Не издържам вече....и преди съм си разказвал историята....ето част от нея .... аз и един приятел харесваме едно и също момиче(ако някой се интересува за пълната история..кликнете на ника ми и отидете в темата "В задънена улица съм...ще ви стане по ясно за това което пиша по надоло )...... та и от където се разбира че проблема ще е ясен.....един от нас ще му стане зле след като тя си избере.....също така мисля че и с приятелството ни също ще свърши....знам че звучи тъпо заради момиче да прекратявам приятелство ,но аз не мога да издържам повече(станал съм на 18 и до сега нямам и една СЕРИОЗНА връзка )....а погледното отстрани е много грозно как се борим за нея .....наистина е много грозно(бтв той не знае за мойте чувста)...давам пример .....когато сме тримата...той не пропуска да ме злепостави пред нея(и после приятел се пише),което страшно много ме изнервя(поне съм се научил да се контролирам и да излизам от ситуацията веднага... но както и да е )...наистина ми е мн трудно да се боря за нея ....когато успея да няправя крачка напред той ме връща две назад....а аз наистина виждам че напредвам,особено когато него го няма ....тия дни ще й кажа за мойте чувства.Проблема е че утре е 1-ви април и да не земе да си помисле че се шегувам....от друга страна отдруги ден излизаме с класа и ще ходим някаде да ядем после диско.....и мисля че той там ще се възползва ....дайте савет как да постъпя
Извинявам се че малко може да се повтарям,но имах нужда да го споделя с вас forgive me :P