- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- стриптийз :P
Sexy motherfucker shakin that ass, shakin that ass, shakin that assПървоначално написано от the_hottie
![]()
Между другото има песни на Принц/с (както е там правилно)идеални за стриптийз /кексA честно казано толкова силно се надявах да докажеш ,че си по-добра.....
Не чакай да останете сами,отиди наеми хотелска стая,нагласи всичко и просто му се обади да дойдеMoOnLiGhT_ShAdOw
МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2008 7:16 pm Заглавие:
Определено научих доста и нямам търпение да мога да го пробвам някога в скоро време. Embarassed Ама като се замисля каква е възможността ни с приятеля ми да си останем сами вкъщи, май няма да е в този живот. SurprisedИзненадата щее пълна
Play hard,go PRO!
Daaa точно това е хубавото на стола.Аз процедирам точно по този начин. Връзвам го, както и очите в началото когато усеща само кожата ми и ласките ми и после като ги развържа почвам стриптиза и той е още по-изкушен защото не може да ме пипа и веднъж не издържа и се преби със стола милотоПървоначално написано от amatorium
в опит да се отвърже
![]()
И що така ни мъчите....не ва е срам!Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
Play hard,go PRO!
Хубава идея, но нито аз, нито той имаме нужните години, за да наемем стая в хотел.Първоначално написано от Homunuculus
А и за хотелската стая също трябва да сме сами.
Освен това и двамата нямаме кой знае какви приходи, за да успеем да си намерим смястна стая, в която можем да си прекараме приятно и спокойно.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Shte ti predloja neshto drugo togava. Skoro se stoplq. Iznenadai go na nqkoe osamoteno mqsto. V park, gora, na brega, nqkoi pokriv. Vzemi si neshtitsata v edin sak. Vurji go preoblechi se i mu ostavi edin ot nai-qkite i neochakvani spomeni. I ne mu spodelqi kato detsata. Napravi go super iznenada.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Номера с годините става лесно, просто хвани някоя твоя приятелка която има 18,след като удариш парите в масата ( около 20-30 лева е на вечер) няма да ги интересува много на рецепцията. На вас не ви трябва много легло и евентуално столПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Става доста по-лесно от колкото си мислиш
Не е толкова затегната работата със регистрирането ,колкото ти си мислиш,а повода определено си заслужава отделените средства!
Play hard,go PRO!
еее ти пък ! не е толкова лесно като за едното чукане, ще има шум , танци.... някой ще ги види и ще ги снима. Трябва да е супер мега осамотено...а това е рядкост. иначе идеята е възбуждаща, но не и лесно реализуема.Първоначално написано от amatorium
А ти отказваш ли се от предизвикателството!?![]()
![]()
Play hard,go PRO!
Ако има риск да ме снимат и да попадна в интернет, да отказвам сеПървоначално написано от Homunuculus
![]()
Е то тогава ще рече да направим Private session:P
,след това мога да споделя със съфорумци дали печелиш или не (без какъвто и да е било снимков и филмов мат'рял)
Все пак трябва да разрешим спора....
![]()
Play hard,go PRO!
Мнооого лекичко![]()
Oтивам да си прережа вените с ножче за пластелин,вече няма за какво да живея....Е нищо Кака аз оставам с надежда
![]()
![]()
![]()
Play hard,go PRO!
айде послушай кака си и отиди да разпуснеш някъдеПървоначално написано от Homunuculus
![]()
Mдаа днеска е петък,и шефа го няма, баси кефаСамо да стане 17.30 и отлитам на свобода
![]()
Play hard,go PRO!
оо и аз съм до 17.30 , но с шефПървоначално написано от Homunuculus
![]()
Направи му един стриптийз стил bitchy да видиш как ще си тръгнеш веднага, че даже и понеделника ще си освободена...
Поне аз така ше направя де (Ъъ говоря, ако съм на мястото на шефа де ;д;д)![]()
![]()
я елате пилянца при баткууу, да ми пейти сладку сладкууу![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Може и да не й хареса на НЕЯПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Аз знам, че на нея няма да й харесаПървоначално написано от the_hottie
Говорим хипотетично само :P
Би хепи![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аааа демек пак си в някакви филмиПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()