значи преди време ходих с едно момче година и 5 месеца и скъсахме 6тото се скарахме и тнт... и после продалйихме само да си 4атим и сме се виждали 2 пъти ама си4ко си бе6е за деня....... и сега
преди няколко дни се бяхме скарали зверски и тои ми бе6е казал че единственото не6то което не мога е да си го върна и аз му казах 4е не съм казала 4е искам и тнт и си теглихме маините и съ6тата вечер ми разказа кво е санувал... че ми се бил молил да се върна при него пък аз съм отишла и съм по4нала да се целувам с друг и после се сабудил и неможал да заспи след тва и целия му ден бил крив... пък уж не исал да е с мен... и вчера тои замина за две седмици при бащаси и преди да си легни ме пита дали имам да му казвам нещо и аз казах че нямам и му викам а ти имаш ли и тои ми каза 4е има ама незнаел как да ми го каже и веднага ми каза лека и после като почнах да го мъча каза базиках се ..... пък после ми каза ще се видим след две седмици и да съм се била пазила от момчетата и аз го питах в какъв смисал и тои каза сещаи се и слет това си легна и тва беше последния ни разгор
кво иска тои от мен щот аз се уморих да търся смисал във всичко което прави тои