- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- стриптийз :P
moje li da mi dadete nqkoi idei za pesni4ki za striptiiz, podxodq6to obleklo i ideq otkade i za kolko pari da si go nabavq![]()
охоо аз съм спецПървоначално написано от ne40
обожавам да правя стриптийз, и всеки път различен.
1. Песни : AC/DC- "the Jack", Joan Jett & the Blackhearts - "I Love Rock N Roll" , Madonna - "Justify my love" , Madonna - "Erotica" .....
2.Облекло може да си купиш от секс шоп или да ипровизираш -
-черен панталон,разкопчана бяла риза с як черен сутиен отдолу,вратовъзка и очила с пусната коса.
-Бяла престилка пак разкопчана и токчета задължително + слушалки от апарата за кръвно на родителите ти
- плисирана поличка,дълги чорапки,къса ризка...
-кожени дрешки
-за по "bitchy" - къса поличка, жартиери, деколте или само по сутиен, токчета, червило....
-различни кмбинации от дрехи + аксесоари, например : шапки,шалчета, вратовръзки,колани,очила и т.н...
- можеш да почнеш и много по-облечена тип секси делова жена с дълга вталена пола,поло....и да се събличаш еротично...
Накарай го да седне на стол, можеш да се въртиш около него, да седнеш в него, да му направиш "lap dance" и пр...
![]()
Слушалките са отделно от апарата за кръвно.
Че се използват и двете за измерване на кръвно това е друг въпрос.
pesni ... britney spears ot novia album ima nqkoi podhodq6ti. a drehi ... moje kato sekretarka da se oble4e6- pantalon, riza, o4ila i kok. kalboika bi bilo po-trudni4ko i suotvetno po-skupo. ili puk prosto presuzdai nqkoq negova fantazia![]()
Madonna - "Justify my love" NAI DOBRATA ZA SEX.....ama i za striptiz 6te ti4a !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
облеклото - както се пеее ще остана само по парфюм lqlalalalalala може да излезеш от под душа и без да искаш да изпуснеш хавлиената карпа и да останеш гола![]()
![]()
Първоначално написано от the_hottie
Davam ti 10 plis za tova koeto kaza ... tova e idealnata sex parniorka za edno mom4e![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Oх ,
за мен , най-добрата песен за стриптийз си остава на Anouk - Modern world .
Слагаш си една шапка (ама си скриваш косата с нея) , вземаш някакъв черен бастун , много тесен черен панталон (ластичен) или тясна черна пола , черна риза ,която да ти скрива врата и брадичката (ако може) , вратовръзка (задължително).... високи токчета - не ботуши!! (поне аз не ги харесвам)
Ако искаш ефект - си сложи черни очила)
П.С - Всеки мъж харесва различен стриптийз , можеш да пробваш и с Pour some sugar on me на Def Leppard ....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ako nqkoq mi napravi na "Justify my love" ili "You can leave your hat on" shte q prati pri komshiqta s parcalkite da mu tancuva nad kupata sus salata. Ima tolkova mnogo druga muzika, koqto e erotichna.
Eating isn't cheating - Arnold
Мен лично би ме вдъхновило нещо като Joi-Lick.А джъстифай би бил лош избор, изтъркано е вече поне според мен....
абе като се развихриш едва ли накой обръща таква внимание на музикатаот личен опит го казвам защото съм правила стриптийз на каква ли не щура и неподходяща музика.
Ани и тук ли питаш![]()
peanut butter jelly time
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Opredeleno ako mackata znae kakvi gi vurshi moje i da propusne.Първоначално написано от the_hottie
На моя приятел от сума ти време му обещавам стриптийз, ама той все ме сварва неподготвена. Веднъж бях отишла у тях облечена специално за случая...бях импровизирала някаква поличка с копчета, ризка, секси бельо (аз съм пристрастена към бельо...), колан за жартиери и тн..и той ме награби преди изобщо да стигна до танцуванеИначе за повода съм си избрала Jem - Come on Closer
След 3 седмици ще правим втори опит![]()
Исками се да те познавам......![]()
Play hard,go PRO!
![]()
![]()
![]()
Сигурно в предишен живот съм била стриптизьорка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Play hard,go PRO!
Аз предлагам като титла под ник-а на Хоти да се сложи едно PRO![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Гласувам ЗА! Напълно заслужава!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Play hard,go PRO!
I kakvo shte se poluchi? Pro_hottie_ ?![]()
Не бе![]()
Титлата е под ник-а ти. При нас по подразбиране е Мегафен
М/у д/то - малеее тая песен от кога я искам, че ме кефи ама не знаех инфо за нея: Мадона - Еротика
Тенкю стриптийз гърл :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
стриптийз гърлПървоначално написано от Make_Me_Laugh
ччч алооо ! няма да ме наречеш интелиджънт гърл, а стриптийз гърл ще ми викаш.
дай нещо по-така! Или кво беше... дебела_грозна
хаха как ни се вързаха само.
Простено ти е. Абе тая тема много мемога да изпища още ама айде няма :P