.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

стриптийз :P

moje li da mi dadete nqkoi idei za pesni4ki za striptiiz, podxodq6to obleklo i ideq otkade i za kolko pari da si go nabavq

hottie
    Guest

Re: стриптийз :P

Цитирай Първоначално написано от ne40
    moje li da mi dadete nqkoi idei za pesni4ki za striptiiz, podxodq6to obleklo i ideq otkade i za kolko pari da si go nabavq
    охоо аз съм спец обожавам да правя стриптийз, и всеки път различен.

1. Песни : AC/DC- "the Jack", Joan Jett & the Blackhearts - "I Love Rock N Roll" , Madonna - "Justify my love" , Madonna - "Erotica" .....

2.Облекло може да си купиш от секс шоп или да ипровизираш -
    -черен панталон,разкопчана бяла риза с як черен сутиен отдолу,вратовъзка и очила с пусната коса.
    -Бяла престилка пак разкопчана и токчета задължително + слушалки от апарата за кръвно на родителите ти
    - плисирана поличка,дълги чорапки,къса ризка...
    -кожени дрешки
    -за по "bitchy" - къса поличка, жартиери, деколте или само по сутиен, токчета, червило....
    -различни кмбинации от дрехи + аксесоари, например : шапки,шалчета, вратовръзки,колани,очила и т.н...
    - можеш да почнеш и много по-облечена тип секси делова жена с дълга вталена пола,поло....и да се събличаш еротично...

Накарай го да седне на стол, можеш да се въртиш около него, да седнеш в него, да му направиш "lap dance" и пр...

Слушалките са отделно от апарата за кръвно.

Че се използват и двете за измерване на кръвно това е друг въпрос.

pesni ... britney spears ot novia album ima nqkoi podhodq6ti. a drehi ... moje kato sekretarka da se oble4e6- pantalon, riza, o4ila i kok. kalboika bi bilo po-trudni4ko i suotvetno po-skupo. ili puk prosto presuzdai nqkoq negova fantazia

Madonna - "Justify my love" NAI DOBRATA ZA SEX.....ama i za striptiz 6te ti4a !!!
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Голям фен Аватара на go71n
    облеклото - както се пеее ще остана само по парфюм lqlalalalalala може да излезеш от под душа и без да искаш да изпуснеш хавлиената карпа и да останеш гола

Цитирай Първоначално написано от the_hottie

1. Песни : AC/DC- "the Jack", Joan Jett & the Blackhearts - "I Love Rock N Roll" , Madonna - "Justify my love" , Madonna - "Erotica" .....

-черен панталон,разкопчана бяла риза с як черен сутиен отдолу,вратовъзка и очила с пусната коса.
    -Бяла престилка пак разкопчана и токчета задължително + слушалки от апарата за кръвно на родителите ти
    -кожени дрешки
    -за по "bitchy" - къса поличка, жартиери, деколте или само по сутиен, токчета, червило....
    -различни кмбинации от дрехи + аксесоари, например : шапки,шалчета, вратовръзки,колани,очила и т.н...
    - можеш да почнеш и много по-облечена тип секси делова жена с дълга вталена пола,поло....и да се събличаш еротично...

Накарай го да седне на стол, можеш да се въртиш около него, да седнеш в него, да му направиш "lap dance" и пр...

Davam ti 10 plis za tova koeto kaza ... tova e idealnata sex parniorka za edno mom4e
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Blondeland
    Oх ,
    за мен , най-добрата песен за стриптийз си остава на Anouk - Modern world .

Слагаш си една шапка (ама си скриваш косата с нея) , вземаш някакъв черен бастун , много тесен черен панталон (ластичен) или тясна черна пола , черна риза ,която да ти скрива врата и брадичката (ако може) , вратовръзка (задължително).... високи токчета - не ботуши!! (поне аз не ги харесвам)
    Ако искаш ефект - си сложи черни очила )

П.С - Всеки мъж харесва различен стриптийз , можеш да пробваш и с Pour some sugar on me на Def Leppard ....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на amatorium
    Ako nqkoq mi napravi na "Justify my love" ili "You can leave your hat on" shte q prati pri komshiqta s parcalkite da mu tancuva nad kupata sus salata. Ima tolkova mnogo druga muzika, koqto e erotichna.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Мен лично би ме вдъхновило нещо като Joi-Lick. А джъстифай би бил лош избор, изтъркано е вече поне според мен....

hottie
    Guest
    абе като се развихриш едва ли накой обръща таква внимание на музиката от личен опит го казвам защото съм правила стриптийз на каква ли не щура и неподходяща музика.

Ани и тук ли питаш

peanut butter jelly time
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

абе като се развихриш едва ли накой обръща таква внимание на музиката от личен опит го казвам защото съм правила стриптийз на каква ли не щура и неподходяща музика.
    Opredeleno ako mackata znae kakvi gi vurshi moje i da propusne.

Супер фен Аватара на Barbie
    На моя приятел от сума ти време му обещавам стриптийз, ама той все ме сварва неподготвена. Веднъж бях отишла у тях облечена специално за случая...бях импровизирала някаква поличка с копчета, ризка, секси бельо (аз съм пристрастена към бельо...), колан за жартиери и тн..и той ме награби преди изобщо да стигна до танцуване Иначе за повода съм си избрала Jem - Come on Closer

След 3 седмици ще правим втори опит

Град
    зад ъгъла

-кожени дрешки

Исками се да те познавам......
    Play hard,go PRO!

Мега фен Аватара на machoka
    the_hottie ,

не си случайна ми се струва )

hottie
    Guest

Сигурно в предишен живот съм била стриптизьорка

Град
    зад ъгъла

Сигурно в предишен живот съм била стриптизьорка

Play hard,go PRO!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    хахахаххах то сега на всеки му е в кръвта ..

Аз предлагам като титла под ник-а на Хоти да се сложи едно PRO
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Аз предлагам като титла под ник-а на Хоти да се сложи едно PRO
    Гласувам ЗА! Напълно заслужава!
    Play hard,go PRO!

I kakvo shte se poluchi? Pro_hottie_ ?

Не бе
    Титлата е под ник-а ти. При нас по подразбиране е Мегафен

М/у д/то - малеее тая песен от кога я искам, че ме кефи ама не знаех инфо за нея: Мадона - Еротика
    Тенкю стриптийз гърл :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Не бе
    Титлата е под ник-а ти. При нас по подразбиране е Мегафен

М/у д/то - малеее тая песен от кога я искам, че ме кефи ама не знаех инфо за нея: Мадона - Еротика
    Тенкю стриптийз гърл :P
    стриптийз гърл ччч алооо ! няма да ме наречеш интелиджънт гърл, а стриптийз гърл ще ми викаш. дай нещо по-така! Или кво беше... дебела_грозна хаха как ни се вързаха само.
    Простено ти е. Абе тая тема много ме мога да изпища още ама айде няма :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си