И аз бях сущия
Случи ми се на морето ... прибирахме се с момичето от дискотека и тя ми предложи да спа в нейната стая тъй като приятелките и щяли да останат до сутринта на дискотека и ми мина през акъла че иска да я ебна ( с момието не бяхме гаджета ). И аз и викам ОК няма проблеми, отидохме в хотела, качихме се в стаята и, и имаше шише бейлис ... пийнахме по чашка -две и тя каза че отива да си вземе душ :P През това време докато тя си взимаше душ какви ли не мисли ми минава през главата "Ох, леле кой знае сега кво ще стане", " офф, дали сега ще ми стане от това дето съм пийнал малко", " А ако се присмее на размера ми" и сякакви такива ... и 2 мин. след тези мой мисли видях че излиза от банята и тогава си казах " Охх, много ми дреме какво ще си помисли, важното е да си направа кефа и да усетя какво е секс-а" След като излезе от банята, тръгна към гардероба с дрехите си, но през това време аз станах и започнах да я целувам по врата, започнахме да се целуваме и аз събрах смелост да и сваля халата ... свалих го и след това тя ме просна на кревата и ми свали тениската, започна да ме целува по корема и гърдите и плавно започна леко на доло ( леле имах чувството че ще свърша преди да започне всичко )
Свали ми панталоните и останах само по слипове ( вътре малкия приятел беше предървен така да се каже ) СЛед като ми свали панталона започна да ме целува в долната област и леко започна да се качва пак на горе ... пуснахме си за около 1 мин. език и изведнъж се свлече на доло свали ми слиповете и започна да ми лапа ( е не бях толкова изпаднал, бяха ми правили свирки и знаех какво е )
Лапа ми около 3-4 мин. и се качи на горе към мене ... седна върху мене и за около 20 секунди седеше сякаш да си почине и изведнъж ми хвана патката и си я намести в п*тката ( лелеле като започна да се клати имах чувството че ако се изпразна ще пробие тавана ) така се клати върху мене около 5 мин. след което спря.. лъсна ми малко па*ката, а аз се изправих и я обърнах да я еба на задна ... като за първи път нацелих дупката от 3тия път поебах я малко така и тя каза че се е изморила леко и иска да я еба в класическата поза и си викам на акъла, а сега как да легнем върху нея как да си сложим ръцете, ще земем да я смачкам от горе, ама слава Богу тя легна и аз някак си се наместих и си сложих ръцете отстрани на крайщата на леглото, а тя си го намести. Започнах да я еба така ( ама дебем, много бързо се изморява така :S ) и ебах, ебах и накрая усетих че ми идва спермата, и незнайно за мене как и тя усети че ми идва и се отмести от мене и започна да ми лъска ... каза че иска да и свърша на коремчето .. ама какво коремче аз помазах сичко, толкова се бях превъзбудил че си еба майката ...
Та от целия тоя разказ и от загубването на девственоста си, най-щастлив бях от това че като за първи път ебах без презерватив
Обаче като цяло мисля че бях като дърво, вцепенен бях, пък не ми се мисли ако не бях леко пийнал
И искам да ти кажа да действаш смело, като дойде самия момент ще ти дойде пауър-а, амапо някое време ще се сдухаш леко ( поне при мене беше така)
А има и друг вариянт да не се изложиш много ... иди на курва и после като ебеш приятелката си ще знаеш за какво става дума