо толку ви е смотан живота ?!
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

ае това от където и да го погледнеш не е на добре...голяма глупост.изобщо всичко свързано с тази "нова" емо мода нещо не ми е по вкуса...
    ~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~

Не ги разбирам тези хора и това е .....
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

хубаво аз не съм ЕМО но се пак.... аз ги разбира (до някъде) да да си режеш вените е драстично и мн бесмислено ама понякога наистина ти се иска да умреш и е мн трудно да спреш ето давам ви пример преди около 2 седмици аз и най-добрета ми фр. си седяхме и мина мом4ето което харесвам (той го зн не ми отвръща и в даскало е мн гаден) и аз кво побегнах той и приятелите му се скъсаха от смях и мн глупости крещяха след мен и после аз как се чуствах исках да умра така че понякога....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    Кухнята, ножът ...

Салатката , ракията ....
    Да те взимам за жена?
    The Spark

Извод: ЕМО СЪКС ....

не сериозно.. емото ме отвращава.. тъпо е да слагаш хората под общ знаменател но ..... да речем че повечето ме дразнят (:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170083 Ponqkoga qvno naitina imat pri4in da go pravat, no NE gi opravdavam!
    The Prodigy = The legend!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си