- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата в България...
Ами защото да слушаш чалга обикновенно означава да си ограничен и да не виждаш по-далеч и от носа си и да се радваш на каките с големи цици,и вечер под чаршафа да си мислиш за тях. Не обичам чалгарите защото сте ограничени в свойте пилешки мозъци не заради чалгата(макар че и тя е...)а заради това,че не може даже и да проумеете колко много друга музика има пък и не само музиката тя само отражение,не можете да проумеете колко красив и жветен може да е живота,всичко ви е сиво-ама ша ва е*а аз няма да живея във вашия свят щото е черно-бял и не ме кефи. Ама няма смисъл и без т'ва няма да схванеш. Пък по темата,ами момичета ние сме навсякъде около вас само дето не виждате или незнаете какво искате,а после нямало свестни момчета има ама... гледайте света около себе си,и още по-важно е с какви очи ще го гледате. Успех на всички.
I believe that reality's gone disillusion's real
I believe that morality's gone and there's nothing to feel so give me something,something to believe in....
Това на някой говори ли му нещо?
get a real life ...
OFFSPRING...и не си мислете че всички момичета са еднакви...моля ви се....аз съм живото доказателство че не е така!Първоначално написано от scotty
Незнам какво искам но знам как да го постигна
...Хм и какво ще рече еднакви,в смисъл какви са еднаквите? Бъди живия пример и ми обясниПървоначално написано от apparition
ами точно де...еднакви няма![]()
![]()
не всички са тъпи, безмозъчни, курви, "барбита", "кифли", лигли и чалгарки...
но както и да е ^^ темата е за момчетата!!!
е точно тфа е...особено тия емота...та те дори не са истински...сичко е малко повече грим![]()
мислиш ли ?Първоначално написано от Liar
![]()
Хората са различни. Да аз не харесвам чалгата ,а напоследък и много други стилове ,но това не значи да съдя за хората по това. Навсякаде има нормални земни хора с преоритет да се променят за да не са отхвърлени от останалия свят! Факт. Сигорен съм ,че около теб има някой нормално момче ,което е влюбено в теб ,но ти или не го виждаш или не искаш да го видиш. Изглеждаш позитивен човек.Друг е въпроса е пълно вече с псевдо позиорски индивиди с едната цел поредната бройка ,но смятам лесно се познават и никой не би се подал в капана на "чакала"
да прав...си има такова момче, но....Първоначално написано от Mechtatel
не трябва ли и аз да изпитвам същото към него...но както и да е..не искам да говорим за мен, а да се придържаме към темата за българските момчета като цяло.
Като цяло Българските момчета и българските момичета са без сякакви морални ценности. Нивото на общуване между младежите е на свръх ниско ниво.
Ето ако му дадеш шанс може да го опознаеш в действителностда прав...си има такова момче, но....
не трябва ли и аз да изпитвам същото към него...
,защото в действителност почти всеки си е сложил някаква маска и изпалнява своята роля.
Първоначално написано от TellMeYourName
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Първоначално написано от apparition
11 точка от правилата
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html